![]() |
| | #1741 (permalink) | ||
| Ai cumva si gamepad pe calculatoru' pe care incerci sa joci cu tastatura? Daca da atunci scoate gamepadu' si o sa-ti mearga.
__________________ "He's every employee's worst nightmare. He wasn't born mean and unscrupulous, he worked hard at it. And succeeded. As for stupidity, well, some things are inborn." | |||
|
| | #1743 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
A jucat cineva PES 2009 online? Eu am o problema, pe langa lag, care e ingrozitor, mai am si un bug. La fiecare lovitura libera, sau goal kick, sau corner, daca ii dau cu pasa scurta, jucatorul nu da in minge, ci pe langa ea, si apoi sta si se uita... portarul o prinde inapoi in mina... daca dau cu pasa lunga sau sut... atunci totul se misca la viteza dubla.. sau mai repede.. si nu reusesc sa controlez jucatorul cui ii este destinata pasa. Este foarte frustrant. Am internet de la UPC, si imi arata bulina verde la conectare... adversarul e obicei are galbena. Daca stiti voi o solutie, sa-mi spuneti si mie... am incercat sa setez video la calitate mai proasta, acelasi lucru! | ||
|
| | #1749 (permalink) | ||
|
Cand mama ma-sii apare PES2010 asta, ca de cand am jucat demo-ul nu mai pot juca PES2009. Mi se pare diferenta imensa intre ele. Aaa, si imi place (stiu ca nu voi fi in asemntimentul unora) ca au scos iarba 3D, care era un simulacru in 2009. Grafica mi se pare buna la 2010. Aaa, apropo, am pus si FIFA10... Doamne! un cosmar!!
| |||
|
| | #1751 (permalink) | ||
|
Nu se poate juca decat online.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |