![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Try this! Mulþumit? ------------------ Masi masi27185@home.ro "The biggest trick the devil ever pulled was convincing the world that he didn't exist." ------------------------ [Mesaj modificat de Masi27185 (modificat la 08 Noiembrie 1999).]
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Timisoara |
Cauta crack-ul la www.megagames.com . Eu l-am luat si acuma imi merge dar nu-l pot inchide decat cu alt-f4.
| ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Vesti despre GTA 3!?!
Am citit recent intr-o revista de-a lu' sora-mea ca GTA 3 a fost lansat pe Play Station SI PE PC.. Scria niste chesti despre el si cam atat.. Acest lucru nu prea corespunde cu ce spun in revistele de gen... Ati mai auzit ceva despre el?? As avea un chef sa omor niste politisti | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Jocul a fost lansat pana acuma doar pe PS2. Despre varianta pe PC nu se prea stie nimica. Insa ar fi bine sa faca si asa ceva pentru ca il joc de cateva zile pe PS2 si... i mean... adica... e mortal! Absolut bestial... de la grafica pana la atmosfera si engine-ul fizic. Excelent!
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Eu am auzic ca apare curand si pt. PC. Oricum eu sunt umpic dezamagit. Nu era mai fain sa fie tot asa 2D ? Adica de sus. Numai bine se puteau juca si cei cu pc.-uri mai slabe. Lafel si la PRINCE OF PERISA. Sunt dezamagit. Numai jocuri 3D apar.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Asa am zis si eu cand am auzit ca o sa fie 3D, dar din moment ce este cel mai bun joc facut vreodata chiar ca nu mai are nici o importanta. Ar fi contat daca era un joc mediocru-bun. Atunci as fi preferat 2D - dar asa, ce mai conteaza? Si in plus daca e doar pe PS 2 nu are rost sa'ti faci griji ca sunt oameni cu PC'uri slabe. Mitza> dintr'o prima/secunda aruncare de ochi, face impresia celui mai bun joc facut vreodata? Sau e o aberatie ideea respectiva? (eurogamer.net, voodooextreme.com, etc.)
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Vrei sa zici ca PRINCE OF PERSIA 3D a fost un joc de succes ? Eu numai m-am enervat cu el ! Cred ca mai fain era PRINCE OF PERSIA 2 ! Oricum sper la GTA 3 sa pot calca politisti, oameni si dinastea ! Asta e tot farmecul ! Nu ca la driver !
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Ma, tu daca nu'ntelegi ce vreau sa zic, mai citeste o data. Ca doar nu stau sa'ti explic de o mie de ori. Am zis ca nu conteaza ca e 3D, din moment ce e cel mai bun joc facut vreodata. Ti se pare tie ca Prince of Persia 3D e cel mai bun? Eu nici macar nu l'am jucat
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Max: e o aberatie sa zici ca e cel mai bun joc facut vreodata (pe unii ii ia gura pe dinainte - vezi voodooextreme) dar e cu siguranta unul dintre cele mai atent lucrate jocuri din ultima vreme. Cat despre 3D, cred ca ar trebui sa ne inchinam la tipii care au facut grafica pentru ca nu stiu cum de le-a putut iesi ATAT de bine.
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Cauta si tu la www.ve3d.com review de GTA 3. Duh!
|
| | #39 (permalink) | ||
| GTA3 PC iese in mai... primele screenuri aici http://www.gamespydaily.com/news/scr...ts.asp?id=3185 Damn de abia astept jocu asta...
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: Bucuresti | Quote:
Se poate juca si din perspectiva jocurilor predecesoare gta 3-ului (de sus adica)... Unghiul de abordare al problemei este acelasi doar ca poligoanele il umplu de poezie. Este ce-i drept aproape imposibil sa duci la bun sfarsit vreo misiune in acest fel, insa cine are fetisuri atavice in sange se poate stradui ("retrairea trecutului ajuta la confectionarea viitorului" sau cam asa ceva suna cugetarea lui S. Nake). Nu vad totusi de ce s-ar dezamagi cineva la vointa si stomacel ca un joc nou incearca (si reuseste in acest caz, chiar cu succes strafulgerator de maruntaie) sa-si depaseasca conditia (ca si anumiti tineri din clasa muncitoare mai demult) si sa evite cliseele reusind in acelasi timp sa-si goleasca vezica peste opinia publica avida de lichide testate si aprobate de asociatia medicilor stomatologi. Fiind vorba de pet, omul cu plansele, poate ma las cam prea dus de val cu autoanaliza dar vazand totusi ca este ceea ce noi, fostii pionieri numeam "dublu-dezamagit, pe verde stop" nu am putut sa ma abtin. PS Fiind vorba de un joc aparut pe ps2 ar fi fost suspect ca gta3 sa nu contina poligoane. Din cate am citit in "Magazin Istoric" si "Suplimentul Agricol" al revistei "Remy pentru toti", consolele in general pe asta se bazeaza: grafica melodramatrica si gameplay paroxistic. PS2. A iesit de curand un Prince of persia nou care este in totalitate 2d. Iata si linkul aici. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |