brat Tomb Raider Underworld
Page 1 of 8 1234 ... LastLast
Results 1 to 20 of 149

Thread: Tomb Raider Underworld

Registered User Morphu's Avatar

Tomb Raider Underworld

apare in noiembrie....eu unul abia astept....

Screenshot-uri

Lara Croft Next Gen

Tomb Raider Underworld Official Podcast
    Life is short! design more...

Registered User Prometheus's Avatar
    si eu il astept....actiunea se va petrece cu cativa ani dupa Legend
    CG is COOL

Registered User CAT_woman's Avatar
    Eu nu vad nicio schimbare(cu exceptia texurilor si blur), probabil folosesc acelasi engine ca predecesorul.

Vor fi ff multe modificari fata de precedentele jocuri Tomb Raider create de catre Cristal Dynamics. Grafica conteaza mai putin. Vor fi modificari in ceea ce priveste environmentul. Lumea Tomb Raider Underwold va fi o lume in care vei putea sa interactionezi cu aproape orice, nu va mai avea un gamplay-ul clasic si liniar, termini nivelul si treci la urmatorul, etc. va avea un nou sistem de lupta melee si multe altele. Mai multe informatii aici

Taw
    Taw is offline
    Registered User Taw's Avatar
    Astia nu se mai satura sa scoata Tomb Rider?
    Ultima data Lara murise, apoi inviase, ca de fapt stai ca nu murise...ca o telenovela.

Registered User fantomel00's Avatar
    Arata misto si aduce a Tomb Raider 2. Sincer nu cred ca vor fi mari diferente fata de Legend si Anniversary.S-au dus vremurile bune de acu 10-12 ani cand Tomb Raider era cel mai adevarat joc.Mi-aduc aminte ca jucam TR2 si nu aveam memory card la playstation si trebuia sa-l joc dintr-o bucata si ajungeam pana in ultimul stagiu fara save game,fara sa mor dupa ore bune de joc.Ce speedrun-uri mai faceam.

Registered User CAT_woman's Avatar
    Quote Originally Posted by fantomel00 View Post
    Arata misto si aduce a Tomb Raider 2. Sincer nu cred ca vor fi mari diferente fata de Legend si Anniversary.S-au dus vremurile bune de acu 10-12 ani cand Tomb Raider era cel mai adevarat joc.
    Nu cred ca ne mai permitem sa ne plangem, tinand cont de cat de putine jocuri adventure action 3rd person apar(uhm 1 la 2 ani). Sincer, l-as juca chiar daca ar avea responce time lag de 3 secunde, ca pe vremuri.

Genul asta action adventure pe PC e pe o linie moarta, pentru ca majoritatea cauta jocuri ce ofera satisfactie imediata si multiplayer. Tomb Raider ramane Tomb Raider, e un gen de adventure aparte. In jocul asta totul e atmosfera de singuratate, templele, arheologia, puzzle-urile si exploring-ul. Normal ca cei care nu apreciaza astfel de lucruri nu le vor placea Tomb Raider. Eu unul le-am terminat pe toate, chiar de mai multe ori, si inca le joc si acum, chiar daca cele vechi au atatia ani in spate si sunt depasite ca si grafica. Primul TR l-am jucat in '96 prin iarna, am bagat ceva banuti la sala de calculatoare ) dar am fost erou cand l-am terminat, jocul fiind considerat prea greu pentru gusturile de atunci, cand majoritatea rupeau tastaturile la mortal kombat) Anyway preferatele mele sunt TR3 si TR4.

Registered User PigBrother's Avatar
    Quote Originally Posted by fantomel00 View Post
    Arata misto si aduce a Tomb Raider 2. Sincer nu cred ca vor fi mari diferente fata de Legend si Anniversary.
    Nu vad care ar putea fi problema, Legend si Anniversary au fost bune.
    Perioada neagra a fost aia cu TR3, Revelation, Chronicles si Angel.
    I need new haters, the old ones are starting to like me.

Quote Originally Posted by PigBrother View Post
    Nu vad care ar putea fi problema, Legend si Anniversary au fost bune.
    Perioada neagra a fost aia cu TR3, Revelation, Chronicles si Angel.
    tu cred ca nu stii ce vorbesti...3 si 4 au fost printre cele mai bune...declinul a fost angel of darkness pentru ca au incercat sa faca altceva din Tomb Raider si nu prea le-a reusit. De asta Eidos a schimbat firma care realizeaza jocul din Core Design in Cristal Dynamics... CD cu pasi mici incep sa contureze tot mai bine ceea ce-si doresc jucatorii. Tomb Raider trebuie sa fie putin dark, sa ai senzatia ca esti rupt total de lume, ca explorezi zone pe unde n-a mai fost picior de om de mii de ani, sa fii nevoit sa rezolvi puzzle-uri inteligente, etc.

Fata de 1 si 2, 3 si 4 au fost mai proaste, punct. Poate sunt cam rau cu 3, care nu a fost rau, dar a fost same old cu probleme suplimentare bonus. Chronicles si Angel of Darkness intra la categoria "aplicatii neexecutabile".

Ai dreptul sa agreezi ce jocuri vrei, dar o cautare rapida a notelor date pentru jocurile astea cred ca ar fi clarificat problema fara sa ma contrazici inutil.

Note date de cine? de cei care joaca CS, NFS si fifa?) Cred ca esti constient ca notele jocurilor nu valoreaza nimic, daca sunt date de necunoscatori. E adevarat, poate sunt putin subiectiv cand zic ca 3 si 4 au fost printre cele mai bune dar au avut pe toate planurile exact ceea ce trebuie sa aiba un joc Tomb Raider dupa parerea.
    poti vizita poll-ul asta sa vezi ceea ce zic fanii adevarati. E din 2002 cand ultimul joc aparut era Chronicles si cred ca reflecta cel mai bine parerea jucatorilor.

De ce crezi tu ca m-as referi la note date de necunoscuti, tu la asta te gandesti cand cineva aminteste de note? Ma refer la notele date de site-urile de profil.

Whatever, topul ala este hilar, originalul este mai slab ca Last Revelation sau TR3. Prefer sa ma bazez pe ce am zis mai sus si pe amintirile mele decat pe topul ala

Registered User
    eu tot sper sa vad ceva genul "uncharted - drake's fortune" pe pc / xbox; poate noul TR va pune capat asteptarilor mele

Hecăru' Philips's Avatar
    muzica e misto, sper ca nu vom avea parte de aceeasi marie(a se citi lara) cu alta palarie
    Get a women and you will see it's nice.
    Sir Andrew

Quote Originally Posted by philips za kid View Post
    muzica e misto, sper ca nu vom avea parte de aceeasi marie(a se citi lara) cu alta palarie
    Nu prea ai citit threadul, nu?

Quote Originally Posted by Morphu View Post
    Vor fi ff multe modificari fata de precedentele jocuri Tomb Raider create de catre Cristal Dynamics. Grafica conteaza mai putin. Vor fi modificari in ceea ce priveste environmentul. Lumea Tomb Raider Underwold va fi o lume in care vei putea sa interactionezi cu aproape orice, nu va mai avea un gamplay-ul clasic si liniar, termini nivelul si treci la urmatorul, etc. va avea un nou sistem de lupta melee si multe altele. Mai multe informatii aici

Hecăru' Philips's Avatar
    pigbrother de promisiuni m-am saturat, asa ca mai bine asteptam sa apara si atunci ne putem entuziasma cat vrem
    Get a women and you will see it's nice.
    Sir Andrew

Registered User dilibau666's Avatar
    mahh sincer de la legend incoace le-am jucat pe toate si tot nu ma satur un joc ff bine facut si pe partea de quest cat si pe figthing ...INSA marea problema care o aveam si la celelalte si am constientizato cel mai bine la anniversary era controlul..sincer la ultimu n-am rezistat la varianta de pc mai mult de 3 misiuni e pur si simplu sado maso DAR dragii mei pe consola eei bine e o adevarata placere a fi jucat ..l-am terminat cu toate comorile gasite si o sa il reiau cred! abia astept sa apara underworld pe care o sa il iau pe ps3 evident

Registered User Dynamix's Avatar
    X

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 8 1234 ... LastLast