![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
demoul e pe pen-ultimul nr level si la http://www.rallychampionshipxtreme.c...eme.co.uk/web/ io pana una alta am facut rost de joculet full-cd....muhahah! e f mijto... cat am apucat sa-l joc ca mi-se blocheaza caclu in draci ...si nus ce dreq are
__________________ FORZA INTER! VINCI PER NOI! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Eu am jocul full-CD(un singur CD) de 3 saptamani...Versiunea asta(1.0) nu are nici pe draku'.... merge f. bine ![]() Daca treceti prin Galati... dati-mi un mail. Are intr-adevar un engine realist... dar cum eu nu sunt fan "Rally"... nu pot sa ma pronunt...
__________________ «But whom that hides a dark soul and fool thoughts, benighted walks under the midday sun, Himself is his own dungeon.» John Milton | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
...iar eu, cum sunt fan "rally" inrait (de fapt doar Colin 1&2, in rest n'am ce...), o sa incerc sa dau jos demo'ul. Abia in ultima instanta (daca e prea mare, merge prost netu etc.) voi face rost de CD'ul Level... yuck!
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
in loc de concluzii: masinile nu sunt cele cu sponsorii originali pe ele(majoritate )traseele sunt cam.....futuriste??!!??....de zici ca esti intr-un joc cu nave nu unu cu masini...mai putin Scotish in rest jocul imi place....mai ales camera de la bord...muhahahha!
__________________ FORZA INTER! VINCI PER NOI! | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|