![]() |
| | #283 (permalink) | ||
| Papa Bear |
Nimeni nu mai joaca Hunter?
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
De la Giantstalker la Dragonstalker... la Cryptstalker... http://wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/ Au afisat tier3 pe wow-europe... intrebarea e.. cu ce am gresit de am ajuns sa hartzuim paienjeni? de la dragoni la paienjeni? Tier4 o sa fie probabil Bunnystalker... "OMG a spider is creeping up my leg ! Squish him quick !" Do not fear ! A hunter is here ! Come here u little critter ! Let me warstomp u to death !" | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
| Papa Bear |
Crypt se refera la Naxx in general nu la paienjeni. Astept cu nerabdare setul de ORCslayer sau Trollstalker.
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #287 (permalink) | ||
|
I just love my Ashkandi go go 1.7K raptor sriek!!!Anyway, best combo, destul de usor de obtinut: http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=21673 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=21244
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Caracterul meu : http://ctprofiles.net/73196 Talent build : http://www.wow-europe.com/en/info/ba...20250510303150 Guild : http://www.computergames.ro/forum/sh...101401&page=21 | ||
|
| | #291 (permalink) | ||
|
Nu incepe WoW cu un hunter, este o clasa excelenta dar extrem de usor de jucat prost si, imo, asta nu o sa-ti ajute performanta. De asta are si un renume atat de prost, o multime de retarzi si-au facut hunter si se cred permanent solo, prin padure.
__________________ | |||
|
| | #292 (permalink) | ||
|
Este o clasa extrem de usor de jucat punct. Best for starters. Chiar si in end-game ramane easy-mode si nu presupune mai deloc gandire tactica (sau de orice fel).
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #293 (permalink) | ||
|
aLeXb are dreptate. Am facut aseara BWL cu un alt hunter care are ca main un mage (pe care il joaca bine). Nici n-am stiut ca exista in raid. Cred ca n-a trebuit sa-i dau heal decat la nef. In rest FD la fiecare 30 de sec. Superb (cel putin din perspectiva unui healer). Asta in timp ce hunterii nostri consacrati se mira de ce iau aggro si ne trezim cu bossul peste raid. Off-topic. Daca vrei sa incepi usor si cu clase simple: rogue, hunter, mage. Clase ceva mai complexe (cel putin end game): priest, lock, warrior, paladin (asta daca nu il fol pe post de warrior).
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #294 (permalink) | ||
|
Jinxie, daca vb. de end-game ... De la hunters am pretentia sa faca tot posibilul pentru a-si maximiza damage-ul fara a ne lua wipe. La mages & locks mi-e frica ![]() Lucrurile sunt putin mai complicate, un hunter bun in end-game chiar trebuie sa faca anumite sacrificii, sa stie ce si cand sa foloseasca. Daca e sa comparam cu mages/locks sau rogues care folosesc 24/7 acelasi gear ... urban, tu ai verificat ce damage a facut hunter-ul tau minune ? Eu ma minunam cum a reusit atat de putin Nu, Kogaion a fost cel care ne-a facut cu adevarat o surpriza placuta
__________________ | |||
|
| | #296 (permalink) | ||
| Quote:
Sa joci hunter nu este complex. O maimuta dresata poate face asta. Nivelul de decision making este primitiv. Iar faza cu hunterul care trebuie sa faca sacrificii si sa stie ce si cand sa foloseasca este ilara, trebuie sa recunosti. Hunterul este cea mai buna clasa de leveling (pentru un noob) datorita pet-ului, poate chiar peste warlock. Cat despre end-game, ai timp sa inveti.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #297 (permalink) | ||
|
Imo, SL warlock este mai usor in solo PvE decat orice hunter, inclusiv BM. Hunter este mult mai fun, poti face lucruri incredibile cu pet, traps, etc. Am ambele clase peste lvl 50, le-am jucat, mai mult sau mai putin, in paralel. Acum, in privinta alegerilor. Pe langa chestiile normale, gen rotatii, care depind evident de arme si de modul de joc, ca hunter ai la dispozitie suficient gear pentru fiecare situatie. Uneori, Black Grasp of the Destroyer + custom stuff merita, daca lupta e suficient de lunga sau intensiva la mana. Alteori, 8/8 Dragonstalker face toti banii, mai ales daca ai mai multi hunteri cu el in raid. Apoi trinkets. De exemplu maxescu are Badge of the Swarmguard si Earthstrike. Doua trinkets activabile, pe CD-uri diferite. Rapid Fire e al treilea. Cum le dai ? In ce ordine ? Stai dupa Improved Aspect of the Hawk (daca ai) ? Ce faci dupa ce iti iei resist la FD ? Te opresti ? Tragi de nebun ? Cat iti limitezi DPS-ul ? Nu, nu poti avea asemenea pretentii de la mages/locks. Ei nu au nici o metoda de a scapa de aggro, lucrurile sunt relativ clare acolo. In principiu, uitandu-te pe SW_Stats, poti sa-ti dai seama cand iau aggro. As prefera sa faca experimentele la C'Thun & Ouro, nu Nefarian si Lethon ![]() Din punctul meu de vedere, hunter > lock/mage. Evident, multi joaca precum boii, cu rezultatele de rigoare.
__________________ | |||
|
| | #298 (permalink) | ||
|
Alex, ce vorbesti tu acolo este the end-game of the end-game. 95% din hunterii de pe un server nu au alternativele respective ca sa aiba ce alegeri sa faca. Si e absurd sa ii dai sfaturi de genul asta unui om care abia se apuca sa joace si poate nici nu va ajunge 60 cu hunterul ala. Din experienta mea (si recunosc ca n-am jucat cu hunterul decat pana la nivel 18) nu exista nici o clasa mai usor de jucat decat hunter la nivel lowbie.
|
| | #299 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
Ca eficienta insa, cel putina la allianta, un hunter n-o sa produca niciodata mai mult damage decat un mag. Nici macar la Broodlord.
| ||||
|
| | #300 (permalink) | ||
|
Jinxie, eu vb. din perspectiva mea. Noob hunter, lvl 55 hunter (fara experienta personale in instante end-game), raid leader care a depasit prejudecata "stupid hunter class" si om care in general observa. Clasa Hunter strica incepatorii. Jumatate din hunterii pe care ii avem sunt de o lenevie incredibila. As zice prostie, dar cu unul dintre ei am facut SM acum mult timp si stiu ca nu e asa De asta am zis ca e mai bine sa incepi orice alta clasa si dupa aia sa vezi ce usor e ca hunter ![]() Nu este atat de end-game of the end-game. La noi pana si hoarda, care e warza (ghildele care fac PvE tot migreaza, naiba sa le ia) ajunge la stadiu full T2. Manusile de care ziceam sunt craftable. Unul din trinkets e exalted reward, altul pica la Sartura. In cel mai rau caz il iei pe cel din ZG sau stai cu Blackhand Breath. Totul e sa vrei Hell, avem hunter care scoate pet-ul in AQ40 ![]() Thunder, am explicat clar ce am vrut sa zic. Nu am nevoie de nici un KHTMLCUMSENUMESTE ca sa stiu cand ia un mag/lock aggro. In privinta complexitatii din gear, nu uita ca hunterul jongleaza cu un parametru in plus fata de mag. AP. Ce inseamna eficienta ? Cine sparge SW_Stats ? Eficienta maxima pe raid slot ? Prostii. Personal, ma intereseaza eficienta maxima pentru clasa respectiva. Si imi pare rau, dar ca mag e foarte dificil (si riscant) de atins. Mai bine nu
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |