![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Începând de azi, 6 august 2009, este obligatoriu să se specifice din ce joc sunt screenshot-urile publicate, pentru a evita flame-urile inutile. |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #25 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | Sofer prost!!!
Na uite unde am parcat...
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. |
ce joc? Star Wars ... ce?
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
super marpha avataru BogdanYo si uite si uite jocu SWG http://starwarsgalaxies.station.sony.com/ si Revange sper k nu e si imperial k in cazu asta te-ai uitat prea mult la SW Episode I | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. |
online games... got it... zise eu ce de abia termina KoToR
|
| | #35 (permalink) | ||
|
am vrut odata sa pun toate jocurile pe care le am pe ftp...dar am inteles ca unele, printre care si dizzy mai au inca licenta...3 euro..sau ceva de genul asta...anyway...ca sa nu uit de tine, da-mi un mail, si in reply o sa iti dau seria dizzy+emulator de z80
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 Location: Bucuresti |
Slabutz , slabutz ... ma asteptam la ceva mai artistic .. .. asa ca ma bag si eu cu niste screenshoturi mai vechi de la 2 super jo.... ..neah jocuri nu e cuvantul potrivit
__________________ Under all speech that is good, for anything there lies a silence that is better. So STFU ....DEL DEL DEL DEL DEL | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | Quote:
ce misiune? ca am terminat de 3 ori jocul... (Freelancer pt. cine nu stie!)
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Daca tot te lauzi ca ai terminat jocul de 3 ori ... trebuia sa privesti pozele mai atent. Prime reprezinta a gaura neagra care se "pune" in joc cu un MOD ![]() Iar a doua e la doua statie de la Manhattan Planet pe stanga langa chioscul cu ziare.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | Quote:
jocul original...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/1-jocuri-pc/66928-cele-mai-frumoase-screenshoturi-dintr-un-joc.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| STALKER: Clear Sky este Gold, lansarea a fost amânată | This thread | Refback | 29-09-2009 03:38 | |