![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Sistem de notare propus pentru jocuri (versiunea 1.0): 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma joc la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
|
Ca o mica precizare, acest thread e pt. ultimul joc jucat (terminat), nu pt. jocuri in general. Daca ar fi asa, atunci am lista. Doar ca sa fie clar...![]() Acum ontopic: Nu radeti, dar ultimul joc terminat de mine e Diablo 2, acum cateva zile. Terminat pt. a n-a oara (am pierdut sirul), pregatind personajele pt. Hell pe 1.10 final . Pt mine acest joc primeste un 10 curat, tocmai pt ca l-am jucat de f. f. multe ori. Motivul pt. care l-am jucat de atatea ori fara sa ma plictisesc, e ca reteta lui prinde f. mult la mine: aceea de a vedea ce item pica din urmatorul monstru\cufar\etc...Ca la loto (desi eu nu practic asa ceva.. ). Pt unii partea asta e 0, dar pt mine aproape ca face jocul. Plus ca ma relaxeaza si imi ia gandurile negre atunci cand il joc...
Last edited by Dead Ghost; 17-09-2003 at 01:15.. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Enter The Matrix 8/10 M-am chinuit cu câteva nivele, dar cu sfaturile prietenilor I did it!!!!
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Grand Prix Legends overall ... 10/10(nu tin cont de grafica si restul )Grafica .. 7/10 (cu add-on-uri 9/10) Sunet 6/10(cu add-on uri 9/10) Gameplay 9/10(ar merge chiar 10/10 cand o sa apara modurile 65 si 55)
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen RIP Henry Surtees | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Tron 2.0 NOTA: 9.5 Absolut superb, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun. Cel mai bun joc pe care l-am jucat in ultima vreme, ultimul joc care m-a prins in asa hal, a fost Splinter Cell. Gameplayul e f. asemanator cu NOLF 2 (sitem de skiluri - ce-i dept mai avansat in Tron 2 - , citesti e-mailuri etc), asta nefiind decat un lucru bun. Grafica, sunetele si in general partea tehnica, de nota 10. Povestea, la fel, excelenta. Armele sunt dementiale, atat cum arata cat si cum trag (preferatele mele fiind shotgunul, sniperul si ultima arma, aruncatorul de gauri negre... ). Muzica de inalta clasa. Efectiv nu prea gasesc ceva la el care sa nu imi fii placut. Cat despre locatia unde se petrece actiunea jocului...Stiu ca e inspirata din filmul Tron (pe care l-am vazut acum multi ani) dar chiar si asa, producatorii au avut mana libera in rest: sa ock un CPU, sa treci de un firewall sau un format c:, nivelul PDA, ce sa mai, m-a uns la inima. Imaginatie de nota 11+... De multiplayer nu prea pot sa zic nimic, nu am retea sa vad ce si cum. Oricum cursele de motociclete gen snake ar trebui sa fie fun. Macar e ceva original, dupa avalansa de jocuri cu multi gen CS... Sunt oarecum surprins ca nu e nici un thread dedicat acestui joc extraordinar. Merita unul!!! Acum nu-mi ramane decat sa ma apuc de Homeworld 2 si TTOEE...Zilele astea...Abia astept. ![]() Off-topic: Cineva ar trebui puna threadul "Deasupra tuturor", cum e la filme, pt. ca altfel threadul se duce in jos si nu-l mai vede nimeni, posturile facandu-se mai greu deoarece un joc ia mai mult timp ca sa-l termini... Last edited by Dead Ghost; 22-09-2003 at 00:13.. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Sid Meier's Civilizations III - Play the world. Un RTS foarte bun de nota 8, dar dupa vreo doua 3 saptamâni de joc te cam plictisesti... Are implementat cel mai bun sistem de Diplomancy dintre jocurile pe care le-am jucat...
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
desi nu l-am terminat , si e posibil sa nu-l termin vreodata (snt abia in niv 8). Homeworl2, Dupa parerea mea de departe jocul anului, perfect din toate punctele de vedere mai putin dificultatea, mult prea mare. 9.5 / 10, cea mai frumoasa experienta single player de multi ani. Nu am simtit ca lipseste absolut nimic, totul s-a potrivit la fix iar muzica si filmele m-au lasat cu gura cascata. Stie cineva cum se extrag melodiile ?
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Homeworld 2 - 9/10 - superb jocul la toate capitolele, dupa cum zicea lunetistu' cam greu. Am mai jucat ceva jocuri zielele astea dintre care mi-a atras atentia Chrome - atmosfera destul de misto, grafica ... poti sa conduci si masini ... din pacate nu l-am jucat destul ca sa-i dau o nota.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: doar in Bucuresti |
Star Wars Jedi Knight III: Jedi Academy ... cam 8/10 ... nu mai mult Jucat si terminat cam in 20-24 de ore ... In rest pot sa mai spun ca nu am avut timp de Republica, desi am vazut pe aici pe undeva un post care m-a cam pus pe ganduri in legatura cu jocul ... a, si Rebels:Prison Escape cam 7/10 pentru ca story-ul nu prea m-a "prins" ... dar poate sunt subiectiv si voua o sa va placa ... jocul merita oricum incercat ... Intrebare : imi poate vinde si mie cineva Homeworld si Homeworld 2? Dau orice altceva la schimb ... daca am si am destul Thanks and good huntin'
__________________ Pe langa prostie, naivitatea pare un savant ... | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Close Combat 5 - Invasion Normandy 6/10. Joc destul de frumos si antrenant, dar uneori e prea frustrant. Daca eu solicit bambardamentul aviatiei asa de prost e facut ca nu nimesrete aprope deloc inamicul, iar pe mine bombardamentele inamicului ma rup în doua. Plus ca vreo doua misiuni nu am putut sa le câstig sub nici o forma...
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Born : Piatra Neamt Now : Iasi |
Ultimul joc pe care l-am jucat a fost Jedi Knigt : Jedi Academy.E distractiv jocul,iar pentru cei care sunt cu adevarat fani ai Star Wars-ului e super tare jocul.Povestea e interesanta,controlul e ca si la celelalte,grafica buna(asta daca nu ai un G2mx.<punct>)...oricum Lightsaber-ul rulzzzzz...deci sfat : daca vretzi distractie la maxim,jucati numai cu Lightsaber-ul...,combo-uri alea...nice... Hai ca-i dau un 8-9 asa ca-s darnic.
__________________ 'Till the end of time...there is some time left...i guess? | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: #=dm= |
da..dragutz jedi academy...ma rog...fata de ultimele aparitii lucas...asta chiar are un feeling de star wars...si intr-adevar..."lanterna" aia rulz precum zice SRI...printre ultimele jocuri...CIV3 PTW...nota 8...pt fani vedeti ca se fac laddere pe net si e destul de fun...PIRATES of the CARABEEANS...8/10...misto...are feeling misto..imi aduce aminte de pirates gold daca il mai tineti minte...merita jucat
__________________ Work iz for people who don't know how to play... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |