![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Seria Xpand Rally
Tocmai m-am jucat pe net putin...In sfarsit a aparut un racing-sim care sa-l arunce la gunoi pe Colin, cu control mai realist(chiar si pe arcade) decat rahatul din fundul Codemasters. ![]() Grafica, sunetul, damage-ul very well done ...si e doar un demo.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Da, si mie imi place, si nu pentru grafica, sunet, etc, ci pentru feeling, mie chiar imi da impresia de viteza.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Single-player demo: http://www.computergames.ro/download...781/index.html
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Intr-adevar jocul este deosebit (poate nu am jucat eu destule). Controlul masinii este destul de realist,grafica excelenta si ceea ce imi place este ca merge si pe sistemul meu (duron 600,128sdram,gf4 mx 440) cu toate la maxim,fara AA,rezol. 800x600. Abia astept versiunea full!
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Mai Am@DEUS ce inseama pt. tine bine 10-20 fps??sa lasam aberatziile la oparte,de fapt ce mai,il intreb pe un prieten de-al meu la care i-am dat doom3,cum ii merge iar el imi spune ca-i merge beton si cand ma duc la el daca avea 15 fps era bine,dar pt. unii inseamna beton,e ca si cum ai juca sah
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Pentru mine , la ce sistem am , 15 FPS inseamna bine , mai ales ca grafica e draguta.
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
La Xpand e misto partea de MP, inclusiv posibilitatea de Spectate cu toate modurile ei. Geniala idee!
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Nu generaliza. Nu neg atuurile lui Xpand, insa comparativ cu gameplayul din RBR, personal ma pis de la etajul 5 pe toate spectate-urile, free modurile si editoarele lui. Iar driving modelul este absolut aberant, atat sim cat si arcade. Desigur, punct de vedere strict personal.
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Mda, discutia devine copilaroasa de genul "masina mea e mai tare ca a ta". Ambele jocuri sunt bune, n-are rost sa intru in detalii si chiar daca driving engine-ul RBR e mai apropiat de realitate decat cel din Xpand asta nu inseamna ca nu se va juca XRally...dimpotriva vor exista mai multi jucatori de Xpand decat de RBR, asta din cauza multiplayerului, a nr de masini si trasee si nu neaparat a graficii.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Am jucat Xpand si pe arcade si pe simulation, e aceasi mancare de peste. Eu ma opresc aici din orice alte comentarii si afirmatii, jocu' mi se pare o aiureala.
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: bucuresti | aha
trebuie totusi sa recunoastem ca arata binisor la grafica ! mai ales cu toate la maxim eu am jucat pe 1280 cu 4x anti si aveam cam o medie de 30 fps dar la miscari are dreptate , e cam aiurea !
__________________ Core 2 Duo E6600/3800mhz 1.48v, Gigabyte p35-ds4/333 ,Gainward 8800gts 320mb/670/2150mhz , 2*1g ddr 800 - U-max/1000mhz , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 1200NF , Samsung 245B+ ,-DELL 2709WFP- > sound - asus xonar D2 , Denon AVR-3805 8.1. GH Gold. Infinity kappa120.3se ,Sennheiser HD595 , beyerdynamic dt880 PRO , 42PV60EH . | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
mai ambele jocuri sunt misto din cate stiu richard burns a aparut si se spune ca e cel mai bun joc de sim facut vreodata. xpand are atuu ca are modurile de mp de ex cel cu go through checkpoints. mie mi se pare o continuare mai mult la INSANE si dar cu niste optiuni de sim. Oricum dupa var demo nu putem sa ne dam seama poate cand apare full pentru ca nu se stie cum se comporta ai-ul. eu unul am jucat singur in mp si mi-a placut. pacat ca are starforce | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Nu prea sunt copaci pe marginea drumului ca aia e ideea nu e ca in colin ai si tu o libertate de miscare akolo adica poti sa o iei si pe aratura ceea ce inseamna ca se adreseaza tuturor jucatorilor avansati si incepatori. Si cand zic de AI ( nu stiu daca sunt masini cu care concrurezi desi asa cred ca e) ma refer la timpii calc adica cat de bine si cum merge.
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
A aparut o noua versiune care se pare ca merge (Kill SF3), a incercat-o cineva?
__________________ When you lose, don't lose the lesson. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|