brat PES 2010
Thread Introduction
Page 1 of 65 12341151 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1299

Thread: PES 2010

Registered User

PES 2010

http://images4.pocket-lint.com/image...pes-2010-1.jpg

Dupa cum era de asteptat, japonezii de la Konami au anuntat in data de 8 aprilie Pro Evolution Soccer 2010, oferind in acelasi timp numeroase detalii despre acest nou joc al seriei.

Una dintre principalele plangeri referitoare la PES 2009 era legata de aspectul grafic al jocului, lejer depasit de versiunea next gen a contracandidatului FIFA 09. Konami promite ca noul PES 2010 va impune noi standarde vizuale in domeniul jocurilor de fotbal, reproducerile stadioanelor si ale jucatorilor fiind mult imbunatatite. Vor fi adaugate animatii noi, iar atmosfera pe stadion va fi diferita in cazul in care echipa controlata joaca pe teren propriu, sau in deplasare.

Pe partea de gameplay, jocul va face trecerea la noul sistem de AI TeamVision 2.0, care va permite atat mijlocasilor defensivi, cat si fundasilor, sa lucreze impreuna pentru a acoperi spatiile libere si a stopa atacurile echipei adverse. De asemenea, vor putea fi controlati mai multi jucatori in acelasi timp, aceasta optiune permitand echipei atacatoare sa beneficieze de mult mai multe ocazii pentru a inscrie. Pe langa schimbarea modului in care jucatorii actioneaza in anumite situatii (bazat in PES 2010 pe propriile caracteristici si nu pe cele ale echipei din care fac parte), Konami a pus la punct si un nou sistem pentru executarea penaltiurilor din joc.

Din punctul de vedere al licentierii echipelor din joc, Konami a anuntat ca a ajuns la un nou acord cu UEFA, care le va permite includerea viitoarei Europa League (fosta Cupa UEFA) in PES 2010, alaturi de mai vechea UEFA Champions League. Nu in ultimul rand, a fost creata o noua echipa Konami in Tokyo, care se va ocupa in principal de noul mod de joc online din PES 2010, precum si de DLC-ul ce va urma dupa lansare.

Pro Evolution Soccer 2010 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, simultan pentru PLAYSTATION 3, Xbox 360, PC, PSP, PlayStation 2 si telefoane mobile.

Sursa

Registered User
    No Next-Gen FIFA 10 PC, another victory for PES series on pc .
    Asta e clar ...

Registered User
    Abia astept toamna,in care se va lansa Mafia II,Fifa 2010,Pes 2010 si Need for Speed Shift.

Registered User
    Shift cred ca va fii un esec, e un update grafic pentru Grid, si cam atat ...
    FIFA 2010 astept da nu pe PC ca 99% va fii Current-Gen, PES 2010 astept iar Mafia II iar astept.

Registered User
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Shift cred ca va fii un esec, e un update grafic pentru Grid, si cam atat ...
    FIFA 2010 astept da nu pe PC ca 99% va fii Current-Gen, PES 2010 astept iar Mafia II iar astept.
    N-ai de unde sa stii.
    ON:Pes 2010 va fi un total succes,veti vedea,abia astept trailer.

Registered User Anubis2612's Avatar
    Pes 2010, si Mafia II, astea sunt jocurile pe care le astept cu nerabdare... mai mult ca sigur ca amandoua vor fi super.
    "Invingatorul nu va fi niciodata intrebat daca a spus adevarul."

Registered User
    Dupa cum se anunta ambele vor fii succese, DAR nu se poate stii ca Mafia II nu va avea aceeasi (ne)optimizare ca GTA IV ...
    Iar PES 2010 iarasi ... in fiecare an producatorii zic ca jocul lor o sa iasa ceva incredibil si cand vad produsul nu ma chiar incanta.Seria PES nu e rea, dar se vede ca daca EA vrea sa faca treaba o face si mai bine decat Konami (ma refer la FIFA Next-Gen).
    Pe Xbox360/PS3 nu cred ca a fost vreun an in care PES sa fie mai bun, poate in 2008, dar ala nu avea licente, si prefer sa joc un joc PUTIN MAI SLAB cu licente decat unu' putin mai bun si fara, si FIFA 08 NG a fost un joc foarte bun.

Registered User
    asteptam jocul si speram sa fie macar la fel de bun ca acesta din 2009

Registered User
    Daca e la fel de "bun" ca 2009 nici sa nu-l mai scoata.
    PES 2009 mi se pare slab, e prea lent, arata a un joc outdated (Mai ales la animatii, si chiar si la grafica, dar sa zicem ca nu e chiar o problema asta, chiar daca si mie mi-ar place sa aiba niste detalii frumoase), a facut si Konami ce-a facut EA cu seria FIFA, a imbunatatit (KONAMI) PES 2008-ul putin si au scos altul pe piata.
    PES 2008 > PES 2009, macar la PES 2008 nu adorm cand joc, e mai multa actiune, e mai spectaculos ...
    Sper sa schimbe si comentariul, nu neaparat comentatorii (desi nu mi se par prea buni) ci replicile lor.
    In general, seria PES a avut comentarii groaznice (comparativ cu cele din seria FIFA) ->> fraze putine, repetitive, script-uri proaste s.a.m.d.

Daca e la fel de "bun" ca 2009 nici sa nu-l mai scoata.
    PES 2009 mi se pare slab, e prea lent, arata a un joc outdated (Mai ales la animatii, si chiar si la grafica, dar sa zicem ca nu e chiar o problema asta, chiar daca si mie mi-ar place sa aiba niste detalii frumoase), a facut si Konami ce-a facut EA cu seria FIFA, a imbunatatit (KONAMI) PES 2008-ul putin si au scos altul pe piata.
    PES 2008 > PES 2009, macar la PES 2008 nu adorm cand joc, e mai multa actiune, e mai spectaculos ...
    Sper sa schimbe si comentariul, nu neaparat comentatorii (desi nu mi se par prea buni) ci replicile lor.
    In general, seria PES a avut comentarii groaznice (comparativ cu cele din seria FIFA) ->> fraze putine, repetitive, script-uri proaste s.a.m.d.
    la pes 2009 animatiile sunt destul de proaste, dar fi serios, grafica arata bine pt un joc de fotbal. are chiar multe detalii puse la punct.

Registered User
    Quote Originally Posted by Anubis2612 View Post
    la pes 2009 animatiile sunt destul de proaste, dar fi serios, grafica arata bine pt un joc de fotbal. are chiar multe detalii puse la punct.
    Total de acord cu tine

OldSchool gamer555's Avatar
    pt mine si majoritatea (probabil) celor care intentioneaza sa cumpere jocul original conteaza cum se va misca in modul online. pes 2009 a fost cel mai slab in modul online de pana acum (2008 un pic mai bun, dar tot praf. parca la fiecare noua aparitie a mers din ce in ce mai prost onlineul). acest lucru se reflecta si in liga online pesromania, pe unde momentan bate vantul...

nu ma intereseaza sa vad firele din cap din freza de cocalar facuta cu gel a lui cry baby ronaldo, vreau sa se miste decent online. asta ar face din joc un succes, restul sunt detalii.

si inca un lucru : cei care nu au nici cea mai mica intentie sa cumpere jocul nu ar trebui sa comenteze.
    Battlecruiser operational. Hailing frequencies open

Banned
    La 2010 as vrea sa se schimbe:
    1.Suturile: sa fie mai reale, cu efect si mult mai in forta, sa faci portarul de ras
    2.Centrarile : sa le dea cu efect, frumos sa nu mai centreze cu ''lemnu''
    3.Preluarile : cand vad Gk cum face imi vine sa ma las si jucatorii la fel, faci o preluare si o preia zici ca e altceva decat fotbalist
    4.Pasele : sa le imbunatateasca cat de cat, sa fie mult mai realiste
    5.Loviturile libere : sa faca sa poti da cu efect, sa se duca mingea mult mai frumos pe poarta
    6.Cornere : la cornere in 2009 da foarte enervant, sa bata cu efect, lung in careu sau depinde unde dai, la asta zici ca dai cu ''lemnu'', se duce drept
    7.Arbitrii : se da prea usor fault, si as vrea ca jocul sa fie lasat mai mult sa decurga, la o banala alunecare(nu fault) da galben
    8.Fetele jucatorilor : nu mai doresc acea fata tampita la orice jucator, are o gura de zici ca e din carton si dintii de il face pe Ronaldinho invidios
    Cam atat imi doresc, dar probabil mai gasesc ceva ce vreau.La celelalte detalii mie mi se pare super.Sa centrezi in careu sa fie hent si jucatorul advers sa arate la arbitru mana, adica avea mana dreapata sus la nivelul fetei si cu stanga arata, si inca ceva. am dat gol s-a bucurat si tusierul a aratat offside.E superb si inca multe.FIFA dream dream dream dream dream

¬_¬ C.@M.'s Avatar
    Decat sa fie la fel de "inovativ" in buguri ca 2009, mai bine nu-l mai scot.

Registered User
    Nu stiu de unde ai tu pozele alea dar la mine PES 2009 NU arata asa bine, si sunt sigur ca am jucat la detalii High in rezolutia nativa a monitorului (1280&1024) ... Ba mai mult, am pus si setari Quality in placa video, pentru filtre mai bogate.
    Cel putin, iarba arata de cel putin 3 ori mai prost ... O sa revin cu poze mai tarziu, daca mai am instalat 2009-le.
    Later edit: Poftim pozele.
    Intr-adevar, in poza 3 iarba arata binisor, dar totusi nu arata a iarba naturala, ba mai degraba a texturi ridicate
    In rest, la mine totul e mai urat ... In pozele alea tricourile si sorturile jucatorilor sunt mai detaliate, chiar si fetele ...
    De exemplu, in prima poza pusa de tine iarba arata excelent, si parca e si un Blur (defapt Depth on Field) de care eu nu "beneficiez".
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails fmm.jpg   fmm2.JPG   FMM3.JPG   FMM4.JPG  
    Last edited by Merdiso; 15-04-2009 at 18:15.

¬_¬ C.@M.'s Avatar
    Nu arata urat, arata oribil, nici macar n-ai bagat AF. Pai in afara de stadion si de spectatori, FIFA 09 arata muuuuuuuuult mai bine ca PES 2009.

P.S. Tu joci FIFA 05??

Registered User
    Si fetele jucatorilor sunt mai bune la PES 2009,dupa parerea mea chiar si decat fetele din FIFA 09 Next-Gen (baga un ochi aici: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=tXziNi1tJS4"]YouTube - FIFA 09 & PES 2009 face off[/ame])
    Si nu, nu joc FIFA 2005, l-am luat ca sa fac un mic filmulet, dar l-am lasat ca ocupa putin.Sa stii ca, FIFA 05, are unele lucruri mult mai bune decat 09, precum ar fii sistemul de miscare al jucatorilor (mult mai natural, nu asa robotic).
    Daca imi spui de unde sa bag AF o sa bag.

Quote Originally Posted by C.@M. View Post
    Nu arata urat, arata oribil, nici macar n-ai bagat AF. Pai in afara de stadion si de spectatori, FIFA 09 arata muuuuuuuuult mai bine ca PES 2009.

P.S. Tu joci FIFA 05??
    se pare ca tu esti un fel de "fanboy", te rog sa fi obiectiv in ceea ce zici, nu povesti de genul: "tu joci fifa 05?"

nu pot sa inteleg cum concepi tu notiunea de "frumos"...cum Dumnezeu poti sa zici ca arata oribil? pozele sunt facute de mine la rezolutia maxima a monitorului cu AA si AF activat, dupa cum poti vedea in poza de mai jos.

daca esti fanboy te rog abtine-te de la comentarii inutile...vreau sa cred ca poti sa fi capabil de o discutie normala, fara a-ti da tu aere de mare cunoscator pe aici.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails untitled.JPG  

Nu stiu de unde ai tu pozele alea dar la mine PES 2009 NU arata asa bine, si sunt sigur ca am jucat la detalii High in rezolutia nativa a monitorului (1280&1024) ... Ba mai mult, am pus si setari Quality in placa video, pentru filtre mai bogate.
    Cel putin, iarba arata de cel putin 3 ori mai prost ... O sa revin cu poze mai tarziu, daca mai am instalat 2009-le.
    Later edit: Poftim pozele.
    Intr-adevar, in poza 3 iarba arata binisor, dar totusi nu arata a iarba naturala, ba mai degraba a texturi ridicate
    In rest, la mine totul e mai urat ... In pozele alea tricourile si sorturile jucatorilor sunt mai detaliate, chiar si fetele ...
    De exemplu, in prima poza pusa de tine iarba arata excelent, si parca e si un Blur (defapt Depth on Field) de care eu nu "beneficiez".
    folosesc si patch-ul asta, putin modificat de mine ce-i drept...poate nu o sa iti placa cum se vede, dar eu sunt ff multumit, adauga cateva efecte in plus jocului. e o chestie de gusturi doar...

PS: patch-ul asta il poti configura si tu dupa cum iti place, are un tutorial care iti zice toate comenzile ce fac...
    Attached Files Attached Files

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 65 12341151 ... LastLast