![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
momentan sunt 48 si deja incep sa ma gandesc la arme care sa fie bune pentru PvP cat si pentru PvE. Mi-ar placea sa am un Dwarven Hand Cannon, dar avand in vedere rata de drop a acestei arme, cam greu. Deci eu sunt intr-o dilema completa acum si din ce cauza : am acest arc Verdant Keeper's Aim cu +7 Scope pe el. Ceea ce ma cam pune pe ganduri este la lvl 50 cand o sa pot face AV ce sa aleg de la questul cu Korrak. Bloodseeker sau Ice Barbed Spear ? Zic ca m-ar tine Xbow cel putin pana la lvl 60 cu indulgenta cand voi mai face ceva MC si poate poate cine stie. M-as duce pe Barbarous Blade la lvl 60 ( momentan tot sabiuta am - Monkey ). Ceva sfaturi ca nu stiu ce sa aleg, in guild am pe cineva care poate sa faca Dawn's Edges.
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
Exista si guttbuster care e buna : http://www.thottbot.com/?i=5009 , nu-i prea mult dps dar merge .. Problema e ca tre sa o cumperi de la AH , de drop nici vorba . Tre sa ai un mare noroc daca pica .
__________________ precoc si perspicac | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
|
Ce am intrebat eu si ce mi s-a raspuns...LoL... Dintre armele alea ce sa aleg? Care m-ar ajuta mai bine? Flawless Arcanite Rifle - sry nu dau banii pe asa ceva decat daca vin eu cu Arcanite Bars, dar cum nu sunt miner cam greu sa strang banii sa le cumpar.
|
| | #245 (permalink) | ||
|
Eu am 2x Dawn's Edge. Dar neaparat sa pui pe ele +15 Agility enchant ca altfel nu se merita mai mult ca Barb blade. Si totusi Dawn's Edge sunt lvl50 ceea ce le face a must have la lvl-ul tau. Bine pe de alta parte eu sunt pe crit la greu (currently 24.87% chance tot crit ) si de asta tin Dawn's Edge-urile. Si asta pentru ca la auto-shot crit fac peste 1000 pe cloth. NOW RAGNAROS GIVE ME THE DRAGONSTALKER LEGGINGS!!!111 ![]() In alta ordine de idei, Flawless Arcanite Rifle este f. buna pt. un Dwarf Hunter! Merge si la NE dar pt. Dwarves e bestiala la lvl-ul ei. Bloodseeker e f. misto, dar cateodata te calca pe nervi viteza XBow-ului... Daca vrei vii cu materialele + some nice ammount of gold si iti fac un Core Marksman Rifle (http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=18282)
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. Last edited by maxescu; 19-09-2005 at 16:37.. | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
lol maxescu la edit :P Sry eu intreb care e mai buna? care m-ar ajuta mai bine ... polearm sau xbow. Doamne nu stiti sa raspundeti la intrebare? NU DAU NICI UN BAN PE NICI O ARMA PANA NU-MI IAU EPIC MOUNT! Oricum sunt pe Haumarush. GOD! Da chiar bateti campii pe aici rau de tot.
|
| | #247 (permalink) | ||
|
hiihhiih am stat si am calculat dup'aia si mi-am dat seama ca am gresit ![]() pai zi si tu ca esti pe haumarush jesus... stiam ca joci pe zenedar parca... anyway n00bstick-ul este f. tare pt. lvl-ul ei. cred ca ai putea sa-l iei pe ala. xbow-ul in general dupa cum am zis are si good things dar si bad things... Bine si Rhok'Delar-ul are speed 2.90 dar totusi este teh uber bow.
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Ok raspuns simplu: melee Barb Blade (sau peacemaker din stratholme) sau noobstick, prima pt instante a douat pt pvp. Arme ranged : Carapace Spine Xbow din Stratholme pt pvp si arcul din DM sau Ancient Bone Bow pt pve, instante. Happy now? Btw Fry de ce ai capu in flacari? :P
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
fry 24.87%? cu +3 de la monster slaying & co. ?cu dps-ul cum stai? si cat dps aveai inainte de rhok daca mai ti minte?:P eu am 21.8% fara +3 din survival, 154 dps si btw ti-am dat inspect prin AB acum cateva zile. cu apa langa tine si tie-ti ard urechile... Edit: Simone down... intr-un mod destul de interesant:P Prima data cand am incercat. ma chinui cu 3-4 fd'uri ca ba uitam de o potiune, de aspect, de rocket helm, etc. incep usor sa vad cum e, tin petul in ice si rocket helm, dar a revenit cand era simone pe la 50% si am zis ca n-are rost. dau fd si cand ma ridic observ ca am aggro de la simone. m-am speriat 2-3sec si observ ca petul nu ma urmareste ^_^ w00t Last edited by Gloominati; 20-09-2005 at 16:13.. | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
Pai... 24.87% cu marksmanship tree, nu am aia cu +3% crit with all attacks din survival... daca ash fi avut si aia... ![]() Basicly am cam tot ce se poate cu %crit. Vreau Don Julios Band... numai sa se redeschida AV odata ![]() DPS-ul raw al meu este de 177. pwnage! Cam tot ce mai vreau la echipamentul meu sunt pantalonii de Dragonstalker, pe care ii ai tu ![]() Edit: Ahh btw am si Quickshots 230DPS ftw!
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
|
spuneti-mi si mie pls cum si unde folosesc training points la pets... daca tot s-au bagat in patch sint npc raspinditi? ---- am gasit un site misto, poate scrie acolo http://petopia.brashendeavors.net/
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 Last edited by Capcaunu; 21-09-2005 at 21:23.. | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
|
Rai sunt hunterii mai nou. Ieri am alergat dupa unul la poarta Ironforge-ului vreo 4 minute sa-l caftesc. Dupa 2 minute m-am plictisit si i-am omorat pisicutza. Dupa aia m-am luat dupa el. Banuiesc ca in PvP as avea mai multe sanse ca acolo hunter-ul mai trebuie sa se uite nu cumva sa ia agro de la ceva, cineva. WoW, si am zis ca is bun si uite ca am luat-o de la un alt hunter bazat pe alt talent tree. Intrebare. Frost Trap se poate scoate din functiune cu aoe sau bombe?
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |