![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
20 e ultimu nivel si mai sunt vreo 4 bonusuri (un fel de bot fight).....cea mai misto chestie e monkey die.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Ceea ce m-a surprins prima oara la jocu asta a fost ca merge perfect chiar si pe un sistem mai slab ca al meu (Duron 600, 128 Sdram) chiar daca are o grafica mai mult decit multumitoare. Mie unu mi-a placut jocu la nebunie...
__________________ COMENZI: 0745-150-855 - YM: protermal81 | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
SUPER Dar ce zici tu cu bonusurile alea? Eu cand dau la bonus features imi apar niste poze...pe fiecare nivel...un fel de 'bonus wallpapers' , nu vad nici un 'mod' nou de a juca , am i missing something? | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Quote:
Ps: 'nice' semnatura , presimt un BAN.
| |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Refresh in manhunt
Orice as face, nu pot sa-l pun in mai mult de 60hz. Am refreshlockul si setarile din driver, dar nu vrea, (ultimul detonator). Vreo idee?
__________________ Orange: 0754 966 537 Yahoo: tugurlann (fără add, vă rog folosiți CTRL+M pentru mesaj direct) | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
L-am terminat si io pe hardcore. Nu e prea grozav dar nici jale totala... violenta cam repetitiva, nimic socant. Cit despre safe-zones, nu sint chiar asa safe, poate pe fetish sint mai gigei baietii, da' eu am patit de multe ori sa dea peste mine cind eram ascuns, ca sa nu zic ca de multe ori trag fara sa vada in zona din care s-a auzit impuscatura cind le-ai achitat vreun amic. Escobull sint si niste niveluri bonus, accesibile de la Scenes (vezi ca jos ai 1-4 5-8 ... Bonus) doar daca ai obtinut minim 3 stele in seria de 4 scene corespunzatoare.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Fratilor, ziceti-mi si mie cum trec de faza cu puscaria in care trebuie sa omori cu ciocanul? Imi zice sa fac o executie violenta si o executie nu-stiu-de-care (imi scapa denumirea). Am omorat vreo suta de insi in toate modurile si culorile si degeaba...I-am casapit in fata camerelor, doar-doar s-o indura ala sa imi dea drumu mai departe...am obosit...sfaturi pls. Edit: Aha...mi-am adus aminte...1 violent execution with the hammer, and 1 gruesome execution with the hammer
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | Dilema in Manhunt
Un prieten joaca Manhunt si s-a blocat in inchisoare cand vin 3 gigei si trebuie sa faca o violent si o gruesome execution (parca asa se zice) ca sa treaca mai departe. Problema e ca nu stie cum sa faca gruesome. Il puteti ajuta?
| ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: UNKNOWN |
Pai daca mergi tiptil in spatele unui inamic cand esti la o anumita distanta(mai exact foarte aproape),apare un target pe capul lui,tzi apasat pe primul buton parca,prima data e verde apoi galben si ulima data e rosu,fiecare corespunde unui mod de al omora,tot ce trebuie sa faci e sa dai drumu la bunton la culoarea preferata ,rosu banuiesc ca e cea ce cautzi tu.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |