Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-06-2003, 22:33   #1 (permalink)
Registered User

Recomandari jocuri (in general)

A venit vara.Plictiseala mare.Vreau si eu sa ma joc ceva mai calumea , dar nu imi permite sistemul , iar cum nu prea am fonduri pentru ca am mers in fel si fel de excursii ..i`m out of $

Acum am la dispozitie un P2 - AMD-K6 350Mhz,160Mb Ram,Hdd 6 giga ... stuff.Partea proasta e ca , calculatorul nu are placa video 3d, sau as putea zice ca merge, dar cand o montez si vreau sa ma joc ceva se blocheaza dupa 5-10 minute.

Acum sa fiu la subiect.Ce jocuri ma pot juca , vreau si eu niste recomandari de jocuri care merita jucate ... astept cat mai multe , sau daca stie cineva cum se poate rezolva problema cu repararea placi video e si mai bine ... PM la partea 2.

necromanc is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2003, 23:43   #2 (permalink)
Registered User

MAD DAN's Avatar

Blade Of Darkness
Undying
ST Elite Force 2
Soldier of Fortune 2
Soul Reaver 2
No One Lives Forever 2
Gians Citizen Kabuto
Heavy Metal Fakk 2

Astea sunt jocurile care je-am jucat de cel putin 2 ori (inafara de EF2 da urmeaza ) si pana la de 20 ori(Blade of darkness -care este un fenomen). Au un SP frumos, feeling etc. Problema e ca iti trebuie un sistem mai performant.Sper sa rezolvi ( si eu am fost in situatia asta pana in decembrie anu trecut ).

Jocuri care ar merge pe ce ai tu (cu o placa video buna, cam TNT2 ultra asa), ar fi :

Blade Of Darkness si Undying (merg nu prea bine, dar acceptabil)
Half -Life (dar cred ca l-ai jucat pana acum )
Soldier of fortune 1
Slave Zero ( cu un robot imens...daca iti place genul)
Serious Sam 1 (cu detaliile la minim si merge jucabil)
Silent Hill, Dino Crisis 2, Resident Evil 1,2,3 (toate cu SP misto)
Heavy Metal FAKK 2 (cu detalii la mediu)
NFS toate pana la Porsche

Astea de mai sus imi mergeau cum am scris pe AMD k63-400, 128 SDRAM, RIVA TNT2 M64.

MAD DAN is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2003, 13:13   #3 (permalink)
Registered User

Da , dar tu nu ai fost ON TOPIC ...si am si precizat ca nu am placa video cu accelerator grafic.Ca asa daca vroiam si eu jocuri calumea , de genul celor enumerate de tine mai sus .. imi era usor sa ma duc la o sala de calculatoare si ma rezolvam repede.Problema e ca eu vreau jocuri care chiar sa mearga pe un sistem descris mai sus.

Old 23-06-2003, 12:59   #4 (permalink)
Registered User

Uncle Sam's Avatar

Monkey Island 1, 2, 3
Day of The Tentacle
Sam & Max Hit The Road
Age of Empires (cred )
The Dig
Transport Tycoon
Transport Tycoon 2
Maniac Mansion
Commandos (cred )
spre ca ti-am fost de ajutor

Uncle Sam is offline    Send Message via Google Talk to Uncle Sam Reply With Quote
Old 23-06-2003, 14:02   #5 (permalink)
Registered User

Haiducus's Avatar

mai trebuia sa precizezi si genul ...

lba 1&2
starcraft
fifa 99

si mai erau questuri mult ...hmm da nu mai stiu

Haiducus is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2003, 14:06   #6 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

settlers 2, anno 1602, heroes 3

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2003, 14:09   #7 (permalink)
Taiko

Hideyoshi's Avatar

Diablo II ... merge cu sigurantza, insa vorba haiducului, zi-ne cam shi ce gen preferi.

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2003, 17:50   #8 (permalink)
Registered User

Terror's Avatar

HOYLE BOARD GAMES (are o multime de jocuri in el)
Fallout 1,2 (eu asta as juca in locu tau)
UFO 1,2,3

Oricum stau si ma gandesc unde mai gasesti jocuri vechi de 5 ani ....

Terror is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2003, 13:20   #9 (permalink)
Registered User

Tot felul de jocuri care in general merita jucate.
Majoritatea de aici le-am jucat cu cateva exceptii.
Keep add games to the list.

Old 26-06-2003, 18:12   #10 (permalink)
Registered User

DJ-Deep's Avatar

Eu pe un Pentium 133Mhz cu 32 EdoRam si placa video S3Trio cu 1Mb, am jucat Diablo 2, Half-Life si Quake 2 ruland destul de bine. Deci, eu cred ca se poate juca lejer o varietate destul de mare de jocuri pe calculatorul tau. Sa zicem, jocuri de pana in 1998-99.

DJ-Deep is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2003, 12:08   #11 (permalink)
Registered User

Question Jocuri noi, PC vechi. Recomandari va rog.

Salut. Am un sistem vechi si nu prea mai am ce sa ma joc.
AMD Duron 1300, 128Mb RAM, 32 video, placa baza SiS, AOC 17'.
Ce jocuri imi recomandati (adica jocuri care v-au placut f.mult) si care pot rula pe sistemul meu? Placa video nu are T&L deci jocuri care in mod normal rulau fara greturi imi fac probleme sau nici nu se deschid (de ex NOLF 2, Hitman 2 etc).
Categorii care m-ar interesa:
shootere (mai degraba 3rd person shooters decat 1st person)
strategii tactice (fara sa te puna sa construiesti cladiri )
curse masini (nfs 6 se misca binisor dar m-am plictisit de el)
eventual un simulator de avion/elicopter dar arcade ca n-am chef sa ma apuc sa invat milioane de comenzi).

Ca sa stiti cam care ar fi performanta sistemului: Max Payne se misca cu toate detaliile la maxim in 1024x768 f.bine, Mafia cu toate la minim mergea bine dar din 3 in 3 minute se sacada putin imaginea, dupa care isi revenea (asta cu swap file gigantic, de vreo 512 megi).
Deci ce imi recomandati? Ideea este sa nu fie numai jocuri care merg, ci si jocuri care v-au placut. N-am jucat f.multe deci aveti de unde alege.

LaGrandeMafia is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2003, 13:17   #12 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Duronul la 1300 nu e chiar atat de vechi, problema ta fiind la placa video si la ram. Vor aparea jocuri super misto in curand gen Half Life 2, Homeworld 2, Jedi Academy, Doom 3, NFS Underground s.a. deci cel mai bine ar fi sa iti cumperi o placa video noua + ram (150$ ar fi suficient) sau daca nu dispui de prea mult banet iti iei un GF2 MX 400 cu vreo 40$ si niste RAM (vinzi alea vechi si-ti iei unul 256 DDRAM). Oricum, ce ai putea juca acum si merita jucat:

FPS: --in ordinea asta-- Project IGI 2, Battlefield 1942, Aliens vs Predator 2, ST elite forces 2, Medal of Honor.

strategii tactice:singurele care se potrivesc cat de cat cu escrierea ta sunt Shogun: Total War, Medieval: TW, dar RTS-uri misto sunt si Rise of Nations, AoM, Warcraft 3 & Frofen Throne. Black & White merita jucat, daca nu l-ai incercat inca si Civilisation 3, dar daca spui ca-ti plac bataliile, asta n-are asa ceva.

curse masini: Midnight Club 2, F1 200x.

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2003, 14:02   #13 (permalink)
Registered User

Quote:
Duronul la 1300 nu e chiar atat de vechi, problema ta fiind la placa video si la ram.
Si la placa de baza pt ca nu suporta DDR
Dupa ultimele calcule investitia este de 250 $ deci se amana pe termen nelimitat.

Warcraft 3 + Frozen Throne m-am jucat si inca ma joc.
Midnight Club 2 merge? Ca stiam ca cere t&l...
Civilisation 3 iese din discutie

Old 04-09-2003, 14:32   #14 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Oricum raman celelalte. Seria Total War ai jucat-o ? Daca iti plac bataliile grandioase, desfasurari tactice etc, atunci o sa-ti placa si jocul asta. Sa nu te sperii daca vezi ca la inceput este turn-based, principala calitatea a lui este tactica.

Old 04-09-2003, 14:38   #15 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Daca ti-a palcut Mafia, joaca Grand Thefth Auto 3 si mai ales add onul sau , Vice City. Super cool.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2003, 14:42   #16 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Mah, dar ce tot spui tu acolo de t&l, ca n-am mai auzit niciodata de o problema la jocuri legata de asta. Dacaa e sa fie ceva cu probleme, SiS-ul ala e cauza, in ce an e produs ? Cel mai probabil e ca nu sunt compatibile jocurile cu placa video. Daca e chiar asa de grav ca nu-ti merg joacele, cumapati cea mai ieftina placa, un GF MX 400, ala il am eu, mai mult de 40$ nu dai, si se potriveste perfect cu procesorul.

Old 04-09-2003, 14:44   #17 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Nu stiu daca o sa-i mearga. E drept ca GTA3 e unuyl dintre cele mai misto jocuri ever (iar addonul il depaseste clar), insa originalul se misca super greu...

Old 04-09-2003, 15:27   #18 (permalink)
Registered User

Quote:
Seria Total War ai jucat-o ? Daca iti plac bataliile grandioase, desfasurari tactice etc, atunci o sa-ti placa si jocul asta. Sa nu te sperii daca vezi ca la inceput este turn-based, principala calitatea a lui este tactica.
Nu, n-am jucat, e o idee buna c-am tot auzit de el.

Quote:
Daca ti-a palcut Mafia, joaca Grand Thefth Auto 3 si mai ales add onul sau , Vice City.
GTA3 se misca ca o cizma. Vice City e posibil sa mearga mai bine?

Quote:
Mah, dar ce tot spui tu acolo de t&l, ca n-am mai auzit niciodata de o problema la jocuri legata de asta.
Man, nici eu nu stiam pana n-a vrut Blood Rayne sa intre in joc E o chestie care deja a devenit standard pe placile noi dar placile de 32megi nu-l au.

Quote:
Dacaa e sa fie ceva cu probleme, SiS-ul ala e cauza, in ce an e produs ?
2001...

Dar hai ca deviem spre hardware si nu asta am intrebat.

Last edited by LaGrandeMafia; 04-09-2003 at 15:38..

Old 04-09-2003, 15:31   #19 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

au optimizat mult Vice City si se vede...merge mult mai rpd pe setari mai mari decat cele din original

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 04-09-2003, 17:36   #20 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Ah, era sa uit, Jedi Knight 2 ai jucat ? Are engine Q3 si mai mult decat probabil o sa mearga. A aparut acum si continuarea, Jedi Academy. Daca ai si conexiune la net prin cablu poti sa-l joci si piratat (JK2, Academy nu stiu).

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules