![]() |
| | #201 (permalink) | ||
|
2x15 agi = increased change to dodge, inreased chance to hit, increased chance to crit, nu numai dps. In pvp sau MC (adica unde conteaza) nu ai ce face cu mana. Cu exceptia unor dueluri cu palas sau cu shamani (si atunci doar in cazuri extreme) nu imi amintesc sa fi ramas oom. Ori moare el, ori mor eu mult mai curand de atat. Iar in MC esti atat de buffat, incat in mod normal nu scazi sub 80% decat poate la bosi si asta indiferent ce shots spammezi. Daca totusi te trezesti cu mana sub 80% la thrash mobs e clar ca cineva nu isi face treaba la buffing sau ca echipamentul tau e gay.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
M-am jucat si eu nitel cu talent calculator-ul si mi-a iesit un build destul de interesant cu 21 Marksmanship si 30 Survival. In sfarsit hunterul mai poate sa faca fata cat de cat la melee... Deflection, Deterence, Counterattack si bonusul de la Lightning Reflexes sunt dementiale luate toate la un loc. Daca vii pe deasupra cu Savage Strikes, Imp. Wing Clip, Survivalist, Surefooted si Killer Instinct, o sa te alegi cu un Hunter nervos rau de tot la melee pvp. Heh... deja imi suna mai mult a build de Fallout 2 decat de WoW.Mai trebuie doar sa fim baieti destepti si sa ne luam si criticalele de la marksmanship, ca sa le rupem kuru obositilor alora care umbla numai in pijamale si isi zic casteri.
__________________ Amin. | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
w00t! sa moara casterii :PDar sa revenim, eu ma joc cu beastmastery acum pe test. Inca nu am apucat sa-l joc cum trebe ca tot crapa... dar in PvP beastmastery mi se pare extraordinar de tare. Cel putin pt. un Night Elf Hunter cu Cat as a pet. Shadowmeld (si tu si pet-ul. pet-ul cu atacul din stealth), dash+stun, etc. Sunt multe combinatii viabile si sincer inca nu stiu ce sa aleg Dar all for the best! Imho tote sunt bune.PS: Am uitat sa zic ceva: Fvck Blizzard :P Vreau sa imi testez build-urile pe char-ul meu nu pe un dwarf amarat cu 280 agility si o sansa de crit vai de mama ei...
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Beast Mastery dupa parerea mea este de kko. Si asta doarece cam orice clasa poate sa-ti trimita petu in balarii si uite cum ai dat 31 de puncte pe ceva ineficient. Eu cred ca ma voi duce pe 5/31/15. Mai exact : Click Aici. Mi se pare ceva mai viabil decat celelalte. Hunter in Melee = Dead Hunter. Nu poti sa faci nimic contra unui MS Crit Warrior, cu rogue nu prea te joci ca te poate tine la cinema pana mori si sa nu uitam de paladin unde trebuie sa-l dai jos de vreo 3 ori ca sa poti sa-l trimiti la culcare.
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
Deterrence, Counterattack, Wing clip... toate sunt bune ca sa iesi din melee cu fata curata, iar daca mai scapi si un Raptor Strike pe drum nu se supara nimeni. Hunterul e facut pentru ranged damage si tocmai de aia ma bucur ca ne-au mai pus astia la punct cu melee-ul ca sa nu mai iesim de fiecare data sifonati din inghesuiala.
__________________ Amin. | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
|
Deja incep sa ma gandesc si eu la Melee pentru ca ies destul de shifonat din melee...so : Beast Mastery Talents - 0 points Marksmanship Talents - 21 points Improved Concussive Shot rank 5/5 Lethal Shots rank 5/5 Aimed Shot rank 1/1 Improved Arcane Shot rank 1/5 Hawk Eye rank 3/3 Mortal Shots rank 5/5 Scatter Shot rank 1/1 Survival Talents - 30 points Humanoid Slaying rank 3/3 Deflection rank 5/5 Savage Strikes rank 2/2 Improved Wing Clip rank 5/5 Trap Efficiency rank 2/2 Deterrence rank 1/1 Surefooted rank 3/3 Killer Instinct rank 3/3 Counterattack rank 1/1 Lightning Reflexes rank 5/5 Ceva comentarii?
__________________ >Phear the Penguin< Last edited by Crociffixio; 07-09-2005 at 11:33.. | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
Asta sa zicem ca e pentru pvp deci counterattack, killer instinct, surefooted & the works. Punctele din monster slaying ar putea fi scoase pt a completa talentul survivalist... Marksmanship Talents - 24 points Improved Concussive Shot rank 5/5 Efficiency rank 1/5 Lethal Shots rank 5/5 Aimed Shot rank 1/1 Hawk Eye rank 3/3 Improved Serpent Sting rank 0/5 Mortal Shots rank 5/5 Scatter Shot rank 1/1 Barrage rank 3/3 Ranged Weapon Specialization rank 0/5 Survival Talents - 27 points Monster Slaying rank 3/3 Humanoid Slaying rank 3/3 Deflection rank 5/5 Improved Wing Clip rank 5/5 Survivalist rank 3/5 Deterrence rank 1/1 Surefooted rank 3/3 Killer Instinct rank 3/3 Counterattack rank 1/1 Ma bate un gand sa renunt la counterattack si la cateva puncte din Survival si sa bag in noul Trueshot Aura care incepe direct cu 45 AP la rank1. Vechiul (actual) Trueshot adauga 30/45/60 AP deci noul TS are trebui sa fie 45/70?/90 si chiar ar merita investitia plus ca noua raza e de 45yds in loc de 30 deci rogues/warriors chiar ar beneficia de bufful asta. Marksmanship Talents - 34 points Improved Concussive Shot rank 5/5 Efficiency rank 5/5 Lethal Shots rank 5/5 Aimed Shot rank 1/1 Hawk Eye rank 3/3 Mortal Shots rank 5/5 Scatter Shot rank 1/1 Barrage rank 3/3 Ranged Weapon Specialization rank 5/5 Trueshot Aura rank 1/1 Survival Talents - 17 points Monster Slaying rank 3/3 Deflection rank 5/5 Improved Wing Clip rank 5/5 Survivalist rank 3/5 Deterrence rank 1/1 Asta e orientat mai mult spre pve deci fara humanoid slaying sau counterattack, doar pure damage. edit: BM tot nu ma atrage in afara duelurilor sau solo pvp, nu l-am testat deci nu stiu cum funtioneaza noile talente. Dar cum toata lumea o arde acum prin BGs unde petul e un element "expendable" deci tot nu merita investite talente in el.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
|
BM dupa parerea mea e o tampenie pentru ca in 15 secunde majoritatea casterilor ( e.g. Priest, Mage ) pot atenua dmgul facut de pet prin bubbles. 15 secunde unde esti cu totul, cel mai posibil, in deadzone. Nu mi se pare un talent destul de bun, avand in vedere ca la dueluri si PvP nu prea folosesti atat de mult petul ( aprox 20% din dmg il da petu - restul il faci tu ). BM e orientat mai mult pe partea de casteri pentru ca petul il gadila la propriu pe un warrior. Ieri tocmai am dat un tame pe Broken Tooth. Ce noroc am avut. Prin preajma era si un hunter dwarf lvl 41 - eu fiind 37. Mi-a aruncat 4-5 sageti si am murit instant ( nu aveam petul cu mine pentru ca era la culcarica in Stable ). Tocmai cand am vrut sa plec am trecut pe langa fortareata aia, si uite acolo era frumos Broken Tooth, se plimba agale. Cu 2 adduri dupa mine - am dat un FD...am tras un FA, Trap, si am inceput sa-i dau tame uitandu-ma in jur de o posibila alianta care sa-mi ia jucaria de sub nas. Cu un add luat in timpul tameului tot am reusit sa-l iau si apoi l-am ajutat sa omoare addul. Momentan este level 4 la Loyality si deja are trained : Growl 4, Bite 5, Claw 4 si Dash 1. Intrebare intrebatoare : Cand i-am dat tame el a venit cu Dash 2. M-am dus la tarc si am schimbat petu ca sa-i dau drumul celui vechi ( The Rake ). Cand l-am luat inapoi nu mai avea Dash 2 - si normal ca nu eram la nivelul respectiv pentru astfel de skill. Cand va ajunge la nivelul required de Dash 2, il va avea instant sau trebuie iarasi sa caut dupa el? P.S. Acum inteleg si eu de ce Ingeras spunea ca Hunter e addicted...folosesti o gramada de skilluri in batalii fata de celelalte clase unde 4-5-6 skilluri dai la spamm.
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
Uita-te la train pet si vezi daca ai invatat tu Dash lvl 2. Skillurile de la pet le inveti luptand melee cu el pana foloseste skillul ala. Dupa ce ai invata un skill de la pet il ai in lista. Daca nu ai dash2 in lista inseamna ca nu ai apucat sa il inveti si trebuie sa dai tame unui alt pet (cred ca peste lvl 40). O lista foarte buna cu toate skillurile si peturile la care se gasesc: http://www.goodintentionsguild.info/hunters.html
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
Bai am vazut ca si Qin de la voi incerca demonii... dar ffs!!! e varza baiatul... nu imi venea sa cred ce putea sa faca sincer. tell him to read teh guides! sau sa intrebe pe cineva ca altfel nu ii face nici la anu`... oricum varza Qin ![]() On the other side: GO GO GO! Get teh Rhok!
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |