![]() |
| | #207 (permalink) | ||
|
In astfel de conditii eu imi pun imediat problema "si totusi de ce sa nu cumpar jocul ? In fond daca tin mortis sa-l joc acuma si este atat de bun ar trebui si cei care l-au facut sa fie rasplatiti intr-un fel. Si un joc cumparat acum n-o sa ma duca la sapa de lemn". Dar imediat imi aduc aminte ca este vorba de SF3 si imi piere cheful. Am mai avut probleme grave cu alt joc original cu SF3-ul lui (blestemati fie aia care l-au conceput) si am jurat ca nu mai cumpar never ever asa ceva. Si btw, din cand in cand (nu foarte des e adevarat ... dar nici de jucat nu ma mai joc atat de des ca pe vremuri) mai cumpar cate un original. Mai ales daca-l vreau acuma imediat si nu exista inca pe la "tarabe" (HL2 imi vine acuma in minte). Dar SF3 ? NEVER !!!! PS. Ar trebui sa le intentez proces astora ..... aveam nick-ul StarForce inainte sa-si denumeasca ei protectia aia ![]() PS2. Si jocul la o sapt de la aparitie inca nu se gaseste in Ro. So go figure.... toate conditiile asigurate pt cumparaturi
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
Ok, my bad ![]() M-am uitat doar la ********.ro Dar oricum nu-l cumpar. E SF3. Poate peste ani cand o sa fie la pret redus si fara protectia asta nenorocita. (pt ca atunci n-o sa mai fie nevoie sa-l protejeze probabil). Chiar asa. E vreun joc din astea mai vechi si ieftine acuma protejat in vreun fel ? In afara de banalul cd-check. Din ce am achizitionat eu nu pareau. Pacat de SF3 insa. Ca tare mult imi face cu ochiul sa-l iau si in alte conditii probabil ca n-as fi stat mult pe ganduri. Dar asa ....
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. Last edited by StarForce; 07-04-2005 at 16:46.. | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
Am avut probleme masive cand incercam sa ard un cd cu Nero. In 30% din cazuri ingheta Windowsul cu totul. Si sunt aproape sigur ca a fost un conflict intre driverele ide, atapi si cele puse de SF pentru ca dupa ce am reinstalat windowsul am scapat de probleme. In clipa in care am reinstalat jocul au reaparut. Si in momentul ala am zis ca nu vreau sa mai aud de sf3. M-am uitat pe net si am vazut pe altii care se plangeau de stick-uri de memorie pe usb al caror continut a fost corupt (problema recunoscuta chiar de producatorii sf3). Si nu ma incalzeste cu nimic sa aflu ca au rezolvat problema asta atata vreme cat tinand cont de modul cum e facuta protectia am toate sansele sa descopar alte si alte probleme. Chiar nu-mi doresc din cauza unui joc (pe care culmea mai dau si bani) sa stau cu frica in san ca imi crapa ceva prin windows. Sau ca datorita unor update-uri facute de M$ acele feature-uri nedocumentate pe care se bazeaza SF3 brusc genereaza alte rezultate. Si atunci no more game working pana nu scot alta versiune de sf3. This is bullshit. Si bataie de joc la adresa customerului care plateste jocul. In conditiile in care nici unul din jocurile recente cu sf3 care au fost sparte au avut protectia inlaturata complet. So in conditiile astea prefer sa astept o versiune fara sf3 decat sa dau si bani si sa am si "surprize". PS. Observ intr-un post de pe thread-ul cu Silent Hunter ca si altcineva a mai avut probleme cu SF3 si Nero. Si eu aveam ImageDrive-ul enablat. Poate si asta a avut o influenta. Oricum este mitocanie sa-mi dicteze protectia ce softuri am voie sa instalez pe pc-ul meu.
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
Mda, stiu ca topicul este despre Splinter Cell si nu despre StarForce3 dar tinand cont de ultimele discutii si de faptul ca motivul pt care eu nu cumpar acest joc este prezenta respectivei protectii am sa fac un mic offtopic Cu scuzele de rigoare. Datorita functiilor nedocumentate pe care SF3 le foloseste si a driverelor low-level in care consta aceasta protectie in momentul de fata SF3 NU functioneaza pe XP-64bit. Distractiv, nu ? Probabil ca o sa apara un patch ceva o modificare, doar ca nimeni nu stie cand ..... Dar e chiar distractiv sa-ti iei Splinter Cell 3 si A64 sa-ti pui XP64 si sa fluieri a paguba. Way to go UbiSoft. Smart decision.
|
| | #215 (permalink) | ||
|
arata beton, dar se misca prost cu PS 3.0 si AF 16X (in jur de 25fps). ma rog, e de ajuns ptr ca nu e FPS si in majoritatea cazurilor te misti incet. bine ca nu sacadeaza. jocul e fff misto, nu de 98-99, dar destul de misto ca sa merite sa-ti omori timpul cu el. si btw, coop rulz.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
ia vezi in Diverta
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |