![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
si eu caut oameni sa joc pe net PES4 ! eu butonez cu oameni din toata europa dar ar fi frumos sa joc si cu romani. eu stau zilnic pe pes4 online launcher , dar am dat doar de un roman din america. yahoo_id : gamer555_ultra (pes4 1.10) ps: pentru toti amatorii , intrati pe online launcher si bagati-va [ro] in fata numelui sa ne recunoastem. s-a mai discutat , dar tot nu apar jucatorii | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: BUCURESTI |
SALUT sint un maniac de pes as juca non stop,dar nu pot pe net,sau cel putin nu stiu eu(sint intr-o retea de cartier si nu am ip rootabil),se poate sa joc fara ip rootabil si daca da cum??.....astept raspuns urgent de la oricine care poate sa ma ajute............... MULTUMESC........
| ||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
si mai am o intrebare: voi cand jucati pes 4 fiind clienti ati avut probleme cu jocul..adica vi-se misca sacadat...? adica acum sunteti in careul vostru..peste 3 sec la centrul terenului...? Credeam ca patch-ul scos de Konami asta trebuia sa rezolve,dar... | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Fraţilor, eu joc solo PES4 şi am o mică nelămurire pe care, poate, o rezolvaţi voi. Placa video GeCube 9550GU, jucat pe 1024x768, high, fără AA, AI. Cam 60 fps (ciudat de constant, nu înţeleg de ce), imagine superbă. După ceva timp, fps-urile scad, adesea, mai ales la reluări, la 30-35, lucru care nu se întîmplă la început. Vreo idee?
| |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
hmmm... unde ? eu mai intru seara pe pes4online pe canalul europa. sunt cativa romani care ne intalnim
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
intra pe pes4online pe canalul europa. nu uita sa pui [ro] in fata numelui
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
The Dark Knight - Totally right!!!
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |