Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Thread Introduction
review, movies, Linux demo, Windows demo

Reply

LinkBack (3) Thread Tools
Old 10-12-2008, 19:56   #101 (permalink)
Registered User

La 10 dolari este "Premium account". Ia direct de la ei de pe site ... e free 2 download. Diferenta la premium account este destul de mica si sigur nu te-ar deranja sa ii dai ceva mai tarziu cand chiar vei simti nevoia sa ai acele beneficii.

zulu is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2008, 07:43   #102 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Quote:
Originally Posted by zulu View Post
mecanica putin diferita de S1
Am jucat aseara niste partide, mi se pare actiunea mult mai rapida decat in 1 si ca atare am alergat ca un bezmetic intre spawn si moarte rapida. Intr-o singura partida am prins un commander calumea si am fost util echipei.
Imi place, sa vedem acum daca nu sunt prea batran pentru viteza asta.

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2008, 12:41   #103 (permalink)
Registered User

ciocanul's Avatar

Pe mine nu a reusit sa ma prinda...poate nu am avut suficienta rabdare sa inteleg mecanica.
Ideea jocului mi se pare interesanta si daca jocul e free ar fi fain sa intre din ce in ce mai multi.
Pe ce servere jucati ?
Am putea poate sa vorbim prin Voip sau skype, cred ca ne-am putea coord mai bine.

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2008, 14:04   #104 (permalink)
Registered User

Viteza e aparenta. Eu nu sunt action player de felul meu, TBS/RPG TB is my middle name In cazul Savage insa, am jucat S1, joc S2 din beta si pot spune ca acum, dupa ce au schimbat mecanica jocului (in urma cu ~1 luna) nu mai este asa rapid. Sau ma rog, nu mai necesita aceleasi reactii.
Ca sfat pentru oricine vrea sa joace: (totusi ma pot mandri ca am 30-40% sanse sa ii fac la un duel pe cei mai buni din joc si sunt si in clanul de pe locul 1 sau 2 - to be decided in ianuarie )
Nu va aruncati in lupta, orice incepator are problema asta, cum vede ceva de atacat, se duce si ataca. Daca sunt 2-3 incepatori care ma ataca simultan, sansele sunt sa scap cu 70% hp si sa moara pana au inteles ce se intampla. Mecanica de melee se bazeaza pe serii de 3 lovituri, dupa asta e un mic delay pana la urmatorul lant de "quick-attack". Cand vine cineva sa te atace stai NEAPRAT cu fata la el si tine apasat "block" (tasta C) pana a lovit de 3 ori. Cand a terminat de lovit, "spam quick-attack (LMB)". Atentie sa nu ramaneti fara block-bar.
Am avut aseara o partida in care am ras vreo 7 noobs in 2 oameni in vreo 10 secunde. Asta e frustrant, nu va expuneti la asa ceva ca stergeti instant jocul. Cel mai bine jucati support o perioada. Daca de exemplu esti builder si mai ajuti comm-ul construind la ceva acolo si vine un inami si te omoara macar nu ai murit inutil, incet, incet inveti ce si cum. Cand se face cladireaza de healer, spawn healer. Tineti X apasat si vedeti care jucator de la voi din echipa are cel mai mult SF (si XP). SF = Skill Factor. Tineti apasat ALT sa vedeti numele jucatorilor si mergeti dupa jucatorul ala experimentat cu heal pe el la greu. In felul asta sunteti si utili echipei si va puteti uita la el cum joaca si invatati.
Most important: pe site, mergeti la Player ladder si vedeti cine e pe primele locuri. Dati click pe numele lor si se deschide pagina cu stats. In stanga jos e lista cu jocurile jucate de ei. La fiecare joc puteti sa download replay. Luati replay si pierdeti putin timp sa vedeti cum joaca respectivul, invatati instant cum se joaca.
Numele meu in joc e "Frisca". Puteti sa imi daiti "add buddy" si cand sunt in joc va apare mesaj "your buddy X has joined server Y". Click dreapta pe mine si "Join Game". In joc va ajut eu si va mai invat.
Cel mai important: have fun

Old 11-12-2008, 17:31   #105 (permalink)
Registered User

ciocanul's Avatar

Sfaturi bune...
Eu am intrat la aia mai urati , am alergat dupa gramada...a inceput lupta si binenteles ca dupa cateva lovituri eram mort...

Old 12-12-2008, 14:52   #106 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Am pus ultimele versiuni ale jocului pe CG:
Savage 2: A Tortured Soul PC Downloads

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2008, 15:27   #107 (permalink)
Registered User

ciocanul's Avatar

Spune-ti(cei mai cu experienta) si un server pe care sa ne gasim, as fi tentat sa joc deseara...
Pt restul: merita sa-l incercati mai ales ca acum este free, este un joc ce iese din tipare.

Old 12-12-2008, 19:43   #108 (permalink)
Registered User

Eu joc doar pe EU servers. Nimic in mod special debifez "show full" si "show no players" si ce ramane care e in EU (ping < 100) si sunt cel putin 10 jucatori, intru. Joc doar pe serverele oficiale.
Am observat ca au inceput sa prinda putina experienta cei noi, parca nu mai omor asa fara limita. Frisca e numele meu in joc, va ajut cu ce pot daca ma gasiti. Joc seara pe la 11-12 de obicei cate 1-2h, depinde cat de obosit sunt sau daca mai am treaba. In weekend mai joc putin dar de obicei cu clanul la training.
Ca un sfat aditional, jucati tutorialele si incercati sa intrati pe noob server, parca e pana in level 10 deci nu dati peste veterani pe care sincer doar cu noroc puteti sa ii faceti si la gramada nici o sansa sa scapati.
THX Assassin pentru mirrors! Poate vreti sa host un server ceva ? Pot sa vorbesc eu la S2 games sa fie oficial, acum cu fluxul mare de jucatori stiu ca sunt cam pline cele EU oficiale.

Old 21-10-2009, 21:13   #109 (permalink)
Registered User

Arkelly's Avatar

Savage 2 - A tortured soul (fps rpg rts )

YouTube - Savage 2 Trailer < = trailer
YouTube - Gamehelper.com - Savage 2: A Tortured Soul <= gamplay mai detaliat
Salut necunoscuti utilizatori ai forumului computer games

vreau sa va zic de un joc, combinatie intren gameplay-ul unui rts fps si rts.
Savage 2 a tortured soul creat si publicat de s2games (de s2games ar trebui sa stiti de la HoN)
Poate fi considerat si un moba(multiplayer online batle arena) , jocul fiind pe runde(precum dota sau chiar si counter strike)
Daca sunteti un fan rpg , va plac jocurile fps si strategia e un joc nemaipomenit.

Lam descoperit acum 4 luni si a fost pirmu joc unde am platit (pentru un prime account care ofera cateva chestii in plus)
jocul e gratis si puteti sa il downloadati la www.savage2.com

detalii
mai intai de toate
jocul e 95% pvp
la inceput o sa muriti de foarte multe ori deoarece gamplay-ul e complex si dureaza ceva timp pana te prinzi (daca joci o saptamana fara sa te lasi de el o sa ajungi sa te prinzi si sa incepi sa faci killuri)

Majoritatea unitatilor au 6-7 skilluri(din care 1 e melee atack si 2 arme range(cand alegi arma range jocul de la un wow-like o sa arate arma si o sa incepi sa inpusti chestii ca la cs

Sunt 2 tabere (humans and beasts), obiectivul fiecaruia e sa distruga human's stronghold (daca esti bestie) si lair(daca esti human)
fiecare echipa are un commandant care(vede batlefieldul ca un joc de strategie dar nu poate controla alti jucatori care fac aramta...ci doar le da ordine, desi e foarte incitant caci soarta meciului sta pe umerii tai) da buffuri si debuffuri aliatilor si inamicilor, contruieste tehnologie(care da posbibilitatea folosirii unor skilluri arme si unitati)

Pe harta exista mai multe mine la care comandatii( contruiesc sublair/garrison pentru aputea contrui mine si a lua bani de pe urma lor
Hartile sunt facut de comunitate, comunitate foarte unita in forumuri care se ajuta unii pe altii, fac ligi si eventuri(pt ca momentan s2games sunt f ocupati cu hon)

jocul e mult mai complex si pentru absolut orice informatie rugati sa postez aici sau un pm

va rugam mult (comunitatea) daca va place jocul sa dati la prieteni deoarece jocul are lipsa de player din cauza
"jocul e 95% pvp
la inceput o sa muriti de foarte multe ori deoarece gamplay-ul e complex si dureaza ceva timp pana te prinzi (daca joci o saptamana fara sa te lasi de el o sa ajungi sa te prinzi si sa incepi sa faci killuri)"
si toata lunmea zice,..imi bag picioarele nu inteleg nimic
cel mai multi jucatori online am avut 294
va asteptam
nickul meu in-game e Arkelly

Arkelly is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2009, 21:36   #110 (permalink)
Registered User

ciocanul's Avatar

Eu mai joc din cand in cand si mi-a placut intr-o vreme dar are si minusuri:
Jocul nu-ti da nimic ce sa te fidelizeze(unlocks de exemplu).
Multe jocuri raman fara comandant de o parte sau de alta.
Nu prea sunt multe rasturnari de situatii: daca o echipa a trecut de un punct ceilalti nu prea mai au mare branza de facut decat sa astepte finalul.

Ca plusuri:
Daca inveti pt ca-ti trebuie rabdare si prinzi server bun si balansat iasa meciuri interesante.

Old 21-10-2009, 21:47   #111 (permalink)
Registered User

Arkelly's Avatar

Quote:
Originally Posted by ciocanul View Post
Eu mai joc din cand in cand si mi-a placut intr-o vreme dar are si minusuri:
Jocul nu-ti da nimic ce sa te fidelizeze(unlocks de exemplu).
Multe jocuri raman fara comandant de o parte sau de alta.
Nu prea sunt multe rasturnari de situatii: daca o echipa a trecut de un punct ceilalti nu prea mai au mare branza de facut decat sa astepte finalul.

Ca plusuri:
Daca inveti pt ca-ti trebuie rabdare si prinzi server bun si balansat iasa meciuri interesante.
un raspuns .. ma bucur

are ca unlockuri achievmenturi(pe meciuri si lifetime) care iti dau tichete din care faci persitatn..da asta e deja complicat.
da e greu cu comandantu
sunt foaarte multe rasturnari de situati da depinde de comandant

sunt intrun clan si momentat in semi finala
neam luat bataie de la backdoor
ii rupeam pana cand au contruit un spawn point langa baza noastra, au ales toti siege si neau batut la limita

totul depinde de pubs
daca joci cu veterani si pro o sa fie un meci foarte egal is interesant dar daca echipa adversa are si comandant bun si buni action playeri e deja inclinata balanta

si te rog frumos sa mai joci
ma simt f singur ca nu vorbesc cu nimeni despre joc

nevastuica....ascunasa.....in masina.....de spalat....vase!

Arkelly is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules