![]() |
| | #201 (permalink) | ||
|
voi astia cu mx-uri macar cititi tot threadul pt ca am postat cum se poate juca si de asemenea am si dat link parca la softul care trebuie folosit(inclusiv cu ce setari)
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: In the Land of Neverending Dreams |
merge pe placi fara pixel shader cu chestia aia...dar se vede naspa..apar pete albe pe ecran 'n stuff...mai degraba faci un sacrificiu si iti iei un fx5200...pana apare PoP 2 apar si 6800 pe piata si astea o sa se ieftineasca.
| ||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
Nou filmulet comentat de Mikael Labat de la Ubi Soft: http://www.computergames.ro/download...595/index.html
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
| Prince of Persia: Warrior Within
Demo : http://www.pixelrage.ro/users/viewne...=/index.php%3F Acum il iau si eu, abia astept. sper sa se ridice la inaltimea primului.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
Pai daca mie nu imi place . Care e problema? Crezi ca un joc se rezuma doar la grafica? Intr-adevar are grafica buna dar nici pe departe dementiala cum zici tu.Mergi si dai cu sabia ca prost pe acolo si admiri texturile de pe pereti.WOW ce joc interesant Nu merita tras
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | ||
|
| | #218 (permalink) | ||
|
Mda, am ajuns in nivelul 2. cu 2x aa si 2x aniso nu prea mi se misca perfect, cel putin in primul nivel. Fara, se misca impecabil. Arata foarte bine, desi nu este demo, ci mai degraba un beta. Sunetul nu merge decat in cateva cazuri. Grafica este, cum ma asteptam impecabil. Ce ma deranjaza e ca am impresia ca spre deosebir de primul, a fost facut doar de dragul graficii si actiunii (care este incredibila, mult mai dinamic ca primul), iar povestea, atmosfera generala a fost lasata deoparte. Si personajul a fost transformat intr-un fel de smecher de tipul celor din filmele hollywoodiene. Trebuie sa recunosc ca m-a cam deranjat replica lui "for your sake, you'd better hope I don't". In fine, sper sa nu am dreptate.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |