![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Rise of Nations
am dat din greseala peste el astazi, l-am luat si mare surpriza mare, jocul e bestial, un fel de continuare a lui AOE/AOM, multe natii din care sa-ti alegi, multe researchuri, anyway, ceva ce asteptam de mult timp ... am o problema totusi, incerc sa joc cu inca doi colegi pe un LAN de 100Mbps, toti avem calculatoare de macar 2GHz, etc., si se infunda chiar daca pun o harta mica si fara alte AI-uri ... faza ciudata este ca daca joc numai eu cu oricare din ei se infunda (adica incepe jocul multiplayer, merge cursiv primele citeva minute si dupa aia imi tot apare ca il astept pe partener), dar ei doi daca joaca fara mine nu au probleme ... inclin sa cred ca problema e la mine, mi-am dezinstalat antivirusul, n-am nimic dubios in tray/bg, care e treaba ? eu am un XP2200+, nForce2, 1G DDR, Ti4600, joc in 1024x768x32 (fara AA & stuff), ei au calc. putin mai slabe dar indiferent cine face serverul daca intru si eu incepe sa mearga in salturi ... reteaua nu e ocupata cu alte prostii, ... HEEELP | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Bai fratilor. Ce e asa frumos la jocul asta? Ca e facut de Microsoft si era promis ca o continuare de succes la AOE sau AOM? Eu deja incep sa regret ca am irosit un CD cu el. Batalii interminabile si cai care se transforma in tancuri ... daca ar fi aparut acum 4 ani era ceva; insa, dupa parerea mea, comparandu-l cu AOM ... nici n-are rost sa discutam care-i mai bun.
__________________ "Come in, Chosen One !!!" | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am jucat si eu un pic de RoN. Seamana mult cu Empire Earth zic eu. Are elemente bune si e destul de interesant. Dar pana la urma, dupa 2-3 jocuri, te-ai cam plictisit de el. Mai ales ca nu are o campanie single player interesanta.
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ok problema am inatlnito doar la mine pe alte calc merge perfect, am cautat pe net si am mai gasit cativa cu aceeasi problema dar solutie din parti, vrea sa joc si eo jocul asta cu sunet....hai ca nu vrea sa dau 100 $ pe o placa de sunet
__________________ Free space | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
l-am luat si eu ... e motorul exact de la continuarea aoe - age of wonders parca (sau mitology) oricum e destul de jucabil dar are exact aceasi caracteristica de la primul aoe: mananca resurse de rupe cand se incarca harta cu mai multe unitati. cat despre strategie: depinde ce fel de aramata ataci k sa stii cu ce armata sa ataci. eu zic ca e jucabil bine de tot. ...desi nu l-am jucat in retea am o vaga impresie ca in retea joci cu orele ... | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Salut, Am aceeasi problema ca MaX. Cum ai rezolvat-o tu? Te rog sa-mi raspunzi cat mai repede.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Multam MaX. Ai instalat RoN dupa ce ai sters Winu' sau inainte? Ce Directx ai?
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
mda.. jucat.. sters. slabut! nu mai e calitatea si "feelingul" pe care il aveam demult, o data.. imbatraninm oare sau ne cresc noua standardele?
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
L-am luat de mult timp l-am instalat la inceput am zis "da e bun" ,apoi am vazut ca totul e repetitiv ,grafica laba rau si bugurile aferente microsoft Really sucks | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|