![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Începând de azi, 6 august 2009, este obligatoriu să se specifice din ce joc sunt screenshot-urile publicate, pentru a evita flame-urile inutile. |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
hai ca de cand joc pe net nfs am vazut niste faze belea, pacat ca nu le-am prins pe toate
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Bey, nu stiu daca e mai misto, pt. ca pe ala zis de tine nu l-am jucat, dar poti sa-l incerci fara griji, ca mie chiar imi place, mai putin bugurile, dar in schimb e ok.
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Doua imagini din Far Cry. Prima e un bug dragutz, cu cadavre ce stau in aer (jocul nu incarcase inca barca.. eu nu trebuia sa ajung inca acolo )A doua e o pisicutza blanda.. care zgarie rau
__________________ Barton 2800+@2079MHz@166*12,5@BOX | MB Asus A7N8X-E Deluxe | 2*512ddram GeIL Ultra Platinum @3200 cl2 dual channel | 2*160GB Maxtor SATA + 40GB Seagate ata133 | Asus Radeon 9600 XT | ASUS CRW-5232AS | LITE-ON DVDRW LDW-451S | Microsoft Windows 2003 Server + Linux Fedora Core1 | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. |
primele 2 din ce sunt?
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
ce racer?
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
pacat ca nu mai am screenshoturile din Final Fantasy VIII si din The Longest Journey SUPERBE !!!Si pacat ca Final Fantasy X e decat pe PS2 ![]() Oricum, gasiti pe net screenshoturi
__________________ You know it's love when all you want is that person to be happy, even if you're not part of their happiness. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
NUUU... Sunt destule mult mai frumoase... FarCry e un exemlu, Freelancer...
|
| | #77 (permalink) | ||
te-ai uitat pe paginile dinainte?
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Uite un bug din superbul PoP, imi pare rau ca nu mai am alte shoturi facute, care erau absolut superbe, daca le gasesc o sa le postez. Later edit: Scuzati nu pot sa atasez poza, incerc mai tarziu
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. Last edited by Xiboy; 30-04-2004 at 21:28.. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
si poza?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/1-jocuri-pc/66928-cele-mai-frumoase-screenshoturi-dintr-un-joc.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| STALKER: Clear Sky este Gold, lansarea a fost amânată | This thread | Refback | 29-09-2009 03:38 | |