![]() |
| | #43 (permalink) | ||
|
vedere gen diablo, si acolo dai pana obosesti, arme si armuri, questuri si skilluri, seamana cu diablo ce sa zic
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
incearca spider solitaire, ar trebui sa-l ai pe pc daca ai windows xp ....... dintre toate zecile de jocuri de strategie sau shotere pe care le am acasa asta e singurul joc de care nu ma satur..
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
sa reformulez: joaca w3 pe net! n ai nici o sansa sa te plictisesti. e adevarat iti ia un pic de timp pana inveti insa chiar se merita dupa aia. pe net e alt joc fata de single. vezi tot felu de dementzi cu tot felu de strategii care mai de care mai amuzante. (e.g.: una la care io am ramas mut: joc contra human si deodata vad 8 mortari la mine in baza care dau baza jos in 3 secunde...le daduse invisibility cu sorcurile ) suuper mishto am ramas cu gura cascata.plus ca daca inveti cum se pun aia la lemn chiar n ai treaba cu asta decat la inceputul jocului. restul jocurilor (si am jucat gramada)...pe bune sunt... boring dupa mai mult de 20-30 ore de joc (exceptie heroes 3 ...da asta chiar n am timp de el si probabil nici tu) | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Zici matale la inceput "sa nu fie: RTS, shooter, adventure... ". Poi ce palaria mea vrei, ca imi cade perna dupe scaun, action, mai nene? Zi ashea , ca sa intelegem ce-ti trebe... Si mai zici :"nu-mi plac jocurile 3rd person - action/adventure " Strategie nu, Shooter nu, adventure nu, action nu. Ce-ti place atunci, ca ma enervez si arunc tastatura pe fereastra si arunc motanul asta care toarce langa mine pe soba, sa arda nenorocitul! Parerea mea. Wrtg ....femeia - rau necesar | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
leisure suit larry : magna cum laude
__________________ The surest sign that intelligent life exists elsewere in the Univers is that none of it has tried to contact us. Vand vechituri: placi video PCI, harduri, cabluri, bracketuri, adaptoare si stickere. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Guest |
notat lexman ....desi...p.s. ca sa nu se mai streseze lumea, vreau sa va zic ca eu joc mai ales FIFA, NBA, pana de curand managere de fotbal, CS mai rar... as vrea ceva single player gen diablo... sau ceva care sa nu consume timp f mult si nervi... sau poate raman la hattrick ![]() mai astept variante... multumesc oricum tuturor | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
lol joaca-te cumetre cu putza in zapada (acu cat mai e ca dupa...)
__________________ C-asa e-n tenis | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |