![]() |
| | #44 (permalink) | ||
|
tare. daca mai vrei ajutor cu siteul, flash stuff, design, hosting eventual promovare etc...te pot rezolva vreau download
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
s-a lansat situl, sunt downloaduri si screenshoturi http://mamaiavice.boo-media.com/ | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Nu cred ca e tarziu. E un mod bine venit. Doar ca, in afara de masinile de productie autohtona, din ce-am vazut in screenshot-uri nu seamana de nici un fel cu Mamaia sau Constanta. Curiozitate: Daciile alea chiar se aud ca niste Dacii ?
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Nu este tarziu pentru ca nu se doreste a fi la concurentza cu GTA:SA (care am auzit ca nu e deloc grozav oricum ). Este...altceva. Oamenii curiosi vor incerca.Deocamdata se cauta si niste surse de finantare. In planurile de viitor intra si schimbarea vocilor, sunetelor, melodiilor.
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Bai baieti sunteti fenomenali, blocurile m-au dat pe spate. Masinile trebuie sa le iau separat , nu? Si pt. cine zicea ca nu se mai joaca nimeni vice city, sa stii ca multi, ca mine,le au instalate pe amandoua pe pc: si SA si Vc!!!!
| ||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Imi plac blocurile , masinile dar mai ales tipa care sta chiar la Posta ![]() Din pacate nu prea seamana orasul cu Mamaia. Sunt de apreciat baietii ca s-au tinut de treaba si nu au renuntat la proiect...bravo lor!
__________________ COMENZI: 0745-150-855 - YM: protermal81 | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
cred ca bag iar Vice City doar ca sa vad cum arata schimbat , din screenshoturi arata misto , tare faza cu case noi , ar fi super daca ati schimba si sunetul pe la misiuni sa fie in romana , si elicopteru ala de pe acoperisu la casa aia mare de unde salvezi (V) parca , eu zic sa-i schimbati desingu , sa fie misto , dar sa nu fie dala de armata tot civil dar mai misto, si sa bagati si un BMW dala misto si sa bagati un monopost de F1 care sa bage viteza calumea ( Ferari de preferat) cam atat deocamdata , sa bag jocul si sa vad schimbarile si poate mai imi vin niste idei. Eu v-am dat niste idei , daca puneti in aplicare macar una e bine .Bafta in continuare! | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Chiar belea screenshoturile de pana acum... si mashinile sunt foarte bine modelate, dar treaba cu texturile aplicate pe caldiri - nu stiu cata lumea va observa asta, adik se vede daca stai sa te uiti dar cine face asta in timp ce joaca. Oricum sper sa-l duceti la bun sfarshit fiindk merita, m-am amuzat copios uitandu-ma la screenshoturi garcea ala arata mortal si bineinteles ca nu are nici o treaba cu gta:sa, sunt sigur ca cei curiosi il vor incerca oricum, ca si mine de altfel bafta in continuare
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
bravo piniuli & gasca. O treaba superba, daca ma gandesc numai la masinile facute pana acuma si cate mai aveti in proiect. Va urmaresc de la inceput pe visualart, si ce pot sa zic? Ca poate o sa va bagati mai tarziu coada si in san andreas, sau cine stie poate mai faceti si alte masini romanesti.. ca TV-ul de exemplu..
| |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
sal ppl...sunt adminu proiectului... pentru detalii suplimentare www.mamaiavice.iad.ro si forum: www.mamaiavice.3xforum.ro ...intrati si interesati-va...noi masini in fiecare zi...sau cel mult o data la 3 zile...
| |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Doamne...e incredibila Romania din ziua de azi...toata lumea imi fura modu'...toata lumea zice k is un impostor...pentru ultima data:VB CU CEILALTI!VB CU PINIULI!SAU CU CINE VRETI VOI! eu sunt cel care face site-ul...eu sunt cel care se ocupa si de el si de forum!eu sunt cel care asambleaza modul!e clar? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |