![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| În acest thread se pot face request-uri numai pentru: You can make requests in this thread for: * Demos * Trailers * Patches * MMOG Clients * Game Editors * Alte utilitare (Other utils) Orice request warez ("Vreau şi eu jocul X") va fi şters iar user-ul banat. Excepţia de la această regulă o reprezintă jocurile gratuite. Any warez request (I want to download game X) will be deleted and the user banned. Free games are not affected by this rule. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #41 | ||
| Am mai luat un demo si acelasi lucru s-a intamplat !?!? ar putea fi de la mine,dar din alta parte nu am patzit asa ceva,chiar am testat,am si ultima versiune de winzip adica 9.0.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | |||
|
| | #42 | ||
| Repet, e de la tine.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #43 | ||
| Am gasit pana la urma care era problema,eu faceam download cu dap 7.1 care se pare ca are un bug nasol,acum am revenit la dap 7.0 si nu mai am probleme. Nu merge download'u de la Call of Dutu patch 1.4,spune ca fiserul nu este pe server.
|
| | #44 | ||
| Am incercat sa fac download la Alpha Black Zero: Intrepid Protocol demo dar imi cere user name si parola,ce s-a intamplat?si daca se rezolva vreau un replay ceva sa stiu cand sa mai incerc,nu sa tot incerc aiurea.
|
| | #45 | ||
| Merge si asta...
|
| | #46 | ||
| Cam asa sta treaba ![]()
|
| | #47 | ||
| Ok, prima imagine arata ca nu iti merge downloadu', a doua arata ca da. Care e problema? ![]()
|
| | #48 | ||
| Problema e ca ceva nu e configurat bine la server si degeaba merge cu download'u de la ie,ca cu ala daca cumva se opreste am pierdut tot si la 500 de mb cat are fiseru ala asta inseamna la transferu meu vreo 5-6 ore,nu prea am chef sa o iau de la inceput.
|
| | #49 | ||
| am o problema cand incerc sa descar ceva de pe fileplanet,cand aleg serverul de la care sa descarc imi apare numai reclama,iar fereastra unde trebuie sa apara wait in line,etc. e alba,am incercat toate servele,si am incercat la mai multe fisiere,si acelasi lucru s-a intamplat. | |||
|
| | #50 | ||
| Tribes 2 client ? ca tot e free acusica ![]()
__________________ .: one liner™ :. | |||
|
| | #51 | ||
| Nu e free.
|
| | #52 | ||
| Sal sunt mai nou pe aici si ma intrebam poti sami iei si mie un rahat de joc flash e pentru sormea mai mica.www.foxkids.ro\totallyspies si pe urma e pe bara de jos undeva jocu.Poti sal postezi ca sal down.Chiar si in SWF. | |||
|
| | #53 | ||
| hl 2 sal Assassin mane ma gandeam ca poate poate ne iei si noua filmu ala MARE cu hl2 ala de asera de 33 de mega m-am chinuit cu bittorrentu da asta are vro 600 de mega si cica sunt toate filmele de la e3 care o sa le arate astia anu asta si cica asta ar fi cam singuru link http://www.fileplanet.com/download.aspx?f=140589 da ma gandesc ca pana acum s-a imprastiat p net! daca poti sa-l iei si tu comunitatea ar fi recunoscatoare ![]() | |||
|
| | #54 | ||
| filmul ala are toate filmele de la e3... 2003 ! oricum, acoperirea E3-ului din anul asta pe cg este inexistenta, iar asta nu e un lucru bun deloc... ma asteptam ca barami cu ocazia asta sa se mai skimbe cate ceva pe prima pagina dar vad ca mai e de asteptat... nici la capitolul trailere nu se sta mai bine...
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #55 | ||
| bai pmk filmu ala are toate filmele de la e3 2004!!!!!!!!!!1 nu 2003 crede-ma ca stiu ce spun! macar ai vazut filmu ala de 30 de mega cu hl2 si cs2??? si ala de 600 si ceva are tot ce s-a aratat! nu te contrazice ![]() | |||
|
| | #56 | ||
| Uita-te pe CG peste o ora pt trailere si peste cateva ore pt. imagini.
|
| | #57 | ||
| da mah sry am vaz ca hl2 film ala e de la e3 2004... anyway ar fi cool sa il bage assassin pe site...
|
| | #58 | ||
| haha se pare ca baietzii de la pixelrage il au pe site... way to go cg ![]()
|
| | #59 | ||
| http://www.computergames.ro/download...272/index.html E cu sigla GameSpy, cine pm spunea ca nu e tagged?
|
| | #60 | ||
| vedeti care aveti game spy rcade puteti asculta live e3ul,daca sunteti membri Foundatori puteti sa vedeti si live videoul.In chat puteti pune intrebari celui care i este luat interviul | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|