Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-01-2005, 17:31   #1 (permalink)
Registered User

Inger Ingeras's Avatar

Cu HUNTER-ul prin boscheti...

Hai sa discutam cate ceva legat de clasa asta...

1. Care e cel mai tare pet?
2. Cate skill-uri il poti invata si de la cine le iei?
3. Se merita sa te faci 100% sniper sau e bine sa mai dezvolti oleaca si partea melee?
4. Care credeti voi ca sunt cele mai reusite talente?
5. Cine-ti canta prohodul si cui ii sapi groapa in PvP?
6. Tactici, scheme si manevre...

O sa vin si eu cu raspunsurile mele la toate intrebarile de mai sus, dar intre timp astept si ceva feedback de la voi...

Last edited by Inger Ingeras; 11-01-2005 at 22:32..

Inger Ingeras is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 17:40   #2 (permalink)

szebah's Avatar

Scriu repede ca trebuie sa plec de la birou!

Am un hunter (elf). Eu zic ca daca te dezvolti 100% sniper pierzi timp cand in acelasi timp poti sa imi dezvolti si melee (si care dupa parerea este destul de folositor). Asa am mers pana acum. Trag cateva de focuri cu arcul si imediat trec pe melee!

O sa imi fac si eu un caracter pe eredar ca vad ca este guilda acolo. Ar fi pacat sa nu fiu si eu.

Mai multe comentarii cand ajung la noapte acasa! si cu raspunsuri la celelalte!

szebah is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 18:22   #3 (permalink)
Registered User

Neuromancer's Avatar

WoW Characters
Hmm. Nu joc efectiv eu cu hunter (joaca sotia) dar din cate am vazut/citit pe net, i-am sugerat sa mearga un mixaj de range/pet talents. Baga pet-u cu growl la inaintare si apoi baga ranged dar in ideea ca agro ramane pe pet. Petu are 1000 armura si face fata destul de bine. Acu nu stiu cum va merge mai departe (e doar lvl 24)...

Cel mai tare pet... dunno. Am vazut cum se comporta doar un tigru si un raptor. Thumbs up pentru feline, au viteza de atac mare.

Despre PvP... nu pot zice mare lucru saraca o tot incaseaza de la Hoarda, de la cei cu 5 lvl-le mai mare....

Daca o sa ma apuc sa joc eu cu un hunter o sa mai zic una alta.

Neuromancer is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 19:38   #4 (permalink)
Registered User

EcthelionElf's Avatar

Felinele parca-s cele mai bune.. Ce inseamna cel mai tare pet? Sunt crocodili ursi si niste pantere care toti au skilluri si diferite caracteristici. O idee ar fi sa-ti alegi un pet care iti place tie personal cel mai mult ca partener, apoi sa-l upgradezi cu skilluri pe care le inveti de la pets temporari.

EcthelionElf is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 21:48   #5 (permalink)
Registered User

Inger Ingeras's Avatar

PET stuff...

1.
Pana acum am avut doar pisici si ursi. Speram ca voi ati mai incercat si altceva.
Ce-i drept si mie imi plac pisicile. Ataca mai repede si se feresc mai usor de lovituri. Ursii au viata mai mare, in schimb incaseaza suturi constant. Am impresia ca au si damage putin mai mare dar ataca nitel mai rar ca mâtzele.
Oricum am de gand sa incerc mai multe pet-uri ca sa vin cu o parere cat de cat competenta.

2.
Cand mi-am luat tigrul din Sen'jin stia Cower, iar Growl e din oficiu [te invata trainer-ul]. Am mai imblanzit un urs din Ashenvale de la care am invatat Claw. Din cate am vazut mai exista Bite si Rend. Ar mai trebui sa fac rost de un lup si un raptor ca sa fiu sigur.
Daca mai stiti voi de unde sa luati alte skill-uri nu va sfiiti sa ma luminati si pe mine.

Last edited by Inger Ingeras; 11-01-2005 at 22:34..

Old 11-01-2005, 23:30   #6 (permalink)
Registered User

EcthelionElf's Avatar

pai parca si crocodilii chiar de prin barrens stiu un skill; pe unde gasesti lupi, incearca-i si pe ei; am impresia ca lupii sunt cam intre feline si ursii, mai echilibrati.

Old 12-01-2005, 15:12   #7 (permalink)

szebah's Avatar

Nu-s care e cel mai tare pet, dar eu am un OWL care m-a servit foarte bine pana acum! O singura intrebare! Cum il invat skiluri? Serios nu stiu nici nu m-am interesat despre asta pana acum!

Old 12-01-2005, 20:26   #8 (permalink)
Registered User

Inger Ingeras's Avatar

Quote:
Originally Posted by szebah
Nu-s care e cel mai tare pet, dar eu am un OWL care m-a servit foarte bine pana acum! O singura intrebare! Cum il invat skiluri? Serios nu stiu nici nu m-am interesat despre asta pana acum!
Hai sa zicem ca dai Tame la un urs. Te duci cu el la Pet Trainer si cand dai ''Train me in the ways of the beast'' o sa observi ca poti invata de la el ''Claw''. Mai departe lasi ursu la Stables sau ii dai Abandon si te duci sa dai Tame la o pisica. O duci si pe asta la Pet Trainer si cand dai ''Train...'' o sa observi ca a mai aparut ''Cower''. Inveti si skillu asta.

In sfarsit intri la Skillurile de Beastmastery ale Hunter-ului si cauti icon-ul ala care seamana cu o prastie si ii zice ''Train Pet''. Acolo or sa-ti apara toate skillurile pe care le-ai invatat pana in momentul ala [in cazul nostru Claw, Cower si Growl care e din oficiu] si cate skill points are nevoie pet-ul tau ca sa-l inveti manevrele alea [pet-ul castiga skill points pe masura ce acumuleaza XP si creste in lvl].

Daca totul e ok, in cele din urma o sa ai o mâtza care stie Cower, Claw si Growl. Iti recomand sa experimentezi mai departe si cu alte animale, ca sa vezi ce skill-uri mai inveti de la ele.

Spor la vanatoare !!!

Old 12-01-2005, 21:08   #9 (permalink)
Registered User

EcthelionElf's Avatar

Crocodilul mai are un skill.. parca "bite" se numeste, nu-s sigur de nume, dar cred ca da wounding.

Old 13-01-2005, 07:22   #10 (permalink)
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Quote:
Originally Posted by szebah
Scriu repede ca trebuie sa plec de la birou!

Am un hunter (elf). Eu zic ca daca te dezvolti 100% sniper pierzi timp cand in acelasi timp poti sa imi dezvolti si melee (si care dupa parerea este destul de folositor). Asa am mers pana acum. Trag cateva de focuri cu arcul si imediat trec pe melee!

O sa imi fac si eu un caracter pe eredar ca vad ca este guilda acolo. Ar fi pacat sa nu fiu si eu.

Mai multe comentarii cand ajung la noapte acasa! si cu raspunsuri la celelalte!
Impresiile mele:

Melee ~= 0 (cel putin la PvP scopul este scapi de melee si sa intri in 'range').
Dmg ranged nu se compara cu cel melee care nu poate avea decat functia de finish. Talentele evident se investesc in marksmanship. Survival vine secundar (improved wing clip, dodge bonus, chance to hit, detterance si poate inca ceva pe-acolo la alegere).
Nu uitati sa folositi feign death, cel mai tare skiill de pierdut aggro (e.g. daca ai dat dmg prea mare si petul astfel pierde mobu care vine spre tine, mai degraba dai feign death decat sa-l iei la melee).

Pana baga sageti crafted sau macar superioare, gun-urile ruleaza, mai ales dupa ce poti pune gloantele de 17.5 dps (fata de 13 dps: maximum de la jagged arrow).

Obiectele nu trebuie sa aiba decat agility si stamina, restul stats-urilor sunt nesemnificative (ma refer doar la stats-urile primare, nu la bonusurile speciale e.g. chance to crit etc.).

Pet: King Bangalash (lvl 43 elite din stranglethron vale) are caracteristicile normale ale unei pisici (dps mare, armura mica si hp mici) dar are in plus o viteza fantastica. Sfaturi pentru tame: folositi freeze trap.

RaDuke is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2005, 09:40   #11 (permalink)

szebah's Avatar

Interesant!

Multumesc Ingeras!

RaDuke ai mare dreptate. Toate punctele mele la talente s-au dus pe Marksmanship si nici nu ma gandeam sa bag la altceva! Dar totusi fara un pic de melee... asta este placerea mea binenteles. Ideea e ca intr-un grup bine organizat este clar ca nu ma duc cu melee in fata. Stau si dau cu arcul ca de... de aia sunt hunter.

M-am confruntat aseara cu o problema ce m-a cam deranjat. Am deja aimed shot rank lvl 1. Este talent. Mai departe trebuie sa mergi la hutner trainer sa il inveti de lvl 2. Dar nu il gasesc deloc. Traineri nu imi dau decat aimed shot rank lvl 3 la nivelul 36. Eu cum il fac de lvl 2? Unii mi-au spus ca este un bug... bine bine dar mai departe ce fac? Ca nu vreau sa raman fara unul din cle mai bune skiluri ale hunterului (la lvl 60 face 600 dmg parca)

Ura!

Old 13-01-2005, 11:27   #12 (permalink)
BanKer

ahile*'s Avatar

dupa mine hunteru este CEA mai plicticoasa clasa ... iar ultima ramura de skiluri este inutila ( mai ales in PVE)

uite cum am facut eu hunteru meu : ( in pve ) si mi s-a parut FOARTE FOARTE simplu sa faci SOLOplay si PowerLEVEL

Beast Mastery Talents (30 points)

Endurance Training - 5/5 points
Bestial Discipline - 5/5 points
Unleashed Fury - 5/5 points
Thick Hide - 3/5 points
Ferocity - 5/5 points
Improved Mend Pet - 2/2 points
Frenzy - 5/5 points

Marksmanship Talents (21 points)

Improved Concussive Shot - 5/5 points
Lethal Shots - 5/5 points
Aimed Shot - 1/1 point
Improved Arcane Shot - 5/5 points
Mortal Shots - 5/5 points

Survival Talents (0 points)

nu spun ca este cea mai buna combinatie ( sau poate ca este pentru stilul meu de joc ) si iar nu spun ca am testat-o decat pana la level 40 , iar din cate am inteles problemele cu Hunteru apar dupa level 55+ ( probleme MARI..)

ahile* is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2005, 11:29   #13 (permalink)
BanKer

ahile*'s Avatar

a si sa folositi doar Claw si Growl FARA Bite ..

Old 13-01-2005, 14:30   #14 (permalink)
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Mda problemele incep sa apara dupa lvl 50 cand petul nu mai este bun decat de solo, fiind aproape inutil in instante (singura modalitate de utilizare este fara growl pe mobii care sunt deja tag-ati, altminteri moare instant, cu tot tree-ul de talente cu tot).
De aceeea, tree-ul de talente de la beastmastery este inutil decat daca ai de gand sa joci strict solo si cu putin pvp (unde evident tree-ul de marksmanship + mai ales cel de survival sunt infinit mai utile).
Probleme mai apar si din cauza faptului ca hunterul poate fi inlocuit lejer de orice clasa din joc, neaducand nimic util decat raw dps. Pana si functie 'oficiala' de master puller devine indoielnica avand in vedere ca feign death este rezistata in 50% din cazuri (mai bine pulleaza tankul).

Oricum la solo ramane rege, iar la PvP e foarte versatil (bun la solo, rupe la ganking si la raiduri - hehe am participat la ceva scale pvp si imi parea ca ma descurc bine - oricum aici ramane de vazut).

Tip: In Zul'Farrak (instanta lvl 45+ in Tanaris), unul dintre bossi poate fi foarte usor batut (altminteri e extraordinar de dificil) cu ajutorul unui hunter.
Ideea e ca bossul respectiv in momentul in care este pullat normal (range sau body pull) sumoneaza vreo 5-6+ bazilisti de-odata, care fac lupta destul de inegala.
Ideea e ca bossul (care se afla intr-o pestera) trebuie pullat cu petul (cu sau fara eyes of the beast) si nu mai sumoneaza toti bazilicii de-odata.

Old 13-01-2005, 14:38   #15 (permalink)

szebah's Avatar

Dupa cum am mai spus mie mi-a placut foarte mult hunterul deoarece si la diablo eram fascinat de Rogue (e chestie de arcuri si asta este unul din motivele pentru care nu mi-am luat un gunner). Fascinat sunt insa de toate clasele si nu ma las pana nu imi fac cate un caracter din fiecare de lvl cat mai mare.

Dar pentru mine Hunter rulz momentan.

Si sa imi spuneti si mie o zona (sunt elf) unde sa vanez dupa lvl 30. Sunt skinner/leatherworker deci de preferat ceva de vanat sa pot jupuii.

PS: nu stie nimic nimeni de faza cu aimed shot-ul?

Old 13-01-2005, 15:37   #16 (permalink)
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Evident Stranglethorn Vale (beaucoup de quests si de exp + piei cat cuprinde).
Nu, de faza cu aimed shot nu am auzit nimic.

Old 13-01-2005, 15:41   #17 (permalink)
BanKer

ahile*'s Avatar

hmm ciudat ... eu level 2 dar sa mor daca mai stiu cum l-am luat ... ( parca trebuie sa omori un mostru de apa ( level 27 ) ( questu face parte dintr-o serie ) questu asta de care iti zic il iei de pe malul apei pe langa rachet ( este posibil sa vorbesc prostii . iti repet a trecut ceva vreme da cand am renuntat la hunter si am uitat ...)

Old 13-01-2005, 16:34   #18 (permalink)

szebah's Avatar

Chiar ca este ciudat! Am facut o petitie celor de la lizzard si mi-au raspuns ca trebuie sa am aimed shot de lvl 1 de la talente si dupa aia imi da hunter trainerul de LVL 2, lvl 3 samd! Cred ca nu am fost destul de explicit cu ei ca mi se parea logic sa iti iei mai intai lvl 1. O sa le mai trimit o petitie astazi!

si celilalti din joc mi-au spus ca de la hunter trainer il au... dar ma rog altcineva mi-a spus ca este un bag... (bug)...
voi vedea. revin cu rezolvarea

Old 13-01-2005, 20:17   #19 (permalink)
Registered User

Inger Ingeras's Avatar

Arrow 4. Talente si impresii

SURVIVAL

Improved Raptor's Strike - la rank 5 iti reduce cooldown-ul cu 1 secunda [initial e la 6 secunde].

...Incep sa cred ca am luat teapa cu talentu asta. Cu toate ca ma lupt melee cam 35-40% din timp, am observat ca sunt sanse la fel de mari sa-mi dea miss sau parry cand folosesc abilitatea asta. Si cum in cel mai bun caz o dau o data la 5 secunde, sansa de a nimeri ceva cu ea e si mai mica.

MARKSMANSHIP

Improved Concussive Shot - arunci 5 talent points pentru o sansa de 20% sa dai un stunn... care dureaza numai 3 secunde.

...Presupunand ca nimeresti sageata cu Concussive Shot si prinzi pe deasupra si sansa aia de 20%, ai reusit sa-l intepenesti pe ala TREI SECUNDE. Useless...

Old 16-01-2005, 16:38   #20 (permalink)
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Quote:
Originally Posted by Inger Ingeras
SURVIVAL

Improved Raptor's Strike - la rank 5 iti reduce cooldown-ul cu 1 secunda [initial e la 6 secunde].

...Incep sa cred ca am luat teapa cu talentu asta. Cu toate ca ma lupt melee cam 35-40% din timp, am observat ca sunt sanse la fel de mari sa-mi dea miss sau parry cand folosesc abilitatea asta. Si cum in cel mai bun caz o dau o data la 5 secunde, sansa de a nimeri ceva cu ea e si mai mica.

MARKSMANSHIP

Improved Concussive Shot - arunci 5 talent points pentru o sansa de 20% sa dai un stunn... care dureaza numai 3 secunde.

...Presupunand ca nimeresti sageata cu Concussive Shot si prinzi pe deasupra si sansa aia de 20%, ai reusit sa-l intepenesti pe ala TREI SECUNDE. Useless...
Hunter la melee? Hmm. Cam 5% din timp ar trebui sa fii melee, pentru ca aceasta clasa sa aiba vreo noima.
Concussive Shot - Useless? este a must pentru PvP...
La fel si Improved Wing Clip...

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW - Clase

Thread Tools

Posting Rules