![]() |
| | #205 (permalink) | ||
|
lol, blat ... au fost doua meciuri supertensionate, cu 8 rasturnari de situatie (a echipei calificate). am povestit mai multe pe forumul pesromania, dar o sa fac un efort si aici daca tot vad ce reactii aveti tur pana vs gamer555 0-1 *gamer calificat 0-2 1-2 2-2 3-2 **pana calificat retur gamer555 vs pana 1-0 (3-3 overall) ***gamer calificat 1-1 (3-4 overall) ****pana calificat 2-1 (4-4 overall) *****gamer calificat 2-2 (4-5 overall) ******pana calificat 3-2 (5-5 overall) *******egalitate perfecta 4-2 (6-5 overall, min 94) ********gamer calificat a fost o desfasurare de vis, doua meciuri de calitate intre doi jucatori buni (ma includ si pe mine si semifinala a fost ceva asemanator steaua-boro, doar ca eu am fost boro
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Eu am glumit, felicitari. Am@DEUS, am vrut sa vin si eu cu inca cineva (Alex, s-a vindecat dupa ce l-a batut pustiul ala la scor atunci), dar ne-am trezit vineri seara. M-am gandit ca e prea tarziu si nu te-am mai sunat.
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
Se mai joaca cineva pes 4 ? sa facem cateva mecirui intre noi , poate un campionat micut de 8 persoane ? Sorry pt double post
__________________ This is 10 % luck, 20 % skill 50 % concentrated power of will 5 % pleasure, 15 % pain And 100 % reason to remember the name. | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
| Quote:
PUTETI VEDEA CELE MAI TARI GOLURI DIN ACEST SEZON AICI SI AICI !!!
__________________ COMENZI: 0745-150-855 - YM: protermal81 Last edited by Am@DEUS; 08-09-2006 at 01:02.. | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Quote:
Ma gandeam sa imi cumpar pes 6 si sa particip in campionatul de pe pes romania , dar ma trage inapoi faptul ca nu pot juca fiind client , pot juca doar host ( am router si doar asa pot ) cel putin asa merrge la pes 4 , la celelalte nu stiu . Apropo amadeus cand incepe campionatul de pes 6 , daca imi cumpar jocul prin ianuarie , mai pot participa in concurs ?
__________________ This is 10 % luck, 20 % skill 50 % concentrated power of will 5 % pleasure, 15 % pain And 100 % reason to remember the name. | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
de exemplu anul trecut primul concurs a fost in decembrie, si primul sezon de liga online a inceput in 2006, nu tin minte exact luna, prin februarie-martie cred
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Quote:
A pai e perfect , cred ca o sa particip si eu , asa ca mai aveti outside-eri
|
| | #217 (permalink) | ||
|
asa cum gameplayul a fost diferit la pes5 fata de pes4, cred ca se va intampla la fel si cu pes6... deci o sa plecam toti aproape de la zero
|
| | #218 (permalink) | ||
| Quote:
Aham , e bine deci , dar totusi tot outside-er raman . Cam cat o sa coste jocul gamer555 , mai mult de 120 RON ?
|
| | #219 (permalink) | ||
|
eu am inceput sa joc fifa in 94 cu un coleg, pe urma am facut o pauza iar de la fifa 1997 rtwc pana la fifa 2006 le-am avut (mai mult sau mai putin original ) si le-am jucat pe toatetrebuie sa spun ca fifa 99 si 2003 (l-am jucat fff mult cu un prieten...eu la taste el la pad si ne distram mai mereu) au fost cele mai reusite iar 2000 cel mai usor joc...arcade pe fata, din capitolul 7-0 la pauza etc... cu pes am avut un contact cand am luat un demo. nu mai stiu daca era pes3 sau pes4 ideea e ca nu mi-a placut .... in special din cauza licentelor si tastelor insa acum 2-3 luni dupa ce ma tot uitam pe forumuri am vzt ca fenomenul pes a luat amploare asa ca am luat demoul de la pes5. iar nu mi-a placut, de data asta doar faza cu tastele dar am tot cateva zile pana m-am obisnuit. dupa accea l-am luat pe tot si am schimbat tastele intr-un mod foarte asemnator cu cele din fifa. acum e super ok si il joc zilnic. fifa e sters demult... eu oricum ma joc cu muziq, fara comentariu (care e extrem de stupid) si sunetele din tribune asa ca nu imi pasa ca nu sunt reusite. inca un lucru care ma pasioneaza este modul de edit + toate celelalte editari care se pot adauga jocului (mingii, ghete, echimpamente etc...) care sunt f bine realizate si usor de utilizat (majoritatea ). Mentionez ca am pes5 cu powerpatchul Per total jocul imi place la nebunie si d'abia astept pes6 (sau cel putin demoul) daca au schimbat la el gamplayul sper sa fie si mai bine realizat iar daca nu l-au schimbat, nu e nicio problema ... ma mai obisnuiesc si eu cu el cat despre fifa 2007...probabil o sa joc demoul dar cred ca o sa fie primul joc din aceste serie care nu il mai iau full dupa perioada fifa 97-06
__________________ My rims never spin to the contrary You'll find they're quite stationary | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
nu stiu care va fi pretul, eu am dat 1.450.000 pe pes5 atunci cand aparuse la *******. unii au cumparat de pe net si au iesit mai ieftin
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |