brat FIFA 10
Thread Introduction
Page 1 of 47 123411 ... LastLast
Results 1 to 20 of 935

Thread: FIFA 10

Registered User

FIFA 10

Haideti sa postam aici la ce ne putem astepta de la Fifa 2010,tinand cont ca Fifa 2009 a adus destul de multe imbunatatiri Fifa 2008(va rog nu aberati).
    Incep eu:As vrea ca Fifa 2010 sa aiba mai multe ligi,gameplay asemanator cu cel din Pes 2009,care se apropie foarte mult de adevar si poate o grafica mai buna.

Nick anterior: ollama oLlamaFavilla's Avatar
    asa sa se intample...pacat ca mai e un an pana la urmatorul FIFA si mai bine nu visati ca presimt ca va fi ca 2009
    e bine ca nu e rau

Registered User
    din pacate si eu cred la fel

Registered User Anubis2612's Avatar
    va fi ca si fifa 09, cu inca cateva "gadget-uri" in plus, in schimb varianta de pe console cu siguranta o sa fie super.
    "Invingatorul nu va fi niciodata intrebat daca a spus adevarul."

Registered User StevieG's Avatar
    Quote Originally Posted by Anubis2612 View Post
    va fi ca si fifa 09, cu inca cateva "gadget-uri" in plus, in schimb varianta de pe console cu siguranta o sa fie super.
    ai vazut in globul de cristal ?

Overwatch darkeye's Avatar
    Sper sa treaca la engineul folosit in versiunea pentru console.
    V for Vuvuzela

Simply Genius Corgenius's Avatar
    Sau sa se inventeze vreaun emulator cu ajutoru' caruia sa putem juca pe PC versiunea de PS3/Xbox a lui '09. :P
    edited by ild12: citeste regulamentul cu privire la semnaturi.

Left 4 Dead Black Man's Avatar
    Quote Originally Posted by StevieG View Post
    Penal omule

Eu cred ca Fifa 2010 va fi asa cum va fi, deja eu m-am lasat de fifa dupa miile de buguri, PES e gunoi (no offence), mai ramane sa se mai scoata ceva de genu asta, si normal ca de nu au echipe romanesti le trag bobarnace.

Registered User Neo84's Avatar
    De abia a aparut FIFA 09 si exista deja thred pt 2010 . Dar , de , trebuia sa aiba cineva onoarea de a deschide acest thread
    Nu este important sa castigi...este important sa-l faci pe celalalt sa piarda .

Nick anterior: sergiulik90 Sergiu Gh.'s Avatar
    inca mai sperati ... e bine ... aveti tarie; eu as inlocui 2010 cu 2013 ... am avea mai multe de vorbit ... sper :P

Black Man PES are doua echipe romanesi ... este un incaput slab, dar momentan ce pot sa zic ... le-as trage si eu suturi nu bobarnace ... visez la un Become a Legend in Ghencea )))

sincer si eu as dori sa ma mai pot apropia de FIFA ... nu pe FIFA urasc; nu e vina lui ... urasc pe cei care dorm atunci cand il fac ... daca vor aduce un gameplay ca la carte, eu cu grafica de 09 is multumit.

Registered User
    Fratilor,nu va mai luati de mine ca am inceput acest thread,eu am vrut sa stiu parerile voastre apropo de ce ati dori in fifa10 iar fiecare are dreptul de a spune ce vrea.recunosc ca si eu m-am lasat de fifa,insa am rabdare si continui sa sper la mai bine.

peterman's Avatar
    as vrea sa se numeasca fifa 2k10

Registered User picuxxl's Avatar
    eu as vrea ca versiunea de pc sa fie lafel ca si versiunea de console.
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Registered User Anubis2612's Avatar
    Quote Originally Posted by StevieG View Post
    mai ziceam si pe alt thread, nu poti sa zici ca FIFA 09 are grafica decenta atata timp cat foloseste abia Pixel Shader 2...cat despre gameplay...nici nu putem sa facem comparatie intre PC si X360.
    Last edited by Anubis2612; 09-01-2009 at 22:46.
    "Invingatorul nu va fi niciodata intrebat daca a spus adevarul."

Nick anterior: sergiulik90 Sergiu Gh.'s Avatar
    Quote Originally Posted by alinghitescu View Post
    Fratilor,nu va mai luati de mine ca am inceput acest thread,eu am vrut sa stiu parerile voastre apropo de ce ati dori in fifa10 iar fiecare are dreptul de a spune ce vrea.recunosc ca si eu m-am lasat de fifa,insa am rabdare si continui sa sper la mai bine.
    eu nu m-am gandit la asa ceva ... e ok ca ai facut thread-ul ... multi ne dorim destule, dar cel putin eu sunt realist si n-am nevoie de glob de cristal sau de mama omida ca sa imi dau seama ce petarda pregatesc cei de la EA cu care o sa ne spulbere la propriu orice speranta

Registered User
    sa vedem ce va iesi,dar dupa traditie,fifa 2012 ar trebui sa aduca ceva nou exemplu(fifa 06-ceva nou,apoi fifa 07,08 petarde apoi fifa 09 imbunatatiri ,fifa 2010 si fifa 2011 la fel s.a.m.d

Registered User
    Rog inchderea threadului pana cand jocul va fi anuntat oficial. Daca face EA o surpriza si nu il mai lanseaza pe PC?

Registered User bizkitul's Avatar
    Asa-i. N-o sa-l lanseze pe PC ca niste romani au postat pe forum la Computer Games pe un thread cam aiurea, iar acesta nu a fost inchis la timp.
    E o felie prea mare de tort PC-ul pt FIFA, implicit EA, asa ca prea curand nu ii vad sa lase altora atatia bani.
    Dar ca o parere asa mai wild, daca 2k Sports s-ar baga la simulator de fotbal, la cum arata si se joaca nba 2k9, ar cam da cu flit la concurentza.

Registered User
    de acord.il voi sterge

IulianG's Avatar
    si daca esti de acord de ce te-a mancat mana sa-l deschizi ? dupa ce ai zis ca numai joci fifa deloc ... te plictiseai asa-i ?

macar daca postai niste screenshots oficiale de la EA ...
    StarCraft II - Reloaded Trailer

...ne naştem, trăim şi murim...

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 47 123411 ... LastLast