![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Mooaaa..cand apare ? Sper sa fie ceva de el. Macar sa semene cu PoP 2 sau 1. Care erau super adevarate Cateodata ma intreb...de ce naiba se renunta la jocurile 2D ? Cum a fost PoP 3. Un cacat de joc...mai bine il faceau 2D si iesea mult mai adevarat.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Imagini de la Ubi Soft Romania: http://www.computergames.ro/stiri.ph...535/index.html Cel mai nou filmulet: http://www.computergames.ro/download...412/index.html
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Din ce am citit prin XtremePC inteleg ca o sa fie ceva de capul jocului asta... Am inteles ca ai posibilitatea de a controla timpul.. Ceva in genul bullet time-ului din Max Payne dar mult mai avansat.. Poti sa il dai mai incet, poti chiar sa il opresti, poti sa il dai shi mai repede... Poti sa prevezi ce tzi se va intampla... Si o alta schimbare... Nu trebuie sa mai salvezi faimoasa printesa ci un regat intreg...
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
A aparut de ieri.Daca a a apucat cineva sa il joace cat de cat sa-si spuna impresiile sa stim si noi daca e sau nu jocul anului
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Citez din readme, la minimum requirements: NVIDIA GeForce 3 or higher (excluding NVIDIA GeForce 4 MX), ATI Radeon 8500 or higher, Matrox Parhelia. La recommended requirements zice Ti4200 sau radeon 9500. Uratel. Daca la recommended zice 9500, inseamna ca va cere minim 9700 Pro sa mearga cu adevarat bine. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
imi mere perfect in 800*600 full detail pe fx5200 128mb. jocu e super....in ciudat faptului ca m-am obisnuit cam greu cu camera este superb ce mai....are toate smecheriile cunoscute de-a lungul timpului in prince of persia...povestea bine inchegata...cut-scene-uri super....si toate astea doar din ce am jucat 1 ora. voi reveni
__________________ I was Born 2 RAP da world | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
are 2 cd il am dar nu am apucat sa il instalez am jucat mult q3 dar acum dupa ce scriu reply asta o sa ii dau un shot
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Fratilor avem un winner la jocul anului.Nu pot descrie in cuvinte cat de frumos e jocul atat grafic cat si gameplayul.E un must have Cam atat pt acum ma duc sa mai joc ca e prea belea
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
l-am pus la tras... Quote:
__________________ alice@xes.ro / alice_xes pe y! messenger All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer. -- IBM maintenance manual, 1975 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
weeeeee! Super jocu'! am jucat vreo ora si pot sa zic numai . Pe cuvantu meu ca e un mare candidat la jocul anului!Grafica e geniala, gameplay superb, faze cu bullet-time, scheme, fitze and all the things you ever dreamed in a game like this! Ahhh + UNDO! ![]() A+
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
One question pt cei care au jucat mai mult din el cum il bati pe sangerica barba-alba ca nu pot trece de el daca dau sa fug ca sa imi fac ceva loc de lupta se teleporteaza imediat dupa mine +ca o omoara pe aia cu arcu.Am tot omorat pe aia care sunt cu el dar aia reinvie imediat.Ce trebuie facut?? ![]() ps:in el am tot dat dar nu il pot atinge ca blocheaza fiecare atac
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |