![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Începând de azi, 6 august 2009, este obligatoriu să se specifice din ce joc sunt screenshot-urile publicate, pentru a evita flame-urile inutile. |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
|
site-ul pt racer http://www.racer.nl/
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. |
stiu... am gasit. doar avem www.google.ro?
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Screenshot din Il-2... aveam ca ţintă un convoi, încerc să mă prostesc, să fac o aterizare pe drum,... ajung în poziţia aia, şi constat că tot ce trebuia să fac era să aştept ca vehiculele inamice să treacă prin dreptul mitralierei gunner-ului meu
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 former stock daily driver - up-graded to 1600 cc, high torque p&c, lightened flywheel + close ratio gearbox. | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Bre korby, 4 posturi sau cate or mai fi unu' dupa altu' asa ? e obositor, mai ales cand ai de zis doar o propozitie. Butonul ala de edit il vezi ? Some old screens... found in my archive
__________________ Bricky roads they trappers grass, stoney walls they trappers wind, iron stove it trappers fire. Trappers is we by the works of hands, and forgets us we were ever free | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Ce-am mai gasit prin arhiva personala... niste shot-uri cinematice in luptele cu demoni si dragoni, dupa bg acum neverwinter.
__________________ Bricky roads they trappers grass, stoney walls they trappers wind, iron stove it trappers fire. Trappers is we by the works of hands, and forgets us we were ever free | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
ce scrinshoturi patetice | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/1-jocuri-pc/66928-cele-mai-frumoase-screenshoturi-dintr-un-joc.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| STALKER: Clear Sky este Gold, lansarea a fost amânată | This thread | Refback | 29-09-2009 03:38 | |