![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
nu...nu se poate face nimic pentru a rula pe gef4mx.....si deaus ex 2 e la fel.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Damn those pixel shaders! (Am Radeon 7200).
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Pt cei care nu au placi suportate de joc(pixel shaders) am eu o rezolvare pt voi:cautati pe net softul asta :3d-analyze v2.26 care poate emula pt voi pixel and shaders bump mapping si alte chestii marfa edit: acum va caut si link de dwl pt el ,cunosc persoane care se joaca cu gf4mx400 si asta si silent hill3( cu softu de mai sus) later edit: gata am gasit http://www.3dfxzone.it/dir/tools/3d_analyze/index.htm luati versiunea 2.26
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy Last edited by phantom_i; 29-11-2003 at 13:00.. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
cam astea ar trebui sa aveti selectat in softul de mai sus pt a juca pop checked: emulate pixel shader caps emulate bumb caps emulate max. sim. textures force max. pixel shader version 1.4 shaders textures hf
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Bucharest |
Genial, pur si simplu nu am cuvinte... Momentele cand treci prin perdelele de pe coridoare sunt superbe...si ideea de a da timpul inapoi este total noua. Desi este usor inspirat din Enter the matrix (fazele cu urcatul pe pereti si bataile in grup) jocul aduce o gramada de inovatii... Grafica, gameplay-ul, muzica, totul e ireprosabil! NOTA 10/10 fara discutie. Poate un pic enervanta faza cu save-point-urile, dar in rest pot spune ca este unul din cele mai bune jocuri ale anului. | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
eu am zis ca merge dar nu am vazut cu ochii mei ce grafica are cu metoda aia cert e ca se poate juca cea ce unii ziceau ca nu
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
mai zii si tu caci chiar sunt curios btw alienul meu e mai belea asta ca am vazut ca ai tot un alien ca avatar
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Imi merge dar imi apar artefacte sau se vad culorile foarte deschsie ( contrast slab - asta pe 640x480 ) . Ideea e ca eu nu am transform & lighting si tre' sa il emulez si pe ala. Ma mai joc cu optiunile alea poate imi merge pana la urma .PS : alien-ul meu e facut de mine
__________________ I'm going slightly mad. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Am vazut jocul azi si am murit, pur si simplu este bestial. Am Radeon 7200 deci trebuie emulat doar pixel shaderul. Maine fac rost de joc, aoleu sper sa mearga! ![]() Intre timp testez softul pe alte jocuri, thanks a million man!
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
INCREDIBIL. Chiar nu imi imaginam ca poate fi asa un joc. SUPERB. Jocul ultimilor ani, dupa parerea mea, sa mai joc si poate devine cel mai bun joc ever pentru mine. Grafica, stilul, dinamismul bataliilor, originalitatea, totul. Nu am cuvinte. Daca asta nu e joc de nota 10 fix, nu stiu ce e.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
imi pare bine ca am fost de ajutor hf playing it
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Pe de alta parte, sistemul de salvari e chiar infect. Macar autosave-ul ala care e in joc, intre micile segmente de nivel sa il fi putut accesa. M-am trezit ca am ajuns pe la 17% la o batalie cu niste namile de monstri (foarte greu, n-am reusit sa trec), si a trebuit sa ies putin din joc. Acum trei sa reiau tot nivelul. sux. Jocul este, dupa cum am zis, superb. Nu cred sa incapa discutie daca e sau nu jocul anului.
|
| | #37 (permalink) | ||
|
It does not suck. Un sistem de salvari conventional ar fi stricat tot jocul. Mie mi se par foarte bine gandite fazele, iar daca avansezi totusi un pic de la save point si mori, exista checkpointuri care te pun totusi ceva mai in fata, nu chiar de unde ai inceput. Nu peste tot, dar la "nivelele" unde mergi mult intre save pointuri, exista.
| |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Pai asta spun. Ca sunt checkpointurile alea , dar sunt valabile numai atata timp cat nu iesi din joc. Fapt care pana la urma e ok, vad ca nu e atat de mers pana la ultimul loc unde am ramas. Insa tot nu reusesc sa trec de aia, cand ma bat cu taica-meu. Imi apar intr-una, iar pe taica-meu e imposibil sa-l lovesc macar odata. Poate imi dai tu vreu tip , vira ? Si inca ceva ce ma irita, este controlul, e destul de aiurea, uneori nu se duce dupa cum ii arat din mouse, si o ia drept inainte. Se vede ca e facutpentru consola. Mai are cineva problema asta ?
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Am scris si mai sus. Pe tac'tu il bati sarind peste el. Atack si jump. Atacul asta nu il blocheaza. Nu compara Treispe (al carui sistem de salvari este complet idiot, si care, btw, aproape ca ma face sa nu ii mai dau drumul) cu Prince-ul. Nu stiu, dar cred ca jocul nu ar mai fost acelasi daca sareai peste un perete, quicksave, mai sareai un pic, quicksave...I-ar scade din spectaculozitate. Una peste alta, salvarile nu m-au stresat deloc in joc. Iar camera mi se pare ok, atata timp cat folosesti si tasta Q din cand in cand. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |