![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Proiect GTA: Romania (Mamaia Vice) :D
modderi din toata tzara uniti-va! ![]() am inceput sa lucram la gta: mamaia vice adica vrem sa transformam orasul din vice city in constanta si mamaia. eu m-am apucat de texturat case si niste baieti au facut niste dacii si niste camioane. poze se gasesc aici: [url]http://www.visualart.ro/forum/showthread.php?s=&threadid=8225&perpage=15&pagenumber=5 cine vrea sa ajute cu orice este binevenit. planuri de viitor: -texturizare a majoritatii hartii sa semene cu romania (respectiv constanta si mamaia) -facut masini dacii arouri, oltcit,cielo,tico, camioane autobuze etc etc -tradus mai tot textu din joc in romana -codat misiuni noi specifice dupa ce se termina misiunile originale. -introdus un tramvai in joc pe sistemu metroului suspendat din gta 3 da asta sa mearga pe strazi ca tramvaiele noastre -schimbarea de sunete (posturile de radio, muzica, ce zic pietonii etc) Last edited by bibi_jupanu; 16-12-2004 at 02:18.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
mash baga shi io in chestia asta dar habar nu am texturare shi astea.. la sunete daca potzi sa bagi pe langa claxonul ila enervant care tzil dadeau in vice city cand incurcai circulatzia o injuratura daia tipic ca in romania gen "date-n ... matii" sa ne simtzim shi noi ca acasa cand jucam..
__________________ The master wishes not to be disturbed... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
pt cine vrea sa invete cum sa modifice vice city asta e dupa mine cel mai bun site: http://www.gtaforums.com/ | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
o intrebare: nu mai bine asteptati sa apara gta: san andreas, si sa faceti mod pentru ala ? in 5-6 luni apare si pe PC si pana atunci puteti sa faceti modelele. Chestia e ca e super buna ideea, dar cand o sa apara San Andreas nimeni nu o sa joace modul vostru... Ar fi misto sa puneti si multi batrani cu plase goale care se plimba pe strazi - si sa faceti autobuzele cum sunt la noi si sa fie tot timpul super pline - la o stati sa tot coboare zeci de oameni si sa urce alte zeci la loc | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
san andreas e mult mai mare si deci mai greu de modificat. daca am fi mai multi ar fi o idee... oricum eu cred ca lumea tot o sa-l joace si pe asta adica romanii, ca chiar daca nu poti sa te ingrasi si sa sari cu parasuta si harta e destul de mica etc, alta e treaba cand joci un joc in care poti sa auzi injuraturi pe romaneste si sa busesti dacii de oltcituri | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Alo ! Vad ca sunt cam multi care confunda Constanta cu Ferentari. Grrrrrr... L-or fi bagat pe Pastaie in psd, dar omul a schimbat fatza Constantei. In bine. Asa ca tineti cont si de asta De noile fantani arteziene, noile hoteluri care au aparut si continua sa apara ca ciupercile dupa ploaie, de disparitia tramvaiului de pe principalul bulevard, de autobuzele noi care au inlocuit jafurile alea de trolebuze, vechi de 30 de ani, etc...Apropo de texturare, daca o sa-mi iau camera digitala in curand, promit sa ma apuc sa fac poze prin oras si sa vi le trimit. Iar legat de Dacii si camioane, puteti sa uitati. Camioanele nu circula prin Constanta, iar Daciile cred ca sunt deja mai putine decat masinile straine. Cel putin vara, Daciile sunt clar mai putine pe langa masinile de ultimul tip. N-au aia in San Andreas ce masini umbla prin Mamaia.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
am mare nevoie de poze daca ai timp sa faci. !!!!!---> este un bloc in constanta pe langa portul tomis cred (?), un bloc ca orice bloc numai ca este cilindric. pare sa fie un bloc de apartamente da mi se pare ca e o expozitie unde fac targuri & stuff. cred ca e destul de cunoscut l-am vazut in o gramada de poze, insa n-am una cu rezolutia potrivita sau cu unghiul bun. poate poti sa-mi pozezi tu blocu ala. oricum nu e nevoie de o rezolutie prea mare. in jur de 1024X768 sau chiar 800x600 daca o cupa toata poza. daca faci vreo poza poti sa o trimiti la mamaiavice@yahoo.com mersi si bafta! | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Teoretic, luna viitoare ar trebui sa-mi iau camera. Daca o iau, iti trimit poze sa n-ai unde sa le pui ![]() Btw, blocului aluia i se spune "creion" Si noaptea se aprind beculetele la farfuria zburatoare de la ultimul etaj
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Daca nu puneti la posturile de radio si cele pirat unde se difuzeaza manele, tot degeaba. LOL Suna super ideea, v'as ajuta si eu daca as avea cunostinte, dar nu pot decat sa va felicit si sa va dau suport moral :P
__________________ Dacia Solenza SCALA 1.4MPI, 8 valve, 75 de cai voiosi + traseu Borla + filtru aer sport + chiptuning Dimsport = 80HP+ full audio Ground Zero ftwID yahoo messenger: marius_seby85 Tel: 0720.722.892/0753.095.598 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
am uploadat pe un site ce-am facut pana acuma adica am texturat cam un sfert din down town si cateva cladiri din little havana. se poate scoate de aici: http://www.gta.mods4us.com/modules/d...at.php?cid=118 pt mai multe detalii despre mod si ca sa aflati de unde puteti sa scoateti si daciile si camioanele care au fost facute intrati aici: http://www.visualart.ro/forum/showth...5&page=1&pp=15 bafta! | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | gta:romania cautam loc pt uploadare
cautam un loc unde sa putem uploada tot ce am facut pana acuma la modul nostru. Un site pt proiect ar fi ideal da eu unu ma multumesc cu orice (adica un loc de unde sa se poata downloada fisierele, sa scrie niste informatii si sa apara niste screensoturi). pana acuma s-au facut: -dacia 1310 -dacia logan -dacia solenza -camion roman -camion bucegi -camion dac armata -retexturarea cladirilor a jumate din down town avem mare nevoie de lume sa ne ajute la proiect pt modelare masini, cladiri, texturare, etc, mai ales lume care sa stie sa modifice gta-ul. Dar cel mai mult si mai mult acum e nevoie de un site sau o pagina pe un site si mai ales spatiu pt tot ce e de downloadat screenshots: | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
va ajut eu... o sa fie ceva de genul http://www.2l.ro/gta dar numai ca trebuie sa imi trimiti mie arhivele si le pun eu pe site... (access ftp numai din interior)
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |