![]() |
| | #9 (permalink) | ||
|
[offtopic] hey gamerz, oare cum o fi sa intri intr-un forum la inceputul lui aprilie, si sa spam-ezi toate threadurile cu o asemenea vigoare, incat in ziua de 5 a aceleashi luni sa ai 86 de post-uri ? o rugaminte, data viitoare, inainte sa post-ezi, gandeste. daca n-ai nimic de spus on-topic, NU POSTA ! p.s. : please stop spamming you filthy spammer [/offtopic]
__________________ Pour la carotte, le lapin est la parfaite incarnation du Mal | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
off-topic pe tine te manaca un ban pe forumu asta ... inceteaza sau cu siguranta itzi iei ban cum am ajuns la 86 de posturi ?! ... idiot ... primes notificare pe mail cand cineva posteaza ... si sunt "obligat" sa vin sa postez ... da stiu ... nu poti sa gandesti ... doare partea logica a neuro-cortexului de asociatie ... pe .ro ... inseamna ... du-te inapoi pe mIRC ... ca puti la tot ce inseamna Gaming ... al draq ai imputit tot forumul cu o duhoare de nepriceput si neindemanatic ... /off-topic n-ar trebui sa fac off-topic daca n-am avea idioti pe forum ... CARE STIE o data de lansare pt. manhunt !? | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: UNKNOWN | Quote:
Mai Gigi sau cum teo chema acolo in flegmesti unde stai tu(apopo pt. asta chiar ai merita un ban),tipu are dreptate ori ai ceva de spus ori mai bine taci,si apropo de ce face assassin chiar asa de greu e ce draqu,atunci ce sa mai zica aia care dau la lopata,apropo multzi ari fi in stare de chestii ciudate si bizare sa ajunga in locul lui assassin
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
revenind la topic: Jocul pare foarte sangeros si pentru un fan al seriei "carmagedon" cred ca va fi o placere de jucat ![]() Probleme insa vor apare cand vre-un alt pusti ticnit, in loc sa ia jocul in gluma, va face vreo alta nazbatie si iar vor vui ziarele ca Manhunt face victime in viata reala (Doamne fereste sa se intample asa ceva, dar...)
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Manhunt... nou noutz iesit de pe portzile Rockstar
daca nu ati auzit de Rockstar, probabil ca ati auzit de Grand theft Auto 3 , sau GTA 3... Manhunt este ultimul joc iesit de la creatorii lui GTA 3 delectati-va :http://pc.ign.com/articles/507/507836p1.html?fromint=1 he he, eu abia am pus gherutzele pe el si m-am gandit sa va oftic un pic )))
Last edited by Mayaru; 24-04-2004 at 14:30.. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
cum e jocul e ceva de el ?merita 3 cd-uri?
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Gizas
__________________ balanced for lean | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |