![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Da, merge foarte bine, cu conditia sa ai WinXP. Unii zic ca nici asta nu e suficient, si mai trebuie si SP2. Jocul este slab, sau mai exact, wasted potential. Tehnic e uimitor, insa pana la urma, devine repetitiv. Driving modelul este complet ABERANT, de te apuca disperarea pana la urma. Ideea lor de campanie este sa faci un traseu de 20 de ori pana castigi suficienti bani pentru a-ti cumpara suficiente piese pentru a trece la urmatorul stagiu. Fara upgrade-uri ti-o furi cu chiote. Ca sa nu fiu rau, dupa aproximativ 30% din campanie jocul devine distractiv, deoarece incep sa se adune banii, ai masini rapide, si upgradeuri smechere, insa asta nu il face sa fie fara nici o urma de indoiala cel mai prost joc de "raliu" pe care am pus mana pana acum. Pacat. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Mda, jocu' e o laba imensa. Pacat de grafica, care e foarte misto.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 |
Eu am o problema cu jocul full. Se vad texturile mediului inconjurator foarte "nasol". Adica au asa un fel de valuri suparatore in special traseul din fata masinii. Am incercat o gramada de setari la grafica si degeaba. Am un 5900xt si am pus mai multe drivere fara succes. A mai intalnit cineva problema asta? Am xp cu s2. | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
arunescu, cumpar eu placa lui ATI 5900XT Sper ca ai facut o gluma
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, Saphire HD4870 512M, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW ASUS S-ATA, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Se invie un alt topic vechi.K, atunci ca tot s-a vorbit la vremea lui de driving.Am jucat stagii separate si ceva simulation campionat, cred ca grand canion sau cum se numea.Aici si in RallySport Challenge am avut exact aceeasi senzatie de caramida alunecatoare.Puteai sa-i pui arcuri beton sau la maxim de moi era acelasi lucru.Senzatia de viteza la fel la amindoua nu mi s-a parut ok.Aveai momente cind la 90/h (si la toate rally game-urile merg cu camera din cockpit, exceptie rallysport care nu are, acolo mergeam de pe capota) simteai ca stai pe loc ma miram de ce s-a rasturnat masina si s-a dat peste cap cind s-a lovit de un ciot ca aveam doar 30 (asa mi se parea, pina am apucat sa vad vitezometrul).In colin03, ca sa trec pe treapta urmatoare aderenta era anormala.La 200/h sau peste treceam prin curbe pe spania si stateam pe drum fara probleme.Colin04 e bunicel in aceasta serie, mai bun decit 5.Simti viteza, diferente de setup, te mai busesti, se mai strica putin masina, te iarta cind iesi de pe traseu dar nu chiar total. Dupa RBR, cl04 mi se pare cel mai ok, dar distanta intre cele 2 (in favoarea RBR evident) este cam ca intre colin04 si NFS Underground, care vreti din ele, 1 sau 2.In colin te intereseaza mai mult strategii de abordare a trasei ca sa intri cit mai bine in portiunea urmatoare, mai putin tehnicile de pilotaj in sine ca alea iti vor iesi repede dupa ce prinzi dexteritate.In RBR trebuie insa sa le inveti ca la carte, trebuie sa inveti sa pilotezi si trebuie sa asculti ce-ti spune nenea Burns ca sa le poti invata.Compara un ac de par cum se ia (in special pe asfalt) in orice rally cu unul de aici.Cit despre senzatia de viteza... la 160-170/h pe franta mi se facea parul maciuca, odata la un crash mi-am acoperit instinctiv fata cu mainile. Grafica din Xpand e spectaculoasa dar nu tot atit de "valabila".In RBR ai senzatia incomparabil mai clara ca esti acolo, e mai reala si mai realista.Mai putin tehnic realizata probabil.Daca ma refer insa la ceea ce consider bijuteria grafica RB, adica japonia, pina acum nu prea am vazut egal.E adevarat fara atitea lumini si umbre, ceata sau translucid dar e...incintatoare.Cine nu a vazut-o poate incerca. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Daca si aia e grafica realistica si excelent model fizic cum zic aia atunci e adevarat ca si Cuza mai traieste. Later edit: acum cateva zile am fost la un prieten sa instalez niste drivere si am vazut pe desktop icoana de la xpand si m-am bagat de curiozitate sa vad cum mi se mai pare si am facut-o pe simulation mode.Am luat evo-ul (cu acea denumire stupida) fara sa mai setez nimic si m-am bagat pe grand canion.Prietenul meu are stilul de condus la taste cu ambele maini la sageti, deci frana pe down, eu aveam altcumva cand foloseam tastatura, cu frana pe N vitezele pe M si pe virgula si drapta ptr acceleratie si directie pe sageti, asa ca fara sa ii modific controll-option nu am mai folosit frana, mergand cu dreapta si am mers la blana doar reducand viteza de la oarecare distanta de curbe (si folosind cockpit wiew ca de obicei).Am avut 2 incetiniri ptr ca era dat monitorul prea intunecat si in 2 portiuni era o noapte adinca , dupa care am reluat ritmul si a iesit un timp cu vreo 35-37s mai bun ca al AI-ului ( nu mai stiu exact, pe la 3.11-3.12).Controland cu o mana si practic la o prima parcurgere pe stagiul acela (ma rog cat il mai tinem minte cind am jucat acu vreo 2 ani ceva din joc).E NFS pe macadam in toata regula, sunt destule raliuri fara mari pretentii (colin02 de exemplu) care sterg pe jos cu el fara sa ajung in zona RBR.Grafic de asemenea RB sterge pe jos cu el, vezi pozele, primele 2 imi apartin din RBR, a treia din xpand nu (nu m-am obosit sa fac screenshot acolo).Mediu natural 100% vs lui Alba ca Zapada si cei 7 pitici (chiar ma uitam dupa ei pe marginea drumului). Dar cum mai aprecia amuzat un prieten, cum pot sa nu observ luciul de pe crestetul masinii din xpand, canioanele asa frumos slefuite si drepte, iarba batoasa si asa frumos pieptanata si aliniata (np. parca-s straturile de ceapa si usturoi din gradina unui bun gospodar ), spre deosebire de dezordinea din RB, unde totul e vraiste si iarba rasare si creste asa de capul ei pe unde apuca de parca s-ar trezi in realitate Last edited by GEGE; 26-07-2006 at 14:39.. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
As ruga un moderator sa modifice titlul acestui thread in "Seria Xpand Rally" or smth ![]() Am citit review-ul de pe site,binisor facut insa as vrea sa il intreb pe autorul review-ului , h0stile, daca a incercat sa rejoace o cursa care deja o jucase.Cel putin in primul joc rejucarea cursei+clasarea pe loc fruntas=premiu(eu alegeam o cursa care era bine platita,cat mai usoara si cat mai scurta,rejucata de 3-4 -5 ori..cat era nevoie,faceam bani pana" ma plictiseam") si apoi nu mai era problema de buget pt upgrade.Asta am vazut ca s-a plans in acest review(sau preview). In rest..astept data lansarii
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @2.75Ghz sk.AM2,Foxconn Via K8M890M2MA-KRS2H,1GB Ddr800@880Mhz Kingmax Mars KLDD4,Video powered by Viaaaaaa,128 mega,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Celeron 1.5Ghz,Intel Extreme(ly slow) Graphics2@32Mb,Hdd60Gb,256DDR,Dvd-Wr | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
da, am incercat, insa problema ramine....de ex iti da 5500 ptr locul intii in prima grupa, insa reparatiile si cauciucurile te costa vreo 6-7000. e mult mai dificil sa faci asta acum pentru ca sunt mai grele traseele (parca si ceva mai lungi) si daca nu esti atent, la viteza mare, orice lovitura iti face masina varza, ceea ce inseamna un damage de 25-30% per total (care in bani te duce la suma de mai sus).
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Nasol..daca asa ramane si varianta finala o sa fie un mare ghimpe.Nu imi vine in minte un joc.. gen nfs unde nici macar nu puteam relua cursele dar trebuia sa le castig..si erau f grele...in fine.. Oricum,dupa cateva reincercari ale aceluiasi traseu nu o sa mai gresesti,imbunatatesti timpul si comiti mai putine erori,deci vei castiga aceeasi bani dar pierderile vor fi mai mici>incet,incet te echilibrezi.Totusi in xpand rally "1" eu unul nu am avut aproape nici o problema cu "re-run-urile".Sper la varianta finala sa se mai lucreze la partea asta,nu de alta dar sa nu il abandonez la 20%.Chiar si in demo primul traseu dupa cateva incercari mi se parea destul de abordabil,pune locuri unde sa ma fac "varza"(de obicei la capatul liniilor "drepte" urmate de curba 90+ grade),insa pe al doilea traseu ma "agatzam" de fiecare pietricica de pe marginea drumului.Sper in varianta full sa fie cat mai putine trasee ca ala
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @2.75Ghz sk.AM2,Foxconn Via K8M890M2MA-KRS2H,1GB Ddr800@880Mhz Kingmax Mars KLDD4,Video powered by Viaaaaaa,128 mega,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Celeron 1.5Ghz,Intel Extreme(ly slow) Graphics2@32Mb,Hdd60Gb,256DDR,Dvd-Wr Last edited by Hadrian; 23-01-2007 at 18:12.. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Continoarea va fi la fel de dezastruoasa.
__________________ faraonu - in noul an vreau sa il fac pe sir andrew sa fie banat asa cum a fost sir alex ice. http://forum.computergames.ro/39134958-post47.html | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Botosani |
Modul simulation din joc ar trebui sa se cheme 'underground'.Cel arcade nici nu l-am incercat, daca simulation e asa de prost facut.Si nici nu am reusit sa joc jocul cu volan ca se blocheaza si imi merge cu 1 fps
__________________ | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @2.75Ghz sk.AM2,Foxconn Via K8M890M2MA-KRS2H,1GB Ddr800@880Mhz Kingmax Mars KLDD4,Video powered by Viaaaaaa,128 mega,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Celeron 1.5Ghz,Intel Extreme(ly slow) Graphics2@32Mb,Hdd60Gb,256DDR,Dvd-Wr | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Mi-a placut 1 foarte mult, si eu tot la placa video l-am primit si am ramas placut impresionat. E un arcade foarte catchy, suficient de bine pus la punct dpdv grafic (desi comparatiile cu RBR mi se par fanteziste). Am citit si eu review-ul la 2, si daca mi se permite un comentariu bine intentionat, am constatat cam multa vorbarie, si cu un iz de subiectivism prost aplicat (nu e nimic in neregula sa ti se para un feature prost sau buguit, dar se pot gasi si alte formulari pentru "stateam ca prostu si ma uitam"). De asemenea, un aspect pe care i l-am semnalat si lui Bossman mai demult, e bine sa te revolti impotriva unui limbaj de lemn in scrierea unui articol, dar nu cu pretul transformarii acestuia intr-unul de cartier. Altfel, informatii suficiente ca sa ma interesez brusc de aparitia acestui sequel. Daca ce ati probat voi era un review-release, e posibil ca in versiunea finala sa existe o mai buna balansare a factorului fiscal (mai ales intrucat acestea sunt detalii de ultim moment in crearea jocului). Dealtfel, un edit legat de postul lui Hadrian: in XPR1 aveam aceeasi problema legata de upgrade-uri, iar solutia era una mai putin evidenta: la fiecare "lot" de curse (pana la etapa urmatoare) exista cel putin o cursa relativ rapida/usoara, unde, in urma mai multor repetitii, castigai suficiente fonduri pentru etapa urmatoare, atat pentru upgrades, cat si pentru eventualele reparatii. Sistemul poate parea nefericit, dar de fapt el lasa loc unor strategii placute in alegerea masinii si a upgradeurilor, jucatorul fiind nevoit sa cugete mai multa vreme asupra selectiilor facute.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
inteleg ce spui si cred ca esti bine intentionat, insa o sa-ti marturisesc ceva. limbajul, cel putin in cazul meu, e o chestie de gust, dispozitie, stil, etc. tot ce apare intr-un articol este intentionat spus sau scris. nimic nu e la intimplare. vorbaria este doar aparent neimportanta (deoarece ea da culoare insa asta este alta discutie) sau poate este neimportanta pentru tine deoarece tu esti interesat numai de informatii clare. in fond, un articol nu este un manual cum bine zicea cineva (si nici o lucrare de diploma sau un comunicat de presa daca intelegi ce vreau sa zic). eu am fost in egala masura criticat ca ma implic (sunt subiectiv), ca nu ma implic, ca am un limbaj de lemn, ca am un linbaj colorat (de cartier), ca scot in evidenta detalii nesemnificative, ca nu le scot in evidenta si ca de fapt acolo rezida esenta, and so on. Dupa atitia ani de articole, mai bune sau mai proaste, si opinii, pertinente sau nu, iarta-ma, insa un lucru pe care l-am invatat este ca daca ascult de toata lumea, o iau pe aratura. asa ca, in ceea ce priveste stilul sau limbajul, eu am ales sa nu tin cont de opiniile celorlalti si sa scriu asa cum imi place mie, asa cum simt eu ca ar trebui sa debitez la momentul respectiv. fiecare pasare pe limba ei piere, asa ca daca tot am soarta pecetluita, mai bine o limba tare, ascutita si vioaie, decit una moale, boanta si lenesa. sper sa intelegi si sa nu te superi pe mine ![]() PS toate incercarile noastre de a obtine o data de lansare exacta s-au soldat cu un esec, cel putin pina acum, insa sunt sigur ca nu mai e mult pina apare.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Excelent raspunsul, apreciez sinceritatea. Nu incape vorba de suparare, este o opinie (mai degaraba o nemultumire) personala legata de felul in care privesc eu comunitatea CG, vis-a-vis de respectarea unor standarde la care aspira. Consider ca, in evolutia acestui portal la care tin foarte mult, este necesara si tendinta catre un profesionalism de gen. Daca sinceritatea sau subiectivitatea sunt parti esentiale in cadrul unui review, spontaneitatea si fluenta - importante pentru mentinerea interesului cititorului, la fel de critice mi se par alegerile unor cuvinte potrivite, sau evitarea fragmentarii articolului cu descrieri colorate ale pozitiei in fata monitorului, expresii pompoase sau "mirodenii" lingvistice. Ca sa fac un rezumat, nu vreau reviews de gamespot la CG, sunt satul de gen. Tot ce imi doresc este sa citesc si reviews care, pe langa informatie si relevanta - chiar consistente pe alocuri, sa nu sune ca si cum ar fi facute de niste studenti pasionati de jocuri, in pauza de masa. Multumesc de raspuns si succese!
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|