![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
Spun asta pentru ca am mai observat folosirea cuvantului "plansa" in loc de "nivel" sau a unui sinonim fie el si neologism, si pe acest forum si in alte forumuri... Ar fi chiar interesant de studiat fenomenul... :-D P.S.: Ziam, pe cand o BR?
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| GTA3 apare si pe PC-uri
Mai multe detalii la http://www.computergames.ro/modules....rticle&sid=950
__________________ .:: PGL - Professional Gamers League ::. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| GTA3 pt PC: certitudine
Mai multe detalii la http://www.computergames.ro/modules....rticle&sid=950
__________________ .:: PGL - Professional Gamers League ::. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Arghhh!!!Jocul pt. care mi-as lua PS2 (daca as avea bani )!!!Iubesc idea din acest joc: "-Poftim un oras,fa ce vrei cu el! me: -Muuuhhhaaggggaaaaa!!!!! "Driver a fost un joc care mi-a placut la nebunie-aveai o libertate incredibila,puteai sa o iei pe oriunde si nici o strada nu era la fel!Super!pacat ca nu puteai sa calci oameni...da pt. asta e GTA3 | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Super tare jocu! Am jucat 3 zile continuu aproape (ma sculam, jucam, ma culcam...). Am toate 3 insulele deskise si sunt la o misiune in care tre sa distrug vreo 10 tarabe la care se vand droguri. Faza naspa e ca sunt vreo 5 in Staunton Island, 2 in Portland si 3 in Shorside Vale. E naspa ca am doar 7 minute si inca nu le-am gasit pe alea din Portland. N-am prea mai jucat ca m-a ofticat misiunea da m-apuc iar cand nu mai am ce face. Oricum, super tare jocu! N-am mai jucat ceva sa ma tina atatea ore de vre'un an cred (in-afara de Gran Turismo 3 ).
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Preview: "Grand Theft Auto 3" E drept ca versiunea jucata de Mr.Hide (autorul) e cea de PS2, insa l-am pus pe post de preview pentru PC. Conceptual nu cred ca se va schimba prea mult. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Grand Theft Auto 3 for PC
Am jucat jocul pe consola si este de-a dreptul BESTIAL. Poti face aproape orice. Este genul de joc, in care poti sa faci orice altceva decat misiunea, timp de ore intregi, fara sa te plictisesti. Harta este HUGE !!! Iti ia ore sa inveti un sfert de harta. Astept cu nerabdare sa apara pt PC, si cel mai inportant, sper sa aiba MP. Ce parere aveti de el ? L-ati vazut/jucat ? | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Mda
Am vazut o prezentare la el pe nu stiu ce canal am ramas tampit a zis ca ma uit la vreun film pur si simplu REALISM la ce mai mare grad... asteptam pana atunci ne apucam la ros cablu de la mouse
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |