Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-12-2004, 01:57   #1 (permalink)
Registered User

Proiect GTA: Romania (Mamaia Vice) :D

modderi din toata tzara uniti-va!
am inceput sa lucram la gta: mamaia vice adica vrem sa transformam orasul din vice city in constanta si mamaia.
eu m-am apucat de texturat case si niste baieti au facut niste dacii si niste camioane.
poze se gasesc aici:
[url]http://www.visualart.ro/forum/showthread.php?s=&threadid=8225&perpage=15&pagenumber=5

cine vrea sa ajute cu orice este binevenit.
planuri de viitor:
-texturizare a majoritatii hartii sa semene cu romania (respectiv constanta si mamaia)
-facut masini dacii arouri, oltcit,cielo,tico, camioane autobuze etc etc
-tradus mai tot textu din joc in romana
-codat misiuni noi specifice dupa ce se termina misiunile originale.
-introdus un tramvai in joc pe sistemu metroului suspendat din gta 3 da asta sa mearga pe strazi ca tramvaiele noastre
-schimbarea de sunete (posturile de radio, muzica, ce zic pietonii etc)

Last edited by bibi_jupanu; 16-12-2004 at 02:18..

bibi_jupanu is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2004, 14:13   #2 (permalink)
Registered User

ali_barosanu's Avatar

mash baga shi io in chestia asta dar habar nu am texturare shi astea..
la sunete daca potzi sa bagi pe langa claxonul ila enervant care tzil dadeau in vice city cand incurcai circulatzia o injuratura daia tipic ca in romania gen "date-n ... matii" sa ne simtzim shi noi ca acasa cand jucam..

ali_barosanu is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2004, 20:40   #3 (permalink)
Registered User

VashTheStampeed's Avatar

Bravo baieti, sa aveti multa bafta, si sa va iasa bine!!
Tare imi pare rau ca nici eu nu stiu sa fac nimic din ce e pe lista..

VashTheStampeed is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2004, 20:49   #4 (permalink)
Registered User

Rave's Avatar

Nu uitati de adrian copilu minune sau DeVito cum isi spune mai nou ...ceva gen "FURIA" , si in loc de vilele alea din vice city sa apara casoaicele alea mari ale tiganilor etc ..chestii de genu asta

Rave is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2004, 23:53   #5 (permalink)
Registered User

emenem's Avatar

Lightbulb

ohoo sper sa apara modu asta!! nu prea am cu ce sa sprijin ca nu am experimentat modificari la gta.. :P aaa ba va pot sprijini moral

emenem is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2004, 04:34   #6 (permalink)
Registered User

pt cine vrea sa invete cum sa modifice vice city asta e dupa mine cel mai bun site:
http://www.gtaforums.com/

Old 18-12-2004, 11:08   #7 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

o intrebare: nu mai bine asteptati sa apara gta: san andreas, si sa faceti mod pentru ala ? in 5-6 luni apare si pe PC si pana atunci puteti sa faceti modelele. Chestia e ca e super buna ideea, dar cand o sa apara San Andreas nimeni nu o sa joace modul vostru... Ar fi misto sa puneti si multi batrani cu plase goale care se plimba pe strazi - si sa faceti autobuzele cum sunt la noi si sa fie tot timpul super pline - la o stati sa tot coboare zeci de oameni si sa urce alte zeci la loc

El_Cid is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2004, 18:30   #8 (permalink)
Registered User

san andreas e mult mai mare si deci mai greu de modificat. daca am fi mai multi ar fi o idee... oricum eu cred ca lumea tot o sa-l joace si pe asta adica romanii, ca chiar daca nu poti sa te ingrasi si sa sari cu parasuta si harta e destul de mica etc, alta e treaba cand joci un joc in care poti sa auzi injuraturi pe romaneste si sa busesti dacii de oltcituri

Old 22-12-2004, 21:40   #9 (permalink)
Registered User

bay tare rau da inceark sa bagi si masini scumpe k in ct mai vezi si escalade si baga kristal summer club :P

Scumfreak is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2004, 03:37   #10 (permalink)
invisible ninja killer

Invisible Ninja-Killer's Avatar

daca aveti nevoie de voice-over-uri... cred ca se poate gasi usa unui cort

Invisible Ninja-Killer is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2004, 12:01   #11 (permalink)
Loony

Ghost's Avatar

Alo ! Vad ca sunt cam multi care confunda Constanta cu Ferentari. Grrrrrr... L-or fi bagat pe Pastaie in psd, dar omul a schimbat fatza Constantei. In bine. Asa ca tineti cont si de asta De noile fantani arteziene, noile hoteluri care au aparut si continua sa apara ca ciupercile dupa ploaie, de disparitia tramvaiului de pe principalul bulevard, de autobuzele noi care au inlocuit jafurile alea de trolebuze, vechi de 30 de ani, etc...
Apropo de texturare, daca o sa-mi iau camera digitala in curand, promit sa ma apuc sa fac poze prin oras si sa vi le trimit.
Iar legat de Dacii si camioane, puteti sa uitati. Camioanele nu circula prin Constanta, iar Daciile cred ca sunt deja mai putine decat masinile straine. Cel putin vara, Daciile sunt clar mai putine pe langa masinile de ultimul tip. N-au aia in San Andreas ce masini umbla prin Mamaia.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2004, 16:27   #12 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Ghost
Alo ! Vad ca sunt cam multi care confunda Constanta cu Ferentari. Grrrrrr... L-or fi bagat pe Pastaie in psd, dar omul a schimbat fatza Constantei. In bine. Asa ca tineti cont si de asta De noile fantani arteziene, noile hoteluri care au aparut si continua sa apara ca ciupercile dupa ploaie, de disparitia tramvaiului de pe principalul bulevard, de autobuzele noi care au inlocuit jafurile alea de trolebuze, vechi de 30 de ani, etc...
Apropo de texturare, daca o sa-mi iau camera digitala in curand, promit sa ma apuc sa fac poze prin oras si sa vi le trimit.
Iar legat de Dacii si camioane, puteti sa uitati. Camioanele nu circula prin Constanta, iar Daciile cred ca sunt deja mai putine decat masinile straine. Cel putin vara, Daciile sunt clar mai putine pe langa masinile de ultimul tip. N-au aia in San Andreas ce masini umbla prin Mamaia.
am vazut si eu constanta si mamaia vara asta cand am fost la mare si am fost si eu placut impresionat (n-am mai fost pe-acolo de vreo 3-4 ani). cu masinile n-avea grija n-or sa fie numai jeguri de dacii. or sa fie si mertane si gipane, viperuri, etc. fantani nu stiu daca o sa putem pune decat daca gasim pe cineva sa le modeleze... si sa vedem cum facem sa bagam jeturi de apa. oricum, trebe respectata si treaba ca in vice city sunt si cartiere rau famate pe langa centru si zona cu hoteluri. si cartierele astea trebe si ele "romanizate". acolo or sa fie gropile (daca o sa putem sa facem) si nasolelile. in afara de asta desi in principal e vb de constanta, totusi principal e sa bagam in joc chestii tipice romanesti (deci camioanele raman). oricum, stai linistit, n-o sa semene constanta cu ferentariu, decat poate un singur cartier.

am mare nevoie de poze daca ai timp sa faci. !!!!!---> este un bloc in constanta pe langa portul tomis cred (?), un bloc ca orice bloc numai ca este cilindric. pare sa fie un bloc de apartamente da mi se pare ca e o expozitie unde fac targuri & stuff. cred ca e destul de cunoscut l-am vazut in o gramada de poze, insa n-am una cu rezolutia potrivita sau cu unghiul bun.
poate poti sa-mi pozezi tu blocu ala. oricum nu e nevoie de o rezolutie prea mare. in jur de 1024X768 sau chiar 800x600 daca o cupa toata poza.

daca faci vreo poza poti sa o trimiti la mamaiavice@yahoo.com

mersi si bafta!

Old 30-12-2004, 20:23   #13 (permalink)
Loony

Ghost's Avatar

Teoretic, luna viitoare ar trebui sa-mi iau camera. Daca o iau, iti trimit poze sa n-ai unde sa le pui
Btw, blocului aluia i se spune "creion" Si noaptea se aprind beculetele la farfuria zburatoare de la ultimul etaj

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2004, 00:01   #14 (permalink)
Nick anterior: Xces1v.

kL1Mb's Avatar

Thumbs up

Super tare Idea !!! sunt curios ce o sa iasa

kL1Mb is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2004, 00:09   #15 (permalink)
Registered User

ionutzs's Avatar

dudes dak vretzi am o dacia logan luata de pe un site de pe net

ionutzs is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2005, 15:36   #16 (permalink)
A.I.

Daedalus's Avatar

Daca nu puneti la posturile de radio si cele pirat unde se difuzeaza manele, tot degeaba. LOL
Suna super ideea, v'as ajuta si eu daca as avea cunostinte, dar nu pot decat sa va felicit si sa va dau suport moral :P

Daedalus is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2005, 03:31   #17 (permalink)
Registered User

am uploadat pe un site ce-am facut pana acuma
adica am texturat cam un sfert din down town si cateva cladiri din little havana.

se poate scoate de aici:
http://www.gta.mods4us.com/modules/d...at.php?cid=118

pt mai multe detalii despre mod si ca sa aflati de unde puteti sa scoateti si daciile si camioanele care au fost facute intrati aici:
http://www.visualart.ro/forum/showth...5&page=1&pp=15

bafta!

Old 24-03-2005, 19:28   #18 (permalink)
Registered User

gta:romania cautam loc pt uploadare

cautam un loc unde sa putem uploada tot ce am facut pana acuma la modul nostru. Un site pt proiect ar fi ideal da eu unu ma multumesc cu orice (adica un loc de unde sa se poata downloada fisierele, sa scrie niste informatii si sa apara niste screensoturi).

pana acuma s-au facut:
-dacia 1310
-dacia logan
-dacia solenza
-camion roman
-camion bucegi
-camion dac armata
-retexturarea cladirilor a jumate din down town

avem mare nevoie de lume sa ne ajute la proiect pt modelare masini, cladiri, texturare, etc, mai ales lume care sa stie sa modifice gta-ul. Dar cel mai mult si mai mult acum e nevoie de un site sau o pagina pe un site si mai ales spatiu pt tot ce e de downloadat

screenshots:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	a1.JPG
Views:	981
Size:	46.5 KB
ID:	35461   Click image for larger version

Name:	a2.JPG
Views:	920
Size:	44.7 KB
ID:	35462   Click image for larger version

Name:	a3.JPG
Views:	672
Size:	38.4 KB
ID:	35463   Click image for larger version

Name:	a4.JPG
Views:	789
Size:	53.2 KB
ID:	35464   Click image for larger version

Name:	a5.JPG
Views:	816
Size:	48.0 KB
ID:	35465  

Old 24-03-2005, 19:31   #19 (permalink)
Registered User

more screens
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	a6.JPG
Views:	682
Size:	29.6 KB
ID:	35466   Click image for larger version

Name:	a7.JPG
Views:	676
Size:	43.7 KB
ID:	35467   Click image for larger version

Name:	a8.JPG
Views:	757
Size:	41.0 KB
ID:	35468   Click image for larger version

Name:	a9.JPG
Views:	896
Size:	54.0 KB
ID:	35469   Click image for larger version

Name:	a10.JPG
Views:	795
Size:	48.4 KB
ID:	35470  

Old 25-03-2005, 12:10   #20 (permalink)
Registered User

thesnail's Avatar

va ajut eu... o sa fie ceva de genul http://www.2l.ro/gta dar numai ca trebuie sa imi trimiti mie arhivele si le pun eu pe site... (access ftp numai din interior)

thesnail is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules