![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Live For Speed S1A full release (requires cd-key) Live For Speed S1A demo S1D demo |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| www.liveforspeed.net e un early beta, dar din cate l-am jucat pana acum, mi se pare absolut excelent, super realist (amatorii de nfshp2 ar trebui sa renunte, nu prea e de ei). Trebuie configurat sa fie jucat si de la tastatura (default e mouseul), oricum dupa parerea mea depaseste si colin mcraig si nfs porche. Si are si super tuning.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti | Intr'adevar, excelent joc (mai ales multiplayer)... Un Grand Turismo si pentru PC? ![]() | ||
|
| | #3 | ||
| Incredibil .. I love it
__________________ Incredible Ninja Squirrel o.O | |||
|
| | #4 | ||
| Super tare jocu....acum iarasi o sa pierd mult timp in fata calculatorului.....
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #5 | ||
| jocul este facut de 3 oameni dintre care programatorul si graficianul au lucrat la B&W urmatorul release o sa apara in Ianuarie si o sa fie free daca nu aveti volan mai bine incercati sa va obisnuiti cu mouse-ul, dureaza ceva dar merita din cate stiu la taste este bagat un aid asa ca nu aveti 100% control asupra volanului best time pe blackwood gp cu gti-ul 1.32.21 ![]() | |||
|
| | #6 | ||
| acum il downloadez... Daca imi place ... de unde il iau intreg ? ![]()
__________________ Un nebun e un nebun doar daca asa l-au vazut ceilalti. Altfel ... e un geniu ! (N3><U5) | |||
|
| | #7 | ||
| Macar cu asat sa ma consolez ca nfs-ul nu imi merge ![]()
__________________ Un nebun e un nebun doar daca asa l-au vazut ceilalti. Altfel ... e un geniu ! (N3><U5) | |||
|
| | #8 | ||
| ba l-am jucat. Da! e destul de simpatic jocul ... da nu stiu m-am plictisit cam rpd de el ... sa mi se para ? ![]()
|
| | #9 | ||
| Quote:
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #10 | ||
| initial la nfs incepusem discutia ... si i-am dat si aici paste ca totushi aici e topicul ... ![]()
|
| | #11 | ||
| N3><U5
__________________ INSURED BY MAFIA YOU HIT ME, WE HIT U ! | |||
|
| | #12 | ||
| Da ma probabil am fost cam dezamgait ... ca mie nu imi merge NFS6 si ... eram un fan al seriei ![]()
|
| | #13 | ||
| Jocul pare foarte promitator ... un concurent neasteptat pentru Colin McRae 3 ...
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #14 | ||
| Chiar sunt curios daca Colin McRae 3 o sa fie deasupra la Live Speed ! N3><U5, si eu sunt fan al series NFS dar hot pursuit2 este varza ! Control arcade dupa nfs5 ?! ![]()
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: May 2002 | Ce e surprinzator e ca merge absolut decent online pe un 56k cu Xnet free. M-am crucit, pe bune. In plus exista o caruta de servere cu locuri libere asa ca ride on! | ||
|
| | #16 | ||
| 2hot, thanks for the tip ! Daca vezi un DenieD pe-acolo c'est moi !
|
| | #17 | ||
| culmea, nu pot vedea situl cu IE... numai cu Opera, acu' am inceput downloadul sa vad care-i treaba
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| | #18 | ||
| bai..care e cel mai bun timp al vostru cu GTI pe harta de advanced GP???....am vazut la aia timpi ff mici.... ...
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #19 | ||
| 1:35 la GP 1:11 la rally care are niste timpi mai buni sa-mi dea si mie mail cu ceva setari mai bune ![]() | |||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti | 1:32:16 pe GP cu GTI-ul. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|