Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-05-2004, 16:59   #41 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

finally one who agreeds

Last edited by pmk; 04-05-2004 at 17:16..

pmk is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2004, 17:05   #42 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

si care va si scrie articolu
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2004, 17:16   #43 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

prevad un 7

Old 04-05-2004, 17:39   #44 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

totusi....nu ma arunc la scoruri dupa 3 nivele......vreau sa-l termin si abia dupa ma pronunt.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

Old 05-05-2004, 09:32   #45 (permalink)
Gameaholic

Wiggins's Avatar

Ce porcarie ordinara, jocul asta imi insulta inteligenta cu nesimtire.

IQ0 sa presupun ca o sa vad si eu o nota sub 7 pentru prima oara pe CG? Sau o sa-i dati un 9 ca "merge"?

Wiggins is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2004, 10:22   #46 (permalink)
Registered User

Herete's Avatar

Wiggins te contrazic... daca tu cautai in manhunt un joc inteligent atunci ai ales prost. daca vrei ceva care sa-ti solicite mintea joaca un warcraft sau un sah nu manhunt. Manhunt e clar ca se adreseaza numai unui anumit tip de gameri care prefera violenta si actiunea,nu ganditul. Priveste jocul din perspectiva distractiei si poate iti skimbi parerea.

Herete is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2004, 10:32   #47 (permalink)
Gameaholic

Wiggins's Avatar

Foarte distractiv jocul. Iesi in fata la aia, o iei la fuga la intuneric, vin idotii dupa tine, se opresc in fata spot-ului intunecat unde esti ascuns, injura, se intorc cu spatele si bum. Foarte distractiv. Asa am ajuns pe la mis a 6-a si mi s-a luat. Sa mai pomenim de secventele video care se repeta si peste care nu poti sa sari?

Evindent ca nu cautam in manhunt un joc de inteligenta, dar asta nu-mi pune la incercare nici skill-ul de miscare tast + mouse. De fapt jocul e atat de idiot incat il faci cu o singura schema de la inceput pana la sfarsit fara sa ai cum sa pierzi. Jocul e idiot complet. Atmosfera my ass, mi s-a luat sa vad aceeasi secventa cu bata in cap pe la spate over & over again.

Old 05-05-2004, 10:47   #48 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

Nici mie nu-mi place, am jucat pana la ala care e pe buda si de unde iei nailgun.
E interesant, dar pana la urma tot jocul se rezuma la diverse moduri de a omora cat mai sadic.

sandubogdan is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2004, 17:08   #49 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

putea sa fie mult mai mult... dar asa e doar un joc sadic si plictisitor... postal 2 sa zicem e la fel de sadic si mult mai fun
manhunt e extrem de repetitiv, iti ofera destul de putine optiuni in modul de abordare si devine boring dupa mai mult de 1-2 ore... parerea mea

Old 06-05-2004, 03:45   #50 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

acuma am vazut review-ul de pe pixelrage... dupa parerea mea, nota e prea mare; inteleg ca ideea e cool dar degeaba daca e pusa prost in practica

Old 06-05-2004, 13:06   #51 (permalink)
Gameaholic

Wiggins's Avatar

Wow, acu am vazut: 86. Dumnezeule cum poti sa dai un asemenea scor unei asemenea porcarii?? Si ideea nu e nici macar originala, e luata dupa un film prost arhicunoscut dar nu ii mai tin minte numele. Jocul asta chiar merita un review "acid".
Pixelrage si CG dau note IMENSE imho, daca ar fi sa te iei dupa review-urile facute de ei toate jocurile sunt cel putin bune si merita jucate/cumparate.

NEWSFLASH ppl: exista si note sub 7! (pe cuvantul meu de cercetas).

Last edited by Wiggins; 06-05-2004 at 13:27..

Old 08-05-2004, 03:05   #52 (permalink)
Banned

ESCOBULL's Avatar

Eu mai am putin si il termin, parerea mea : Jocul este excelent!...pe la sfarsit.. Nu il abandonati asa de repede...devine foarte interesant dupa primele 9 nivele!

ESCOBULL is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2004, 12:23   #53 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Slabut. Am jucat vreo 7 nivele si l-am abandonat. Ideea ar fi misto, gore-ul imi place, senzatia sadica de a executa cu nivelul 3 de brutalitate e foarte misto . Dar cam atat. Jocul e mult prea monoton si liniar. Nu stiu cum poate cineva spune ca aduce a gta, pentru ca in afara de itemuri care au acelasi "glow" in jurul lor si faptul ca e 3'th person, nimic, dar nimic nu aduce. Cam de 7, parerea mea, desi nu l-am jucat prea mult. Uninstalled.

42 is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2004, 23:10   #54 (permalink)
Registered User

daJudge's Avatar

e cineva din Craiova care are jocul asta? cuz i r wanting it also 2

daJudge is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2004, 12:55   #55 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

ESCOBULL.....am ajuns la nivelul 12 si asta cu mari eforturi......BORING BORING BORING

PS da poate am nevoie de ceva ecstasy ca sa-l joc (si sa-mi si placa) si nu stiu de unde sa fac rost

Old 10-05-2004, 12:58   #56 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Originally Posted by luNETistu'
Slabut. Am jucat vreo 7 nivele si l-am abandonat. Ideea ar fi misto, gore-ul imi place, senzatia sadica de a executa cu nivelul 3 de brutalitate e foarte misto . Dar cam atat. Jocul e mult prea monoton si liniar. Nu stiu cum poate cineva spune ca aduce a gta, pentru ca in afara de itemuri care au acelasi "glow" in jurul lor si faptul ca e 3'th person, nimic, dar nimic nu aduce. Cam de 7, parerea mea, desi nu l-am jucat prea mult. Uninstalled.
mai e ceva identic cu gta3...sunetu cu care iei un item automat de pe jos

Old 10-05-2004, 14:52   #57 (permalink)
Registered User

daJudge's Avatar

cred ca de vina e portarea defectuoasa de pe PS2. still, i want it.

daJudge is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2004, 16:03   #58 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Wiggins
IQ0 sa presupun ca o sa vad si eu o nota sub 7 pentru prima oara pe CG? Sau o sa-i dati un 9 ca "merge"?
Mai sapa ca sunt jocuri si sub 7.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2004, 00:19   #59 (permalink)
Banned

ESCOBULL's Avatar

Quote:
Originally Posted by IQz3r0
ESCOBULL.....am ajuns la nivelul 12 si asta cu mari eforturi......BORING BORING BORING

PS da poate am nevoie de ceva ecstasy ca sa-l joc (si sa-mi si placa) si nu stiu de unde sa fac rost
Deja a inceput sa imi placa rau jocul...cred ca sunt la ultimul nivel. Pana acum nota 9/9 din partea mea!!!

ESCOBULL is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2004, 02:34   #60 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

Quote:
Originally Posted by ESCOBULL
Deja a inceput sa imi placa rau jocul...cred ca sunt la ultimul nivel. Pana acum nota 9/9 din partea mea!!!
deh, nu potzi sa te pishi pe gustul omului... da poti sa incerci
i kid, i kid...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules