![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Am pus si eu mana in sfarsit pe demo si ce pot sa spun e ca este superb...Grafica este cu adevarat dementiala,as indrazni sa spun ca arata mult mai bine ca U2 (acelasi engine,doar ca cel de la SC este mai avansat),cel putin la capitolul lumini\umbre nici nu se compara... In afara de grafica,actiunea este interesanta doar ca demo-ul e cam zgarcit...As fi vrut macar sa am si eu un cutit sau o sarma cu care sa-i spanzur pe aia in liniste ...Abia astept vers. finala.ps: Cum fac spagatul pe perete?? | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| COOL
e mult prea cool demo-ul ... abia astept jocu full.... deci... mie mi se misca perfect pe very high detail si pe 1024x768... xp 1600+, gf3ti200, detonator 41.03 parca, mda 41.03... 256 ddram acuma vin de la niste prieteni. pe mx400 se misca jenant, chiar si la 800x600 si 640x480. pe medium nu e jucabil (procurile t-bird 1.3 si xp 1800+). plus ca fara macar un gf3 pt shadere arata ca dracu si thermalu si nightvision... e verde, which sucks... B/W e mai cool IN SFARSIT UN JOC COOL... dupa atata vreme... p.s. unreal 2 sucks
__________________ Rocking this hard is not a game | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| iara mouzeru ... hlp plz
Deci cu mouzeru am incercat toate kestiile... Am pus o kestie de la Logitech de pe site, cica patch pt. gamers sa mearga rotita properly in jocuri, am scos driveru din memorie.... Tot nimic. Adica poti controla viteza cu care se deplaseaza personaju dar nu merge clicku... si ma obisnuisem cat am jucat la un prieten. Pe forum la splintercell.com nu scrie nix. HELP PLEASE ! P.S. Driverele de la logitech suckeaza big time !
__________________ Rocking this hard is not a game | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
Sistemul meu arata cam asa: OS: Windows 98 SE 4.10 (Build #2222) CPU: AMD Athlon XP 1600+, 1.39 GHz Video: PHILIPS 104B(14inch/CM2300) on RADEON 9000 Series (1024x768x32bpp) Sound: VIA Audio (WAVE) Memory: Used: 35/256MB Asta imi apare chiar dupa ce dau double click pe joc. Dupa aia, imi ramanae ecranul cu Tom Clancy putin si dupa aia dispare. Am pus rezolutia la 1024*768 si 32 bit
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Re: iara mouzeru ... hlp plz Quote:
instalezi patch-ul de la logitech de pe site, pui, din soft, butonul 2 (wheel-ul) pe autoscroll, bifezi use ms office compatible scroll only si iti va merge si click-ul. damn logic... Last edited by THUNDER; 13-02-2003 at 02:22.. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Gata. Merge. Am citit faq de la www.splintercell.com si am editat ini-ul. Super misto faza cu spagatul pe zid
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Dupa ce am terminat sa ma prostesc si am jucat pe bune, am terminat demo-ul din prima. Prea simplu IMO :/ Nu am folosit stealth decat pt primul paznic caruia i-am sarit in cap. ![]() Restul i-am impuscat. Am terminat cu 2 gloante si 1/3 sanatate.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |