![]() |
| | #25 (permalink) | ||
|
Mi-ar placea ca in acest mod sa se pastreze 'ierarhia' masinilor, nu ca la alte mod-uri in care pe strada erau doar masini scumpe, iar cele mai varza erau si cele mai greu de gasit. De asemenea, consider ca ar trebui respectat numarul de locuri care il au masinile originale, pentru a se putea juca Vice City de la cap la coada; aici ma refer in special atunci cand Tommy V. o face pe pompieru'. Imi place ideea de a fi o gramada de Dacii in joc, iar firmele sa apara in limba romana. Sper ca nu uitati de Lastun... zis si Dacia 500 sau Lada sau Trabant sau ARO (zimbrul carpatin din trecut).
| |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
yeah...super afacere...tu pui la dispozitie un spatiu care oricum e free, si vrei sa culegi lauri...nu nene, care e smecher, sa dea 61 de dolari pe www.gtaromania.ro (care e liber in momentul asta...din pacate gta.ro nu e) si abia dupa aia sa vrea oameni care sa se ocupe de gta romania.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
man nu e free eu am site cineva mia comparat domeniu fifaunderground.com pe 4 ani si eu am nu am pus acolo decat o redirectionare catre siteul meu actual ca nu pot sal mut acolo fiindca e php-nuke dar vreau sa fac mai multe siteuri de jocuri acolo pacat ca sunt fifaunderground.com daca era altceva era mai marfa deci nu e gratis ca sa stii cum stai! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |