![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Hmm, dupa multe incercari am vazut ca orice as face , nu merge, im bareaza lovitura. Abia dupa ce i-am treminat pe puradeii ailalti (prima oara am crezut ca vin la infinit), s-a slabit su nu mai bara. Am ajuns pe la 33% si jocul e in continuare la fel de distractiv. Super !
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Eu ma joc cu gamepadu.....nu stiu de ce dar jocu nu vrea sub nici o forma sa se inteleaga cu mousu meu (mx500). Am scos acceleratia, am si utilitarul ala cu advanced settings si i-am scos si de acolo keep speed si acc ca sa si le seteze jocu singur si tot se misca infect cu mouseul. Problemele apar in special la zoom in/out (mouse inainte sau inapoi). Ori sare ori uneori il face singur fara nici o noima. In rest singura problemuta e camera care nu se pozitioneaza intotdeauna in cel mai fericit loc si cum nu mai am buton la gamepad ptr reset camera trebuie sa apas first person view de doua ori. Anyway, se misca mult mai bine cu gamepadu mai ales cand ma bat cu aia ptr ca am dagger si sword attack puse pe aratatoare si lovesc foarte repede.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think Last edited by h0stile; 01-12-2003 at 11:45.. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Pai si asta e joc de PS2. Deci e normal sa-l controlezi mai bine cu gamepadul. E enervant uneori ca nu se poate roti camera, si ai senzatia ca mouseul "se duce in gol". Tastele "Q" si "X" chiar sunt utile pentru "aranjat camera". Ma mira faptu ca inca nu reusesc sa faca un control normal pt 3rd person. Incercati in Q3 cg_thirdperson 1 sa vedeti ce naturala e miscarea. Si totusi unii nu reusesc sa realizeze un control bun adaptat PC-urilor. In rest jocul e genial. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Controlul si camera mi se par TOTAL idioate. Ii strica o MARE parte din farmec. Iar fazele cu mersul pe ziduri si sarituri di colo colo tind sa devina repetitive. Deja shtiu cand am obstacole, merg pe zid, sar pe margine in partea cealalta dupa ce trece lama, merg putin, sar inapoi, apoi la liman, eventual ma mai prind de 2-3 bare pe care fac utza utza. Grafica ramane atuul lui forte, pacat ca totusi imi da cateodata impresia de arcade pt tzanci.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Ticmai l-am terminat. Ce pot sa spun, decat ca este un joc perfect. Desi destul de lung, nu a devenit niciodata plictisitor. Iar povestea, grafica, muzica si sunetul, bataile.... la fel. Asta am asteptat intotdeauna de la un joc, nici un element nu a fost lasat deoparte de producatori, fiecare detaliu migalit. ps : Imi cam pare rau ca s-a terminat. Pote o continuare ? Desi ma indoiesc ca s-ar putea ridica la acelasi nivel.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
O mare contributie la calitatea jocului a avut-o tipu' care a facut primele doua titluri ale seriei. Cum au vazut ca au dat rateu cu partea a treia, Ubi Soft au dat banu' si l-au chemat pe individ, si chestia asta se simte.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Plus o echipa cu simt artistic bine dezvoltat si gata minunatia. BTW, luptele mi se par cam lungi, in rest totul e ok. Nu am inteles de ce au facut faza cu shaderele, banuiesc ca ar fi rulat ok si pe un gf2mx cu detaliile la minim in 640. Pt LifeSucks: sper din tot sufletul ca nu faci review la jocuri pe undeva. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
Ubi Soft a cumparat drepturile pentru PoP ? Sau ... de ce PoP3 A fost facut fara individ ?
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
Burghi, nu, nu fac . Oricum, ce am spus e doar parerea mea, poate am inceput sa am pretentii prea mari de la un joc .
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
In cele din urma camera si controlul m-au determinat sa il shterg, deja disparuse orice placere de a juca, sorry.
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Inger Alb? ![]() Iti merge cu programul ala de emuleaza pixel shader.Am inteles ca` chiar decent
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |