![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Sistem de notare propus pentru jocuri (versiunea 1.0): 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma joc la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2642 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 Location: Lugoj |
Batman Arkham Asylum 8/10 Poveste ok grafica arata foarte bine Sunet si voice acting ok dar insula cam stramta si de la un anumit moment devenea plictisitor sa tot intri in aceleasi locatii chiar daca aveai alta misiune merita jucat
__________________ Amd X2 5000+, 4Gb, 8800GT | ||
|
| | #2643 (permalink) | ||
|
Wolfenstein 7.5/10 Poveste ametitoare.Storyline ce implica parcurgerea de mai multe ori a aceluias nivel. Intresanta ideea cu realitatea alternativa-un plus de originalitatea fata de celelalte jocuri.Arme excelente si un plus pt scenele de lupta de final cu bossi.
__________________ Intel Quad Q6600 G0 | L1QU1D ONE | Asus P5K Deluxe| TeamGroup Xtreem 667HC3D-Micron D9|ASUS X2900XT|Tft Hyundai L90D+|Western Digital 2*200Gb SATA+Seagate 2*200Gb-Raid 0 +Western Digital160 PATA|Akasa Eclipse 62 Case|SURSA PC Power&Cooling 1 KW|Logitech MX510|Creative Audigy2|5.1 Logitech X-530 | |||
|
| | #2645 (permalink) | ||
| Batman Arkham Asylum - 10/10 Nu mai are rost sa il laud , nota vorbeste de la sine . Doar atat imi pare rau este ca am terminat jocul si nu am apucat sa conduc Batmobilul , dar oricum actiunea se petrece pe o insulita asa ca nu aveam unde. Defectele sunt prea marunte ca sa le mai enumar , nu mai are rost sa patez imaginea jocului . Extras-urile sunt cu duiumul , foarte explicite , gata pentru a explica ( oricarui moron care se presupune prin absurd ca n-a mai auzit de Batman pana acum si nu numai ), povestea , personajele ( pozitive si negative ) si locul unde se petrece totul .Spun cu entuziasm ca merita pe deplin cei 50 de Euro pe care i-am dat .
__________________ " Nu pot avea mandria ca sunt om , fiindca am trait acest fenomen pana in radacini . Numai aceia care n-au vietuit cu mare intensitate acest fenomen se mai pot mandri ca sunt oameni , deoarece ei tind sa devina . " - Emil Cioran | |||
|
| | #2647 (permalink) | ||
|
Borderlands 9/10 Nota asa mare datorita feelingului demential in coop cu inca 3 insi. De foarte multa vreme nu m-am mai distrat asa in coop, peste kane&lynch, gears of war sau warhammer 2 la capitolul asta. Are destule neajunsuri insa ,daca vreti distractie, nu tre' ratat
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #2648 (permalink) | ||
|
Torchlight 10/10 Un RPG frumos foc. Inspirat din Diablo. E usurel, fara "j" de mii de complicatii cu questuri/iteme
__________________ Q6600 G0 3.6Ghz|Thermalright Ultra 120 Extreme|MSI P35 Platinum|Mushkin 2x2GB DRR2 1100|Sapphire HD4890 1Gb |Thermaltake 600W|WD 640Gb AAKS + Raid 0 Samsung F3 |Cooler Master Centurion 590 black|Dell 24" 248WFP | Exactmat + G9 | | |||
|
| | #2649 (permalink) | ||
| PROTOTYPE - 8/10 Dupa ce dai click pe New Game te trezesti in mijlocul actiunii omorand monstrii dar si soldati , tancuri etc. Asta cred ca e tutorialul menit sa te obisnuiasca cu comenzile insa cand am vazut atata sange , cum zboara membrele in toate partile sau ca trebuie sa consum oameni pentru a imi restaura viata m-am gandit " This is a fucking sick game ! " . Trecerea se face prea brusc si chiar nu intelegeam de ce trebuie sa omor bietii soldati cu familii ce-i asteapta acasa , cand ei de fapt se luptau cu zombii aia . Daca ar fi trebuit sa-i dau o nota atunci i-as fi dat un 4 , bineinteles ca parerea mea e subiectiva , pentru ceilalti care nu simt absolut nimic cand vad pozele cu tumori de pe pachetele cu tigari , asta li se va parea ceva absolut normal , dar mie imi vine rau numai cand vad sange .Cu acelasi dezgust am continuat sa joc si dupa ce mai completam din misiuni incet-incet incepeam sa inteleg despre ce este vorba si ce cautam eu acolo . Pe parcursul jocului am vazut unele lucruri care mi se par dea dreptul ridicole , de exemplu : daca esti deghizat in militar poti sa urci pe blocuri sau sa zbori linistit pentru ca armata cauta un tip cu gluga cu puteri supranaturale , deci nu esti tu acela , este adevarat ca ai o chestie gradata in stanga-jos a ecranului care se umple in masura de cat atragi tu atentia dar aceasta se umple numai daca ii atingi in timp ce sprintezi sau daca ii ataci , in rest ... ; sau alta faza , in timpul luptelor de strada intre armata si populatia infectata poti consuma un om infectat chiar in fata unui militar ca astuia nici prin cap nu-i trece ca tu faci ceva anormal , in schimb daca consumi un om neinfectat se da imediat alarma. Pai atunci de ce i-am dat nota 8 ? Pentru ca am observat si lucruri bune cum ar fi : grafica buna , sound excelent , fara bug-uri , au simulat foarte bine panica de pe strada ( masini care se ciocnesc , oameni care ti se impiedica in fata tancului in timp ce fugeau pentru vietile lor etc . ) , ideea originala si ceea ce este mai important este faptul ca a reusit sa ma tina in fata calculatorului ore in sir .
__________________ " Nu pot avea mandria ca sunt om , fiindca am trait acest fenomen pana in radacini . Numai aceia care n-au vietuit cu mare intensitate acest fenomen se mai pot mandri ca sunt oameni , deoarece ei tind sa devina . " - Emil Cioran | |||
|
| | #2651 (permalink) | ||
| Resident Evil 5. Nota 5/10. De la numar la numar din ce in ce mai pocnitoare. Am avut rabdare sa-l termin de dragul seriei. Este sub RE4. Pacat, jocul are mult potential si putea fi exploatat altfel. Pacat de munca depusa. Poate o fi mai bine in viitor.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #2655 (permalink) | ||
|
Star Wars The Force Unleashed 3/10 Prost rau de tot,la pamant la toate capitolele, 3 pct pt ceva peisaje
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #2656 (permalink) | ||
|
Resident Evil 5 - 8.5/10 +grafică bună +armele, monştrii, boşii +controlul mai bun decât predecesoarele +co-op de zile mari +povestea -nu te poţi mişca când tragi sau încarci -inventar cam mic
__________________ E6550, Box, ASUS P5K-SE, 4GB Kingmax DDR2 800MHz, Leadtek 8800GT, Raidmax Sagitta, Sirtec 500W, LG L226WA-WN | |||
|
| | #2657 (permalink) | ||
| Torchlight 8/10 + resurse extrem de putine pt ce arata; + coloana sonora; + numarul mare de nivele si de monstri; + seturile de echipament; + skill tree frumos si diversificat; + niveluri de dificultate conturate (pe easy joci cu o mana si il termini fara sa mori <-> pe hard iti crapa creaturile capul non stop) - voice acting piua; - putina diversitate, prea linear; - fir epic banal; - denumiri <set random> pt items. Ex: fantastic ordinary sword; - doar 3 caractere; - copiaza prea mult engine-ul diablo.
__________________ Intel MB: GA-P35-DS3 Gigabyte Q6600 2,4Ghz fsb 1066Mhz/ 4gb ddr2 corsair 1066Mhz/ 8800 GTX Gigabyte 756Mb DDR3/ dvd-rw DL gigabyte 16x16 | |||
|
| | #2658 (permalink) | ||
| Mass Effect Mass Effect 9/10 O poveste interesantă şi un sistem de interacţiune cu npc care dă dependenţă. După ce l-am terminat celelalte jocuri îmi par deodată şi mai sărăcăcioase la capitolul dialoguri. Mi-a plăcut mult modul în care te face să te ataşezi de echipaj. Şi intrigile politice par mai puţin forţate decât în alte jocuri. Grafic stă bine, dar ca minusuri e destul de iritantă repetitivitatea misiunilor pe nişte aşa zise planete unde de fapt se repetă aceeaşi abordare tip cale ferată pe care mergi şi tragi n stânga şi în dreapta. Puţină inventivitate la design ar fi mers mână în mână cu povestea imersivă. Iar tehnic, efectiv m-a exasperat cu freez-urile. | |||
|
| | #2659 (permalink) | ||
|
Dragon Age Origins 9,5/10 Inceputul unei noi francize cu siguranta.Pt multa lume goty,e un exceptional. N-are 10 de la mine din cauza graficii nu tocmai "la zi". In rest, muzica,voiceactingul,povestea gameplayul sunt de 10+. Mai are si alte neajunsuri minuscule dar care sunt trecute imediat cu vederea. E unul din putinele jocuri care iti creeaza impresia ca te afli acolo in acel univers fantasy. Cheers
|
| | #2660 (permalink) | ||
| Sir Dracu mersi de idee. Dacă e făcut de către cei de la Bioware am speranțe mari. Risen ai jucat? E pe lista de TO DO, dar încă nu am intrat în el
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |