GameSpy: E3 2009: Tales of Monkey Island Preview - Page 1
mi-e asa un dor ca o sa joc si monkey 1 refacut in HD, doar ca sa imi readuc aminte de el. iar de la asta episodic am mari asteptari.
GameSpy: E3 2009: Tales of Monkey Island Preview - Page 1
mi-e asa un dor ca o sa joc si monkey 1 refacut in HD, doar ca sa imi readuc aminte de el. iar de la asta episodic am mari asteptari.
Asadar, azi se lanseaza primul episod din noua serie Tales of Monkey Island, realizata de cei de la Telltale Games (Sam & Max, Wallace & Gromit).
Jocul este realizat de o mare parte din echipa care a creat primele parti ale seriei Monkey Island (Telltale Games este o companie formata in mare parte din fosti angajati LucasArts). Chiar si actorii ce dau vocile personajelor revin. Seria va avea 5 episoade (lansate lunar), iar bundle-ul cu toate 5 costa 35 USD.
Pagina wiki
Site oficial
Buy it here!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=EHojfwdLucI"]Trailer oficial[/ame]
In afara de controlul WASD + mouse si unele personaje... hmm... mai putin reusite dpdv al realizarii grafice, jocul este 100% Monkey Island. L-am terminat in cam 5 ore, dublu fata de un episod Sam&Max, spre exemplu.
Dupa cum spunea un reviewer, singurul lucru cu adevarat rau e faptul ca, dupa ce se termina, te lasa inca o luna pe bara pana la aparitia continuarii povestii![]()
Think outside the box!
Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu!
A aparut?![]()
Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza...
Azi ar trebui sa-i dea drumul pentru public. Pentru cine lucreaza in bransa, review copies-urile au fost trimise insa de saptamana trecuta.
Think outside the box!
Ah .. si eu care ma speriasem ca inca nu l-am vazut sa il aduca la magazin.
Controlul WASD e caracteristic jocurilor de la Telltale games. In Sam & Max nu prea pot sa imi aduc aminte daca era prezent. Dar in Wallace and Gromit sunt sigur ca pe asta l-au folosit. Nici mie nu prea mi se pare confortabil dar asta e.
e topic pt jocurile adventure, de regula acolo postam despre orice adventure. astept sa pun mana pe el, mi-e un dor urias de MI.
Nu mi se pare deloc scurt pentru un episod. Cele de la Sam & Max sint cam de 2 ore.
L-am inceput, momentan iau o pauza pt ca nu vreau sa-l termin dintr-una. Pina acum imi place mult. Controlul nu ma deranjeaza deloc, iar in rest, totul e grozav. Jocul pastreaza stilul dialogurilor, umorul, atmosfera din primele parti. Puzzle-urile (de pina acum) au fost foarte interesante - putin cam usoare dar misto.
Telltale chiar a facut o treaba grozava. Iar, tinind cont de numarul foarte mare de fani ce au dat navala aseara pe site-ul Telltale, blocindu-l complet citeva ore, si invadind forumul si blogul cu mesaje, pot spune ca e cel mai bun semn ca jocurile adventure nu sint deloc pe terminate, asa cum se grabesc unii sa le proclame.
Cum prind bani cum mi-l iau. Pana una alta imi pare rau ca e 3D. Un 2D mai "art-ish" ar fi fost mult mai placut. Eu unul sunt fan 2D
Oricum sper ca are umor ...
if ($yourehappyAndYouKnowIt) {
clapyourhands;
}
mda, si eu preferam 2d, se pare ca ei considera mort 2d-ul. mie mi se pare ok 5 ore, am citit si eu ca e cam usor dar e ca sa atraga lumea, urmatoarele parti vor ridica stacheta incet-incet. plus ca mai e ceva, lumea a evoluat, putini mai au timp sau sunt dispusi sa stea ore intregi sa isi sparga capul cu un puzzle.
This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.
Ok ..daca tie ti-a luat sa joci un episod Sam & Max 2 ore atunci mie o sa imi ia Money Island vreo 12-14 ore)
Poate vroiai sa spui ca a involuat....
Oricum n-are treaba cu timpul liber sau lipsa lui. Majoritatea din cei care au jucat MI cand a aparut prima data erau copii (<18 ani), deci aveau timp liber. Acum crezi ca s-a schimbat ceva? Cumva acum se apuca de munca de 8 ore+, de la 10 ani? Sau isi iau nevasta de la 15 ani?Sa fim seriosi...
In fine, revenind la noul MI, sunt singurul caruia nu prea ii place stilul grafic? Personajele mi se par cam uratele, cum sunt modelate, nu stiu...Cred ca as fi preferat un 2D sau un 2.5D, decat asa. E ok initiativa lor, dar sper sa scoata si ceva nou candva, nu numai remake-uri.
Last edited by Dead Ghost; 09-07-2009 at 21:18.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be evil
Think outside the box!
Ai dreptate, eu cand am scris aia ma gandeam la The Secret of Monkey Island: Special Edition, dar am uitat pt moment ca nu e acelasi lucru cu jocul despre care se vorbeste pe threadul asta. Scuze, ar fi trebuit sa fiu mai atent...![]()
Last edited by Dead Ghost; 10-07-2009 at 01:54.
Imi place la nebunie jocul si nu mi se pare scurt deloc, desi as fi preferat grafica 2D.
Mie mi se vad niste bug-uri grafice (in special la picioarele lui Guybrush), se mai intampla cuiva?
Bookmarks