![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Începând de azi, 6 august 2009, este obligatoriu să se specifice din ce joc sunt screenshot-urile publicate, pentru a evita flame-urile inutile. |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #47 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. |
iarasi cu screenshot-urile din freelancer... apropo de unde ai luat addon-urile astea?
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Da de ce esti asa acurios ? Modul asta e unul dintre cele mai tari pe care le-am jucat pana acum si asa am stat vreo 5 ore pe dial (cate o ora pe zi) sa-l dau jos. Mai sunt inca vreo 2 sau 3 MOD-uri cat de cat asemanatoare. Ce diferentiaza modul asta de celelalt,e e ca, din cate am putut vedea autorul a modificat totul pana si filmele dintre misiuni (mai exact a adaugat personaje si a modificat un pic dialogurile) a adugat efectele alea de foc si fum la nave + p gramada de nave noi + clase noi - de transport + siteme solare noi si 3 factiuni noi + o gramada alte modificari.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. | Quote:
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Din NfsU. restul pozelor sunt facute la rezolutie mai mare si au 2.25Mb...pacat
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Offtopic sorry Din cate am observat tu le ai bitmapuri care oricum ocupa excesiv de mult, fa-le Jpeguri si posteaza-le, pt. ca sunt curios. Ca sa le faci bitmapuri le deschizi cu paint, si dai save as, si jos pui jpeg sau jpg, ma rog, hai pt. ca sunt chiar curios.
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Thx XiBoy! ma chinui de ceva timp sa scad sub 20 la 14 and vine si nu reusesc...vizionare clocita!
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului |
offtopic faza cu paint garantez ca nu se poate in acdsee poti sau oricare alt viewer sau editor da` nu in paintsi alt offtopic ce va disperati cu Freelancer atata ca parca asta e thread de screen-uri
__________________ | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
aaaaaaa......Offtopic: a mers faza cu paintu' drept care mi-am si pus unele din poze aici. alea cu skyline avea 2.25Mb fiecare cand erau bmp si acum au 50 k. Ps: eu zic sa mutam threadu la "offtopic"
|
| | #57 (permalink) | ||
| Darcu2, la faza faza cu paintu' puteai sa ai incredere in mine, pt. ca am deschis chiar si threaduri pt. a afla acest mic amanunt. I LOVE THIS GAME
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
ca sa nu bag iar offtopic am bagat niste screen-uri de anu` trecut (sunt in special mandru de ultimile 2 )si totusi ... offtopic nu incercasem pe xp sau 2003 pe 98 stiu ca nu mergea ca am oarece experienta cu paintu` ![]() si apropo ce joc e ala??
__________________ Last edited by darcu; 29-03-2004 at 02:49.. | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
nu prea as vrea sa spun asta daaa` ...offtopic : k poate am sa-l incerc si eu.E mai tare decat matt hofman`s bmx??.Eu le-am jucat pe PS1 si pe PC.
__________________ | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/1-jocuri-pc/66928-cele-mai-frumoase-screenshoturi-dintr-un-joc.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| STALKER: Clear Sky este Gold, lansarea a fost amânată | This thread | Refback | 29-09-2009 03:38 | |