![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
Jocul este cacator. Absolut cacator. Altceva nu stiu ce dracu sa mai zic, doar poate ca demoul nu arata nimic din jocul asta. Incepand cu iluminarea, care este jaw dropping, si terminand cu faza in care il proptesti pe paznic cu mecla in retinal scanner ca sa deschizi usa....flawless. Btw, au simplificat spagatul. Faci doar un double jump lipit de perete si gata. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
M-am blocat ![]() Nivelul 2, unde trei sa interoghez soferul, l-am "interogat", m-am dus sus, si m-am blocat cand am ajuns la al 2-lea balcon, sub care sunt raze laser. Incerc sa o iau pe bara de langa , dar nu pot, se declansaza alarma. Ma poate ajuta cineva ? Am omorat tot, si activat toate computerele. Trebuia sa ascult pe undeva cu microfonul laser ? , ca n-am gasit pe nicaieri.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Daca te uiti cu atentie, zice ca "a body was found", imediat inainte de mission failed. Ascunde toate cadavrele cat poti tu de bine, in cel mai intunecat colt posibil si vei putea trece. Ca precautie, inainte sa plec, le-am varat si un glonte intre ochi, ca am vazut ca se mai misca din cand in cand. Dupa ce i-am ascuns, s-a rezolvat. Btw,uite si o poza. Din pacate nu prea a iesit cum trebuie; nivelul arata de intepenesti. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Prost sunt, nu m-am uitat, credeam ca alarma e de la razele alea (desi nu prea avea cum). Aniway, aia nu se mai trezesc, dar au convulsii din cand in cand. A aparut patchul ala care zice ca da un framerate mai mare ? Momentan mi se misca foarte bine, dar mi-e ca in nivelele ca ala din screenshot va scartai. A, da , jocul are cea mai misto grafica din cate am vazut (nu ca ut2003 si u2 unde erau poligoane la greu, dar de multe ori fara bun gust, ci facuta cu cap). I-a luat-o inainte lui doom3 in ceea ce priveste umbrele reale. Cat despre thermal vision, no comment, rulez (Un eventual joc predator cu engineul asta ? ). De asemenea, mici detalii care dau finetze jocului (glourile de pe suprafetele stralucitoare, care atunci cand treci prin dreptul lor acopera o parte din personaj, etc). Controlul este de asemenea perfect,. Ps : bine ca l-am luat acum, am ce face tot weekendul. pps : la cd 2 la instalare, mi-a dat crc error la un fisier , unul mare, de 200mb din directorul sounds, dar n-am avut pana acum probleme. A mai patit cineva asta ? Se copiaza fara probleme si ca setup, si direct copy de pe cd, nu e arhiva, nimic. Probabil un bug al jocului.
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Patch 1 Release Notes Minor AI-Related Fixes Training * Fixed the "Hide the Body" challenge failing when the player closed the light in the security agent’s room. Defense Ministry * Fixed the laser microphone session with Grinko and Masse. CIA HQ * Fixed the CIA employee getting stuck trying to reopen a light switch. Chinese Embassy * Fixed the "Yen! We lost control of a document fire! It's already past the..." intercepted communication being played more than once. Minor Graphic-Related Fixes * RenderingModeNormal.cpp: Fix Radeon 9700 rendering issue with double sided reflective transparent surfaces. * ETexSFX.utx: Fix “static wall/floor fire” texture issue + water quality issue. * UnShadowProjector.cpp: Fix visibility issue with dynamic actor being clipped by the visibility engine and still being rendered because of the static shadow texture cache. * Massive performance improvement on shadow filtering by removing 5 passes from the filtering algorithm. * ETexEGO.utx: Fix reflection issue on moving vehicles in Chinese 2 (Feirong limo and Unimog truck). * 0_0_2_Training.scl: Fix projector not associated to light gameplay object and causing detection (lightmeter) in the first gun trial. * EButterfly.uc: Butterfly is now a soft body actor to disable the static shadow texture cache when a butterfly is in a projector range. * EFish.uc: Fish is now a soft body actor to disable the static shadow texture cache when a fish is in a projector range. * EPCSoundConfigArea.uc: Fix a bug with the real time sound slider when one of the slider was set to 0 then playing until a map transition happened, then all sounds sliders were reset to zero. * UnRenderVisibility.cpp: Software light beam rendering is now used by any card unable to render the shadow buffer algorithm to allow for the GF2MaxDistance parameter to take effect. * Most maps: General design quality improvement with shadows. * Kalinatek: Improved stability with low-end configurations. Wee, o sa-l pot juca absolut perfect.
|
| | #73 (permalink) | ||
|
AM mai jucat, am ajuns in nivelul cu cia. Este demential, mult mai misto decat mi-am putut inchipui. Atmosfera, muzica, jocul de lumini si umble, iti da un feeling cum nu am mai intalnit pana acum la un joc. Cel mai bun joc de la halflife incoace, dupa parerea mea.
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Si eu am o problema cu texturile tot pe 4200.Am schibat driverele si degeaba.Cred ca o sa incerc acum unele WHQL...cine stie?
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Ciudata problema cu texturile. La servici, pe ti4200 merge fara probleme, acasa, pe ti200 imi face probleme. Ambele sisteme cu 41.09. Eniuei, iata cu am rezolvat eu problema acasa: bagati 41.09 si setati baruta aia de performance & quality pe "application". O sa mearga o idee mai prost dar dispar problemele. Chestia e ca mai incolo am pus-o inapoi pe balanced si se vedea ok. | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Terminat acum. Concluzii : Jocul a fost superb, a durat prea putin. Cateva nivele, dintre care se remarca sediul CIA au fost dementiale. Minusuri : - voice-acting de kakao, in special in filme - filmele - devine cam monoton dupa un timp - Prea scriptat - rejucabilitate 0 - propaganda pro-americana, pro-bush (a se vedea si personajul presedintelui SUA ) - Mult prea scurt, vreo 13-14 ore de joc Plusuri -Gameplay -Atmosfera -Muzica -Grafica -Pana sa devina monoton, jocul este absolut demential. Cateva nivele incredibile, preferatul meu a fost sediul CIA. -Potential foarte mare. Se pot face nivele si mod-uri (chiar multiplayer) foarte misto. 9.0 / 10 - Foarte misto
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Am ajuns si eu la chinese embassy. Il termin si ii fac un review insa eu unul sunt dezamagit. ABSOLUT ORICE LUCRU CARE SE INTAMPLA E SCRIPTAT, pana si alarmele . La nivelul asta ii lesinasem pe toti si ii si ascunsesem, eram prin canal unde ii aranjasem si pe aia si tot imi da ca a body was found. Ma intorc sa verific si cucu.....nici un corp nu a fost gasit pentru ca nu mai era nimeni sa le gaseasca si ptr ca erau ascunse in intuneric. In nivelul cu CIA, cand trebuie sa iei arma, in momentul in care cobori niste scari tot asa se intampla si asta de fiecare data cand incarci nivelul. Se creste nivelul de dificultate intr-un mod artificial, lucru care mie nu mi se pare corect. Adica eu joc bine pana acolo si jocu imi spune ca s-a gasit un corp cand practic lucrul asta este imposibil daca ii ascunzi pentru ca ei nu vad in intuneric. Sunt mai mult chestii si asa cum spunea si lunetistu, jocul devine monoton dupa un timp iar rejucabilitatea este 0. Grafica este intr-adevar dementiala, aminatia personajului este foarte buna (nu se poate spune asta si despre ceilalti) iar muzica este frumoasa (voice-actingul nu e nemaipomenit dar nici nu ma deranjeaza cum nu ma deranjeaza nici filmuletele care ar trebui trecute chiar la plusuri pentru ca nu sunt pe engine asa cum e azi la moda). Propaganda politica este chiar nesimtita (filmuletul de la inceput m-a enervat rau de tot cu al cincilea drept) insa fiind vorba de Tom Clancy (care a aprobat pana si modelele si nivelele) nici nu ne puteam astepta la altceva. Concluzia: nota va fi undeva in jur de 8.5. Pacat. Astept Raven Shield.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |