![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Cine stie de unde pot lua muzica din filmuletu' asta? http://www.computergames.ro/download...345/index.html
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ce idee excelenta sa nu poti da skip la secventele video. Si are doar vreo 800 MB de secvente video. Si daca va ganditi ca la un restart level nu o sa fiti nevoiti sa mai vedeti odata intro-ul, va inselati amarnic. Oricum, e f posibil sa fie spart aiurea jocu... Last edited by Burghy; 06-11-2003 at 14:32.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Am jucat deocamdata numai varianta demo si jocul e dragut. E super sa intri in pielea lui Gandalf sau Aragorn si sa omori orci . O sa iau weekendul asta jocul full si mai vedem. Asa cum au zis si ceilalti controlul lasa de dorit, dar ce vreti daca a fost proiectat si pentru console... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Cum se doboara al doilea turn din a treia misiune cu Gandalf? Nu am gasit decat o catapulta. Melodia e Clint Mansell & Kronos Quartet - Summer Overture (Requiem for a dream soundtrack). Am si varianta orchestrala care e mai alerta si e aproape exact ca cea din filmulet.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Spoiler: Eu am distrus toate turnurile cu ranged attack. Vin 4 in total iar pe al 4-lea nu cred ca-l poti distruge decat dupa ce au iesit orcii din el. E recomandat sa dai scarile jos mergand pe dedesubt(action pe cercul care apare cand darami una din cele 4 scari centrale).
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: craiova |
Salutari, Am si eu o mare nedumerire:sunt pe la inceputu jocului si nu inteleg de ce nu e activa in meniul principal treaba cu CO-OP pt ca as vrea sa joc si asa;cine stie sa imi dea si mi detalii pls.Tin sa precizez ca momentan am varianta sparta(cu crack bun) asta pt ca un astfel de joc trebe luat orig ,da am o jena momentana (financiara)care trebe sa treaca in 1 sapt. Pls help. Tnx. PS care e treaba cu acel player 2 care apare in optiuni cind e sa iti alegi tastele(ca doar nu s-o juca splitscreen)? | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: In fata monitorului |
E prea marpha jocul. Assassin dupa cum zicea si Burghy tre sa tragi in turnurile alea. Deci jocul e ... nu am cuvinte, super efect cum se trece din film in joc, la prima faza cand esti cu Gandalph nici nu-ti dai seama ca a inceput jocul. Super nivel e penultimul, nu stiu cum au jucat altzii da eu am jucat cu totzi eroii in paralel si am cam casapit tot ce se putea casapi sa fac puncte. Insa la penultimul nivel nu am reusit sa termin cu mosulica(gimlin sau cum dreaq il cheama)oricum va zic iara, jocul e super , desi daca-l joci prea mult timp te dor degetele. Si sa nu jucati pe easy ca nu mai are nici un farmec. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: In fata monitorului |
Probabil , la mine nu mere... stie careva cum il omor pe ala la ultimul nivel cu Frodo? in mm cica tre sa-l imping in prapastie, da sa moara Tantza i-am facut vant de 4 ori si nu vrea sa cada, se catara iara...si iara... A trecut careva de el? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |