![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Pentru cei care joaca PES3: exista un patch de 10mb care rezolva problema sacadarii si a vitezei jocului. Ideea este ca indiferent de placa video, chiar si cu acel patch, rezolutia recomandata este 640x480 si low level details. Asta a fost o mica problema a transpunerii jocului de pe consola pe PC.
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
A aparut un patch pentru PES4 pe www.konamieurope.com, patch ce rezolva anumite probleme la "on line" gaming.... Enjoy!!! | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Salutare!! Pentru cei interesati a aparut un patch bun ptr PES4 care adauca: - Correct player, team, stadium & league names. - Corrected player call names (where available) for many club & national teams. - Up to date transfers (where available team slots allow). - Updated squads, starting line-ups & formations for many club & national teams. - Squad numbers updated for English Premier League. - High Quality Badges & Flags (by Higgs) - League & Cup logos (by Higgs) - 2D Uniforms (by Higgs) - Menu Logos (by Unknown) - High Quality Ad-Boards (by FCH) - Supporters Flags (by Various) - Referee Uniforms (by kEL) - New Shoes (by Yogui) - New 'CC-Patch AIO v3 PES4 PC' Chants & Environment Patch (by Solidus J2K) - U2: Beautiful Day Main Menu Music (by Unknown) - Form Guide (by Unknown) - New Uniform Numbers - Adida/Premiership/Nike/Puma (by Spark, kEL & Jahz) - Stadium: St. James' Park (by crazyaxel21) - Stadium: Parc des Princes (by crazyaxel21) - Stadium: Nou Camp (by Sin3-16) - Stadium: San Siro (by Sin3-16) - Stadium: Dortmund Westfallen Stadion 1.0 (by crazyaxel21) - Stadium: Djurgarden Rasunda Stadion (by crazyaxel21) - Stadium: Highbury (by Sin3-16) - Stadium: Stamford Bridge (by Sin3-16) - Stadium: Anfield (by Sin3-16) - Stadium: Old Trafford (by Sin3-16) Il puteti lua de aici: http://browse.files.filefront.com/Pro_Evolution_Soccer_4_Add_Ons/;1323477;/browsefiles.html Bafta!!!!!! | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Hmm... banuiam ca din moment ce aveti net si va place proevo stiti deja de respectivul program. Nevermind, uite : http://pes4online.acsv.net/. Nu e mare tehnologie, te conecteaza la un canal de irc dedicat, dai/primesti challenge sau te conectezi la cineva care hosteaza si cand lansezi jocul programul iti baga automat ip-ul celui cu care joci -cand esti client-. E o idee simpla, dar geniala. Poate ne vdm pe-acolo. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Amazing! Tocmai am jucat 4 meciuri de senzatie, superechilibrate, lag-free, cu un neamt. Italia-Japonia 0-1, Italia-Japonia 1-1(4-3 PK), Italia-Romania 1-2, Italia Romania 0-0(2-4 PK). ProEvo rulz online, TREBUIE sa-l incercati si voi. Eventual puneti-va [ro] in fata nickului sa ne recunoastem usor pe canal. Hai ca e plin de francezi si spanioli si ma enerveaza ca vb doar in limba lor. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
ce ziceti.....am vreo sansa sa ma pot juca de pe dial-up??
__________________ *Vand EIZO LCD 21" | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
Problema ar fi sa definim un sistem competitional si sa centralizam pe un site rezultatele si clasamentul. Probabil cei au facut Pes Romania (care-i hostat pe CG) ar fi cei mai potriviti | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
fratilor, nu gasesc jocul pe nicaieri (PES 4)... cine e din Buc si ma poate ajuta... dau 2 beri...ashtept pm... thx
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
si eu tot din bucuresti si nu am jocul ... sunt disperat ! e marfa jocul (am luat demo de pe linkmania) si mi-au placut foarte mult pes3 , pro evolution soccer (ps), international superstar soccer 2 (ps), winning eleven 2000 (ps), toate din seria konami e drept ca nu am mai fost pe la universitate sau la unirea | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
fratilor, am o problema mare. am facut rost de joc, varianta de 1.71GB, l-am updatat la versiunea 1.10, am luat de pe net ultima versiune de pes4online dar cand vreau sa ma conectez la un server imi spune ce se vede in poza. Face faza asta si cu si fara firewall. Are cineva vreo idee cum sa o rezolv?
|
| | #38 (permalink) | ||
|
n-am primit niciodata msg ala, dar vezi ca acum ultima versiune e 1.7.2, il updateaza ala intr-un ritm nebun. si pleeeeease cand intrati puneti-va [ro] in fata ca sa ne gasim mai usor, eu pana acum n-am dat peste nici un roman. ce-i drept, am si intrat f putin si rar lately. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Nu stiu la care patch s-a referit un antevorbitor de 500mb... Putem vb cu cei de la PESRomania..dar nu stiu cat vom rezolva Poate facem noi un alt site doar pentru meciurile on line..ce ziceti astept raspuns aici sau pe mail razvanultra55@hotmail.com | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |