![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Sistem de notare propus pentru jocuri (versiunea 1.0): 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma joc la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: Toronto |
...de parcã n-aº avea ceva mai bun de fãcut decât sã mã joc pe computer... 9/10 Europa Universalis 2 (în special cu ultimele patch-uri ºi custom add-ons) poate cel mai reuºit joc de strategie/istoric. Nu i-am dat notã maximã fiindcã sunt unele fapte istorice care nu pot fi interpretate intr-un mod care sã satisfacã pe toatã lumea (mã gândesc în special la lungile certuri care le-am avut pe forum cu maghiarii pe tema (aþi ghicit) Transilvaniei, plus triburile indienilor din America de Nord nu sunt compatibile cu organizaþia statalã din Europa, aºa cum sunt prezentate în joc). Slavã domnului cã editorul poate rezolva aproape toate problemele istorice dupã cheful jucãtorului. În fine, jocul vã oferã o experienþã de neuitat, fie cã încercaþi sã cuceriþi lumea cu Anglia sau Spania, sau sã supravieþuiþi cu Imperiul Roman de Rãsãrit împotriva puhoiului turcesc. Succes! Cheers!! Laur P.S. aceeaºi companie (paradox entretainment) tocmai a scos "sequel-ul" Victoria (1820 - 1920) ºi aud cã niºte ruºi (snowball) lucreazã de zor la un prequel, Crusader Kings (1066 - 1453). Pentru mai multe informaþii, www.europa-universalis.com | ||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: In fata monitorului |
Lord Of The Rings The Return Of The King prea calumea, nota 9 ca are niste faze in el insuportabile, filmele de la inceputul misiunilor care nu potzi sa treci peste ele si unele nivele in care ce trebuie sa faci, e aiurea rau.
| ||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: arrakis |
ce am jucat in ultimul timp ? HALO : o mare porcarie : 65/100 URU : merita jucat chiar daca are unele bube : 85/100 Max Payne 2 : scurt si la obiect : 80/100 Worms 3D : fun : 95/100 NFS UNDERGROUND : i want more speed : 90/100 BLOOD RAYNE : daca nu ai ce face mai bun : 80/100 | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Prince of persia. 10/10. Nu imi amintesc sa mai fi jucat vreodata un joc care sa reusasca sa ma faca sa uit complet de mine, lipit cu ochii in monitor. Nu prea pot sa ii gasesc nici un minus, poate controlul facut pentru gamepad, si miscarea camerei, dar astea sunt minusuri doar in primul sfert din joc, apoi nu m-au deranjat deloc, iar camera contribuie foarte mult la stilul si personalitatea jocului. In rest nu am ce spune, asta pentru ca nu am cuvinte. Nu a devenit plictisitor nici o secunda, ceea ce iarasi nu imi amintesc sa mai fi intalnit.. Ma vad nevoit sa scad toate notele date pana acum pe topicul asta. Astfel, max payne nu merita mai mult de 9, iar restul, cand am timp o sa modific.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
10 inseamna ca i-a placut mai mult decat orice a jucat pana acum. Daca nota se micsoreaza dupa ce trece ceva vreme, atunci jocul nu merita asa mult. Dar daca ramane 10, cum e in cazul lui StarCraft, atunci ai de-a face cu un joc mare.
__________________ People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk... | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| "E de genu la 2 ca il cumpar indiferent cat costa!" Nu prea am inteles ce inseamna asta... Da, a aparut 3 si daca il vrei (bineinteles nu original) da-mi private message.
__________________ People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |