apare in noiembrie....eu unul abia astept....
Screenshot-uri
Lara Croft Next Gen
Tomb Raider Underworld Official Podcast
apare in noiembrie....eu unul abia astept....
Screenshot-uri
Lara Croft Next Gen
Tomb Raider Underworld Official Podcast
Life is short! design more...
Eu nu vad nicio schimbare(cu exceptia texurilor si blur), probabil folosesc acelasi engine ca predecesorul.
Vor fi ff multe modificari fata de precedentele jocuri Tomb Raider create de catre Cristal Dynamics. Grafica conteaza mai putin. Vor fi modificari in ceea ce priveste environmentul. Lumea Tomb Raider Underwold va fi o lume in care vei putea sa interactionezi cu aproape orice, nu va mai avea un gamplay-ul clasic si liniar, termini nivelul si treci la urmatorul, etc. va avea un nou sistem de lupta melee si multe altele. Mai multe informatii aici
Astia nu se mai satura sa scoata Tomb Rider?
Ultima data Lara murise, apoi inviase, ca de fapt stai ca nu murise...ca o telenovela.
Arata misto si aduce a Tomb Raider 2. Sincer nu cred ca vor fi mari diferente fata de Legend si Anniversary.S-au dus vremurile bune de acu 10-12 ani cand Tomb Raider era cel mai adevarat joc.Mi-aduc aminte ca jucam TR2 si nu aveam memory card la playstation si trebuia sa-l joc dintr-o bucata si ajungeam pana in ultimul stagiu fara save game,fara sa mor dupa ore bune de joc.Ce speedrun-uri mai faceam.
Genul asta action adventure pe PC e pe o linie moarta, pentru ca majoritatea cauta jocuri ce ofera satisfactie imediata si multiplayer. Tomb Raider ramane Tomb Raider, e un gen de adventure aparte. In jocul asta totul e atmosfera de singuratate, templele, arheologia, puzzle-urile si exploring-ul. Normal ca cei care nu apreciaza astfel de lucruri nu le vor placea Tomb Raider. Eu unul le-am terminat pe toate, chiar de mai multe ori, si inca le joc si acum, chiar daca cele vechi au atatia ani in spate si sunt depasite ca si grafica. Primul TR l-am jucat in '96 prin iarna, am bagat ceva banuti la sala de calculatoare) dar am fost erou cand l-am terminat, jocul fiind considerat prea greu pentru gusturile de atunci, cand majoritatea rupeau tastaturile la mortal kombat
) Anyway preferatele mele sunt TR3 si TR4.
I need new haters, the old ones are starting to like me.
tu cred ca nu stii ce vorbesti...3 si 4 au fost printre cele mai bune...declinul a fost angel of darkness pentru ca au incercat sa faca altceva din Tomb Raider si nu prea le-a reusit. De asta Eidos a schimbat firma care realizeaza jocul din Core Design in Cristal Dynamics... CD cu pasi mici incep sa contureze tot mai bine ceea ce-si doresc jucatorii. Tomb Raider trebuie sa fie putin dark, sa ai senzatia ca esti rupt total de lume, ca explorezi zone pe unde n-a mai fost picior de om de mii de ani, sa fii nevoit sa rezolvi puzzle-uri inteligente, etc.
Fata de 1 si 2, 3 si 4 au fost mai proaste, punct. Poate sunt cam rau cu 3, care nu a fost rau, dar a fost same old cu probleme suplimentare bonus. Chronicles si Angel of Darkness intra la categoria "aplicatii neexecutabile".
Ai dreptul sa agreezi ce jocuri vrei, dar o cautare rapida a notelor date pentru jocurile astea cred ca ar fi clarificat problema fara sa ma contrazici inutil.![]()
Note date de cine? de cei care joaca CS, NFS si fifa?) Cred ca esti constient ca notele jocurilor nu valoreaza nimic, daca sunt date de necunoscatori. E adevarat, poate sunt putin subiectiv cand zic ca 3 si 4 au fost printre cele mai bune
dar au avut pe toate planurile exact ceea ce trebuie sa aiba un joc Tomb Raider dupa parerea.
poti vizita poll-ul asta sa vezi ceea ce zic fanii adevarati. E din 2002 cand ultimul joc aparut era Chronicles si cred ca reflecta cel mai bine parerea jucatorilor.
De ce crezi tu ca m-as referi la note date de necunoscuti, tu la asta te gandesti cand cineva aminteste de note? Ma refer la notele date de site-urile de profil.
Whatever, topul ala este hilar, originalul este mai slab ca Last Revelation sau TR3. Prefer sa ma bazez pe ce am zis mai sus si pe amintirile mele decat pe topul ala![]()
eu tot sper sa vad ceva genul "uncharted - drake's fortune" pe pc / xbox; poate noul TR va pune capat asteptarilor mele![]()
un prim teaser
http://www.tombraiderchronicles.com/...rworld_03.html
Enjoy....
muzica e misto, sper ca nu vom avea parte de aceeasi marie(a se citi lara) cu alta palarie
Get a women and you will see it's nice.Sir Andrew
pigbrother de promisiuni m-am saturat, asa ca mai bine asteptam sa apara si atunci ne putem entuziasma cat vrem
Get a women and you will see it's nice.Sir Andrew
mahh sincer de la legend incoace le-am jucat pe toate si tot nu ma saturun joc ff bine facut si pe partea de quest cat si pe figthing ...INSA marea problema care o aveam si la celelalte si am constientizato cel mai bine la anniversary era controlul..sincer la ultimu n-am rezistat la varianta de pc mai mult de 3 misiuni e pur si simplu sado maso
DAR dragii mei pe consola eei bine e o adevarata placere a fi jucat ..l-am terminat cu toate comorile gasite si o sa il reiau cred! abia astept sa apara underworld pe care o sa il iau pe ps3 evident
![]()
Bookmarks