![]() |
| | #226 (permalink) | ||
|
eu pt quest am luat vendorstrike :> anyway planning on kiting it. am incercat asa de chestie pe la 12 ca n-avea cine sa ma ajute atunci... si cu un major mana pot am ramas fara mana pe la 76%. vad eu... mai incerc odata cu oameni sa-l kiteuiesc, daca nu sar in melee peste 4 ore ii faceam si eu intr-o zi dar nu ma ajuta nimeni | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
Asa mi-am aranjat eu specul de MC/Onyxia/BWL Marksmanship Talents - 34 points Efficiency rank 5/5 Lethal Shots rank 5/5 Aimed Shot rank 1/1 Improved Arcane Shot rank 5/5 Hawk Eye rank 3/3 Mortal Shots rank 5/5 Scatter Shot rank 1/1 Barrage rank 3/3 Ranged Weapon Specialization rank 5/5 Trueshot Aura rank 1/1 Survival Talents - 17 points Monster Slaying rank 3/3 Humanoid Slaying rank 3/3 Deflection rank 5/5 Survivalist rank 5/5 Deterrence rank 1/1 Pastrez Scatter Shot si Detterence pt momentele delicate din natura :P Nu investesc in concussive sau wing clip pentru ca majoritatea mobilor sunt imuni si prefer sa dau dmg mai mare pe termen lung cu puncte in Efficiency, Imp Arcane, TS Aura, Ranged Weapon Specialization.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
abia acuma am citit ca: "Bats, owls, and carrion birds can now learn the Screech ability, a fast single-target attack that also lowers the attack power of all enemies within melee range of the pet. " Am impresia ca voi vedea deacuma incolo ceva mai multe lilieci, bufnite si carrion birds(?) decat am vazut pana acuma. 1vs1 impotriva unui astfel de hunter va fi fooaaarte interesant.
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
|
Gloominati, trust me ala din BS nu merge cu kite Era undeva printr-un ghid pe net ca zicea ala: "First I tried to kite him. Got him from the plateau to the altar of storms and the back again and he still was at 50%. Then I decided to go melee and I got him preety fast like that."Adica... dual-wield cu demonslaying, wing-clip tot timpul si scorpid sting cand face enrage. Totul este de timing. Vezi sa ai mana pots. Si ca sa nu faca evade baga-i un flip-shot arcane shot lvl1 cand iesi din melee. Btw sa nu stai mult in melee! Dai un raptor strike, inca un wingclip si cam asta e tot. Daca esti un mare consumator de mana poti folosii si demonic runes Idea e ca tu nu trebuie sa iei deloc damage de la asta
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
| Quote:
nu prea am timp de quest... si cand intru ba pica serverul, ba apare patch (ca acum... nu vine nimeni sa ajute:> ). poate in weekend | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
|
Am incercat BM si pot sa spun ca cu Broken Tooth faci ravagii contra cloth si leather. Mail si plate nu te atingi frate...toti sunt calare pe tine in melee si abia poti sa faci ceva sa scapi de ei. Petu cu BM mai mult gadila decat sa faca dmg. So, daca vrei sa fii caster si rogue menace go BM 31. Daca vrei sa fi good rounded MM/SV - 21/30 is the way to go. poate 31/20...nu stiu, dar momentan sunt 21 MM / 14 SV cu detterence si improved wingclip. Pot sa spun ca scap destul de usor de paladini, rogue...mai greu cu warriorii - dar mai trebuie sa mai acumulez ceva experienta impotriva lor.
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #236 (permalink) | ||
|
Dupa mine fara 31 BM/broken tooth hunteru in momentu de fata nici numai are rost sa joace pentru ca inainte la ranged era ceva de genu 50% mortal shots/trueshot aura iar acum se poate alege din : 1)Trueshot aura/+30% mortal shots cu 31 MM si restu 20 nu conteaza 2) +15% agility/30% mortal shots cu 30 survival/21 MM TS/15% agility tot pe acolo se ajung ca dps si practic inainte ranged era mai bun decat acum...iar TS poate are un buff dar nu se simte deloc cat sa acopere 20% critical strike damage un lucru care era de baza la ranged 31 BM/20 survival ftw! | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
|
Broken tooth sau un bat cu attack speed 1.0 din ZG. Numai ca ala vine din prima lvl 58-59. Am vazut doar poze insa la primul drum imi "trag si eu unul". Insa no BM for me. marks/surv in continuare.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #239 (permalink) | ||
|
Eu am ramas MM si ceva Survival (5/34/12) + Improved Aspect of the Hawk , care e bestial! Pentru MC/BWL/Onyxia este genial. Are proc f. des la cei 5%. In phase 2 la Onyxia am facut un damage incredibil. 177DPS raw unbuffed, 23.07% chance to crit. I'm happy with my new hunter. Deci in MC pe mobs cu sunder si fairy fire dau multishot crit de 1500-1600. Aimed shot crit de 2100-2200. Auto-shot crit de 900-1000. In sfarsit pot sa outdamage un rogue in MC with ease
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
heh azi pt prima data am luat aggro la vael mandru de mine ^_^am 5 in iaoth, 3 in monster slaying si restul in mm. pwns. | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |