![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Sistem de notare propus pentru jocuri (versiunea 1.0): 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma joc la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #63 (permalink) | ||
| Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy - 88/100
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Etherlords 2 66/100 am jucat pana ce am facut level 11 dar m-am cam plictisit...jocu` in sine e simpatic...personajele arata super mijto ...animatiile sunt ok... se mijca inexplicabil de greu pt ce ofera grafica ....si... pacat ca nu are macar filme ceva intre "nivele" ...ar fi fost mai putzin borin` cam atat...
__________________ Jimmy_X aka JimmyTheX.
| |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Max payne 2. Super. 9.5/10 , 10 la capitolul sunet, atmosfera, gameplay, grafica. Mi s-a parut putin cam tras de par scenariul si imi lipsesc zonele din max payne 1 , cum era metroul. Parca r fi trebuit sa puna o statie demetrou si aici, ca oricum s-au repetat unele lucruri, cum ar fi cladirea care arde.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Sinbad: Legend of the Seven Seas - 79/100
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Max Payne 2 Nota 10 adica perfect. Este un Max Payne 1 dus la perfectiune. Si cum Max Payne era un joc de nota 9... . Nu m-a deranjat ca a fost scurt, daca il faceau mai lung riscau sa faca povestea prea intortocheata inutil sau sa o faca un fel de telenovela. Deci durata jocului a fost numai ok, imo... Nu are rost sa zic mai mult, nota 10 spune tot... Nu i-am gasit nici un minus. Nimic.
| |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: Bucharest, .RO |
Ultimul joc pe care l-am terminat a fost Max Payne 2... am facut rost de el acum 2 saptamani sambata seara.... si toata duminica + noaptea dintre dum-luni am jucat la el.... si l-am terminat la ora 03:45.... pe urma m-am trezit la 5:45 ca ma chema datoria...Nota: 10++++! ....... astept Max Payne 3
__________________ | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Max Payne 9/10 Foarte bun ,dar totusi parca Max Payne 1 are acel ceva in plus | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |