![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: home | Re: splinter cell... Quote:
Atata doar ca asta are alt engine seamana cu hitman2... singura diferentza ca cere de 2x mai multe resurse decat HM... daca nu ai un Gef4 Ti te joci pe LOW si nu mai e asa de amuzant... Deocamdata ma chinui la HM sunt pe la ultma misiune
__________________ Never know what hit them... | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
E un consultant, n-are nici o treaba cu grafica, programarea sau publishingul unui joc. Saracu' om este un scriitor. Red Storm face jocurile dupa cartile/scenariile lui Clancy si il are drept consultant, drept pt care ii apare numele acolo. E la fel ca la "Clive Barker's Undying". Daca am inteles eu gresit ce-ai vrut sa zici...scuze Jocul insa promite sa rada tot si il astept cu sufletul la gura, ar putea compromite vanzarile la IGI2 daca apare primul. Am vazut niste trailere si...wow. Kickass. Din pacate nu-mi permit sa d/l demo-ul. Ca tech, e pe engine de UT2k3 ca si Raven Shield, deci cred ca un medium acolo va merge jucat. Demo-ul de Raven Shield mi se misca foarte bine. Btw, ce efect de nightvision demential. Daca e la fel si in Splinter Cell...awesome. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Da efectul de nightvision (ma refer la cel de thermal vision) este demential. A, are si umbre reale (da, ca in doom), si fizica exceptionala. De ex daca intri intr-o perdea, aceasta se va mula pe corpul tau, iar daca sari prin ea se va vantura dupa. Merge jucat perfect pe 1025x32 high pe un athlon xp 1600+, 256 sdram si gf23ti200 (daca e oc la ti500 se va misca impecabil). cand am spus ca i-a venit mintea la cap am ma refeream la faptul ca a facut in sfarsit un joc adeavrat, cu poveste, atmosfer (btw, superba atmosfera, gen Nikita) . Mi-au placut jocurile din seria rainbow six foarte mult, din pacate engine-ul lasa foarte mult de dorit, la fel si grafica. Oricum, pentru mine asta si doom 3 sunt cele mai asteptate jocuri. Mai e si unreal2, dar sigur va fi dezamagire. Si inca ceva, tocmai vad ca a aparut demou lde multiplayer, abia astept sa-l vad.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: UNKNOWN |
Da e super dar din cate am vazut eu mai e de lucrat la el,da oricum din demo nu prea pot sa-mi dau seama,ce am vazut naspa la demo e ca AI e de 2 lei,are o animatzie idioata cand da cu pumnu ma asteptam la mai mult,thermal vision nu e realist adica cu el potzi sa vezi si prin peretzi,la SC nu potzi. Sa speram ca versiunea finala vine cu inbunatatziri.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
omg omg omg omg omg !!!! omg omg omg omg omg !!!! omg omg omg omg omg !!!! *lesina si adoarme in propria-i saliva* Serios acum, e cea mai buna veste pe ziua de azi. Demo-ul m-a impresionat foarte, foarte profund (omg thermal vision teh roxorz omg omg) si impreuna cu Unreal 2 si Raven Shield (poate si Enclave), abia astept acest joc. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 |
Grafica e superba, intr-adevar. Dar De ce trebuie sa reiau de 3 ori misiunea pt ca mi s-a terminat munitia si prostu ala nu poate lua pistoalele de la inamicii morti? De ce daca ma dau dupa colt aia nu stiu sa vina dupa mine? Ce draq ma, retrive data cube n' shit e fumata inca de la quake 2, altceva nu puteau gasi? Cat despre imitatiile de dialoguri tip Nolf, very, very lame. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Alexadi am vazut si eu faza ca nu potzi lua armele celor mortzi. vezi ca se gaseste intr-o camera munitzie dar nu-mi dau seama pentru ce-tzi trebuie atat de multa pe sistemul de mai jos se misca perfect cu 1024x768 cu fsaa & shit.
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
lost cause, am vazut si eu problema pe un gf2mx. nu se intelege nimic. probabil ca jocul foloseste in mod normal ceva tehnica noua (pixel shader?) pentru efect, zic si eu, nu ma pricep... in readme zice ca efectul de thermal nu e definitivat pentru geforce2 si cum placa ta e in esenta ei un gf2, se explica problema. don't worry tho, oamenii au zis ca in versiunea finala va exista un thermal vision corect si pentru gf2/4mx. a reusit careva sa faca misiunea total silentios? eu nu pot, trebuie sa impusc un om si dau alarma de 2 ori, pare scriptata treaba. filmul actiunii : intru in sectie, ma bag in camera cu primul paznic, sting lumina, il izbesc pe la spate... ma bag in camera cu mortii, il izbesc si pe ala pe la spate, trag in camera de luat vederi, identific agentii, ies, urc pe scari, cand deschid usa se declanseaza intotdeauna o alarma cum ca a gasit unu' un cadavru. eu le ascund binisor zic eu, nu inteleg, dar cred ca stiu cine le gaseste, insa nu vad ce-as putea sa-i fac... ma rog... notes : spagatul e intr-adevar de efect, la fel si trasul in timp ce stai agatat intr-o mana de o teava din tavan, dar in misiunea asta nu vad utilitatea acestor actiuni. it's fun tho Cablul optic e si el bestial, imi place sa ma holbez cu el pe sub usi. Efectiv jocul te face sa te simti ca un agent secret uber-ciumec, e un sentiment foarte misto. Cred ca am si eu o problema hw : nightvisionul e monocrom. e normal? nu cred, am vazut ca la altii e verde ![]() In concluzie deomo-ul rulz, abia astept finalul... | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
imi place muuuuult mai mult monocrom decat verde. e prea banal (am vazut in prea multe jocuri) verde. stateam si ma gandeam azi cum ash putea sa-mi fac sa se vada TOTUL pe ecran monocrom. ma refer in desktop & stuff.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
lost cause se pare ca ai muuult mai multa rabdare ca mine. p.s. nasoala faza cu thermalu`. d-asta zic eu get ATI, la cat ai dat pe mx440 luai in 9000 pro care rulz ![]() las` ca te ajut sa-tzi tragi un 8500
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |