![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Hitman... stiu ca a mai fost un topic despre el da a fost mai demult si vreau sa mai aflu ceva noutati.Ni se promitea un filmulet,niste poze...unde-s tata?! omg!!!i killed lil
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
pana cand?! nici macar o poza ceva?! lil
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti, Romania |
Vroiam sa intreb si eu ceva pe tema asta dar am tot uitat pina acum. Nu considerati o schimbare a numelui jocului tinind cont ca va aparea in Ianuarie un alt joc pe nume HITMAN facut de o firma din Finlanda si publicat de Eidos? A fost anuntat la ECTS, au aratat si poze din el..etc.
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Da,corect...uitasem... Apropo,aveti pagina de web?!zi-mi si mie... lil
|
| | #7 (permalink) | ||
| Guest |
BRAVO ! Echipa grafica Hitman, toate laudele ! Am vazut pozele in Level si arata super. Si decorul si personajul arata foarte bine. Tineti-o asa ! Acum: Am mai scris mai demult cand ne-ai intrebat de idei, Traker, ca daca o dati pe aberatii cu monstrii o s-o dati in bara cu vitejie. Shootere de omorat monstrii sunt nenumarate, dar unul rupt din realitate nici unul. Ma rog, sunt Delta Force si Rainbow Six, dar astea nu sunt chiar shootere. Vreau sa joc si eu un "simulator de asasin". Si asta inseamna ca ar trebui sa omor numai oameni, nu mumii, scheleti, mutanti, extraterestrii sau mai stiu eu ce dracii. Parerea mea este ca un astfel de joc ar rupe piata. Revin la grafica personajelor cu o sugestie. Credeti ca este posibil sa faceti personajul(-ele) customizabil(-e) fizic si fizionomic ? Adica, eu de exemplu, sa-mi pot face personajul cu mutra mea sau a lui Marius Tuca. Si la fel (recunosc ca asta e mai greu) sa pot face si fetzele victimelor. Tare mi-ar place sa-l racesc pe unu' care arata ca Remes , Tokes sau fratii Vintila. Ce zici Traker, se poate, sau aberez de unul singur ? Apropos, din ideile care le-ati primit pe forum, ati pastrat ceva (bun)? ------------------ You and me, baby, ain't nothing but mamals, So let's do it like they do on the DISCOVERY Channel. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania |
Va asigur ca nu or sa fie monstrii.Asta a fost primul lucru pe care la-m eliminat din joc,monstrii.Vor exista numai caractere umane si animale din viata obisnuita.Da,fetele vor putea fi schimbate.Vor exista mai multe tipuri de modele diferite.In legatura cu numele.Am auzit ca mai apare un joc cu acelasi nume.Oricum din ce am auzit jocul nu e cine stie ce(sau poate ma insel).In legatura cu numele se ocupa Dan Parvu.El stie mai bine. Vom avea in curand o pagina de web unde vom pune screenshot-uri si un film. [Mesaj modificat de Traker (modificat la 29 Octombrie 1999).] [Mesaj modificat de Traker (modificat la 29 Octombrie 1999).] | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti, Romania |
Corect, nu e cine stie ce de capul lui. Era parca...cum zicea Gamespot? Cel mai interesant joc prezentat anul acesta la ECTS? Problema este alta insa ca numele fiind acelasi, ideea este tot cam aceeasi cu un asasin care e platit si trebuie sa execute tot felul de misiuni. Asta nu ar putea fi inca o problema? Intreb si io.. | ||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|