![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Secret Service - ultimul joc Funlabs http://213.157.163.21/ss/index.html Pare o combinatie intre mai multe jocuri realiste aparute in ultima vreme.
__________________ | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Nou joc romanesc de la FUNlabs !
Iata un link catre pagina sa: http://213.157.163.21/ss/index.html Eu, persona, l-am vazut si e destul de bun. Are, insa, citeva bug-uri, destul de ciudate care ii scad mult din gameplay.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 |
aha! acuma am inteles. mersi INK sa inteleg ca jocul celor de la funlabs este un RPG - SF?(din viitor, daca pot sa zic asa, si iata ca zic...) inseamna ca e mishto. daca seamana intr-atit cu DEUsex desi...nu inteleg ceva. pe forum la XPC era cineva care spunea ca asteapta "un joc serios, un RPG", in opinia lui, de la funlabs. acuma: daca se asteapta un rpg , dar jocul pute a deusex, iar deusex este un rpg, de fapt cine ce vrea si de ce? ca io nu mai inteleg nimica. sa mor io. BTW site-ul ala cu jucaushii de ce nu merge? eu am netscape. e posibil sa nu se incarce pe netscape? sau va jucati cu noi? ba.. io plec.pa
__________________ Turnul din Pisa se inclina dar nu se preda. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Sincer sa fiu , screenshoturile arata impresionant. Pot romanii sa faca asa ceva ca si grafica ? Mai sa fie. Daca pun si un pic de gamepley gen Half Life, asa, cu iz de film, iese ceva ce o sa rupa gura tirgului. Este vreo revista care sa puna demoul pe CD? Si inca ceva. Editorul lor ar putea sa il scoata in Romania la un pretz decent. Ceva in genul celor de la Ubi Soft. Nu cred ca ei vor sa se imbogatzeasca tocmai din vinzarile din Romania oricum.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Screenshot-uri care arata impresionant? Grafica misto? Put on your glasses and try again... Ca sa si in primul lor joc (simulatorul de inmultiri), texturile si modelele sunt jalnice comparate cu alte jocuri din aceeasi clasa. Ce-i drept in primul joc am observat ceva elemente notabile de gameplay dar in rest... :-( La fel si la acest joc. M-am grabit sa vad screenshot-urile si imi pare rau, dar grafica lasa de dorit. Intr-adevar, la prima vedere, pare o realizare extraordinara pentru RO, dar cine casca ochii mai bine o sa observe ca nu e vorba decat de niste texturi aruncate in scarba pe niste mari ingramadiri de poligoane. Culorile si texturile sunt cam seci. In cateva screenshot-uri vad niste cladiri intr-un oras care nu sunt decat niste box-uri texturate (prost). Mai vad un zid ciuruit (been there, done that), niste personaje cam diforme. Intr-un screeshot vad lumina puternica dar umbre lipsa... doar un lightmap palid ... probabil... Ar mai fi multe de spus, dar am chef sa ma joc, asa ca nu mai bat campii... Ramane acum sa pun mana pe o copie a jocului , poate gameplay-ul o fi atat de bun incat uiti de grafica... Oricum... nu va mai extaziati atata... P.S. Ionutz Ghionea, 1. Nu ustiu care a fost naivul care te-a angajat la PC Games, dar mare greseala a facut sa se incurce cu o asemenea incompetenta.
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Off-topic: Frate, eu niciodata nu am atacat pe nimeni la persoana, dimpotriva, am luat apararea la multi. E posibil sa fiu incompetent, dar cum iti explici ca am scris peste 140 de articole in reviste romanesti, la diferite site-uri, ba chiar am si articole publicate in strainatate. Daca te referi la intreaga mea activitate la revista PC Games si-ti mentii afirmatiile, astept sa vii cu dovezi si citate din care sa rezulte ce scrii mai sus. Pina atunci, pliscul mic, ca faci curent cu usa. On-topic: Iata articolul complet, foarte asemanator cu cel care va fi in PC Games: http://www.digimedia.ro/servlet/digi...t?idarticol=76 Astept comentarii.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Scrisul mult nu este o scuza pentru scrisul prost.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|