![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Jocul cu cel mai bun storyline
Ce-mi trecu mie prin sinapse la ora 01:10? Hai sa deschid un subiect 'cel mai...'. Ocheu,c are vi se pare jocul cu cel mai bun storyline, cel mai tare scenariu, ceva care va face sa jucati doar ca sa aflati sfarsitul povestii? Si care e jocul cel mai fad dapdv (si aici nu ma refer la jump'n run)? 1. StarCraft; Ultima Underworld 2. Doom; Quake ------------------ Haven't I seen you here before? Have your heroes dissapeared? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Guest |
Avand in vedere ce stiti despre parerea mea din ce am postat la Omagiu FF7... si totusi nu pot sa ma abtin: Final Fantasy VII ![]() 2: Fallout 3: Monkey series 4: Heroes 5: Starcraft ------------------ CyberAlex atg@customers.digiro.net "There ain't no gettin' off this train you're on" -FF7 -------------------------------------------------- [Mesajul a fost modificat de CyberAlex (modificat 08 August 1999).] | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucharest |
La 3D shootere cel mai tare story cred ca il are Half-life. Simulatoare: XWing Alliance Quest: noi nu prea am jucat da' din cele vechi mi-a placut Monkey Island si Day of Tentacle RPG: la fel, iar din cele vechi tare mi-a placut unul de la Sirtech - Realms of Arkania: Star Trail. Strategie: evident Starcraft [Mesajul a fost modificat de freewill (modificat 08 August 1999).] | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: Bucuresti |
1. Starcraft 2. Monkey Island 3. Grim Fandango 4. Half Life
__________________ Drunken Rhinos rule... <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR> As i lay me down to sleep Slowly i begin to weep And i wish that i shall be Handsome and as smart as me <HR></BLOCKQUOTE> ![]() | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO |
Hai ca voi ma omoratzi! Ce Starcrafte, ce HalfLife'uri, ce Monkey'urile mele! Clar FF7.Da' dupa cum am observat in ultimu' timp cam multa lume zice ca-i nashpa shi ma-njura cum il pomenesc... Ma rog se pare ca exista doua categorii de jucatori: care-l iubesc de-a dreptu' pur shi simplu' ( ) shi ce-i care nu-l pot suporta ( ). Mama lor de americani! Ne-au transformat in capitalishti!!! ![]() Mi-a mai placut The Dig shi Grim Fandango. Tre' sa recunosc ca deshi nu se compara cu astea, HL scoate bine capu' dintre celelalte shootere. ------------------ "My eyes are burning!" [Mesajul a fost modificat de Tassadar (modificat 09 August 1999).] | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Bai Thunder, fir-ar PACMANu' sa-ti fie... Ce storyline are mah ala? Hehe Dupa mine, jocul care sparge la toate categoriile e Final Fantasy 7, care ar trebui sa ia o gramada de Oscaruri, ca sa-i parafrazez pe cei de la GO, macar pt. muzica excelenta, si scenariul mai mult decat perfect. Am zis!
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Timisoara |
Myth2.
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|